- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
Evt cnm 3 uncu hakkim oldugu icin1 tane canım, senin 2 tane sanırım
Benim ikinci denemem o nedenle tek koydular. Eylülde taze transfer olmuştum tutmadı maalesef. 4 tane dondurulmuşum var sırayla deneyeceğiz.2 tane canm son hakkim oldugu icin 2 tane.koydular ilk defa dondrlms oldum ben senin ilk denemenmi
Dondrlmusda sans cok yuksekms cnm insalah tutar o.guzel duyguyu yasarizBenim ikinci denemem o nedenle tek koydular. Eylülde taze transfer olmuştum tutmadı maalesef. 4 tane dondurulmuşum var sırayla deneyeceğiz.
İnşallah sağlıkla mutlulukla kolayca olur,tutunur yavrularımız. Doktor çok ümitli ama Allahın takdiri tabiki bizler elimizden geleni yapıyoruzDondrlmusda sans cok yuksekms cnm insalah tutar o.guzel duyguyu yasariz
Aynen canimmmm doktorum biz elimzden geleni yaptik gerisi allaha kalmis dediİnşallah sağlıkla mutlulukla kolayca olur,tutunur yavrularımız. Doktor çok ümitli ama Allahın takdiri tabiki bizler elimizden geleni yapıyoruz
Ben sayilmiyor diye bilyorum cnmembriyoların kaç günlük olduğunu transfer esnasında yumurtaların alındığı gün de sayılıyor mu?
pazartesi yumurtalarım toplandı şimdi mesela yarın transfer olsa 3. gün mü olmuş olacak yoksa pazartesi sayılmıypr mu arkadaşlar
ben de bilmiyorum ondan soruyorum canım ..Ben sayilmiyor diye bilyorum cnm
Sana pazartsi ara dedilermiben de bilmiyorum ondan soruyorum canım ..
o zaman pazartesi toplanan yumurtalarımın bugün salı olarak ilk günüydü ..
bugün aradım döllenen yumurtalarımı söylediler sadece biz sizi arayacağız dediler yarın yeniden arayacağım..Sana pazartsi ara dedilermi
Pazartsi sayilmams ozmanbugün aradım döllenen yumurtalarımı söylediler sadece biz sizi arayacağız dediler yarın yeniden arayacağım..
Cizik yaptiirip dondrlmus.embryoyla hamile kalan cok canmKızlar yarın histereskopi olcam. .rahmet çizik atilcak dondurulmuş embriyo tutunsun diye..2 tane 5.gün embriyom agustosta ki ilk denemede tutmadı. Bu çizik ise yarar mı. Sizce
Hayr.cnm acisi.yok anestezi yapmicakmi aneztezi olcak.ztn uzun bi islem.degil dondrlmus embryoda sans daha cok cnm.bende dun oldum dondrlms 2.tane kondu insalah cnm bzde anne oluruzRahme zararı olur mu? Kürtaj gibi çok açir mi. ? Donmuş transferi m tutar mı ? Taze 2 tane kondu tutmadı. .ay cnm sağolasın inş güzel şeyler duymaya çok ihtiyacim var.bi gün anne olabilcek miyiz.çok istiyorum
İnş cnm.anestezili olacak...peki bu histereskopiden ne kadar zaman sonra dondurulmuslarim konur. ? Çizik atilacagi için doktor çok beklemicez demişti rahim cizigi kapatmadan yapcaz dedi.Hayr.cnm acisi.yok anestezi yapmicakmi aneztezi olcak.ztn uzun bi islem.degil dondrlmus embryoda sans daha cok cnm.bende dun oldum dondrlms 2.tane kondu insalah cnm bzde anne oluruz
1 ay.icinde fln konur cnmİnş cnm.anestezili olacak...peki bu histereskopiden ne kadar zaman sonra dondurulmuslarim konur. ? Çizik atilacagi için doktor çok beklemicez demişti rahim cizigi kapatmadan yapcaz dedi.
Cnm ben bi de transfer günü instralipid serum varmış ya .ondan taktircam doktora dedim..onun da faydası olur mu ki1 ay.icinde fln konur cnm
Onu hic duymadm cnmCnm ben bi de transfer günü instralipid serum varmış ya .ondan taktircam doktora dedim..onun da faydası olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?