Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

2 tane canm son hakkim oldugu icin 2 tane.koydular ilk defa dondrlms oldum ben senin ilk denemenmi

embriyoların kaç günlük olduğunu transfer esnasında yumurtaların alındığı gün de sayılıyor mu?
pazartesi yumurtalarım toplandı şimdi mesela yarın transfer olsa 3. gün mü olmuş olacak yoksa pazartesi sayılmıypr mu arkadaşlar

Ben sayilmiyor diye bilyorum cnm

Kızlar yarın histereskopi olcam. .rahmet çizik atilcak dondurulmuş embriyo tutunsun diye..2 tane 5.gün embriyom agustosta ki ilk denemede tutmadı. Bu çizik ise yarar mı. Sizce

Kızlar yarın histereskopi olcam. .rahmet çizik atilcak dondurulmuş embriyo tutunsun diye..2 tane 5.gün embriyom agustosta ki ilk denemede tutmadı. Bu çizik ise yarar mı. Sizce
Cizik yaptiirip dondrlmus.embryoyla hamile kalan cok canm

Rahme zararı olur mu? Kürtaj gibi çok açir mi. ? Donmuş transferi m tutar mı ? Taze 2 tane kondu tutmadı. .ay cnm sağolasın inş güzel şeyler duymaya çok ihtiyacim var.bi gün anne olabilcek miyiz.çok istiyorum

Hayr.cnm acisi.yok anestezi yapmicakmi aneztezi olcak.ztn uzun bi islem.degil dondrlmus embryoda sans daha cok cnm.bende dun oldum dondrlms 2.tane kondu insalah cnm bzde anne oluruz

Hayr.cnm acisi.yok anestezi yapmicakmi aneztezi olcak.ztn uzun bi islem.degil dondrlmus embryoda sans daha cok cnm.bende dun oldum dondrlms 2.tane kondu insalah cnm bzde anne oluruz
İnş cnm.anestezili olacak...peki bu histereskopiden ne kadar zaman sonra dondurulmuslarim konur. ? Çizik atilacagi için doktor çok beklemicez demişti rahim cizigi kapatmadan yapcaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…