Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Hayırlı ömürlü olsun bebeğiniz, saglıkla mutlulukla buyusun insallah, şansı bahtı açık olsun

Merhaba canim gozun aydin bnde dogum yaptim 34.haftada kizim suan kuvözde yakin zamanda kucagima alirim insallh

Merhaba uzun zaman olmus yaziyi yazali :) oncelikle gecmis olsun bebeklerin birini kaybetmissiniz. Bebekleri nasil bir operasyonla aliyorlar digerine zarar vermeden ameliyat falan mi olunuyor ?

Inşallah canım seninde gözün aydın bir an evvel toparlanır prenses bizim bebekler aceleci davrandı Rabbim ömürlerini uzun hayırlı evlat etsin inşallah
Çok şükür.Okadar sevindimki ve çok heyecanlandım aramızda 1 hafta vardı.Allahim analı babalı büyütsün hayırlı evlât olsun inş.Normal mi sezeryan mi oldu com öptüm Bebisi kuzumm

Çok şükür.Okadar sevindimki ve çok heyecanlandım aramızda 1 hafta vardı.Allahim analı babalı büyütsün hayırlı evlât olsun inş.Normal mi sezeryan mi oldu com öptüm Bebisi kuzumm
Çok saol canım benim darısı sana inşallah hayırlı bir şekilde normal doğum oldu canım açılma oldu bizimki aceleci davrandı

Saol cnm insalah ilk gun bgun neler yapmam gerek yavas yavas dinleniom yatiom kalkiom ama
Ağır iş yapmamak şartıyla hayatınıza devam edin diyorlar doktorlar ama bilemiyorum. Yemek bulaşık gibi hafif işlerini yapabilirsin dediler bana. İşe gitmiyorum raporluyum ama evde yatıyorum kalkıyorum aynı şekilde sizin gibi. Devamlı yatmak iyi değil gibi geliyor

Banada oyle aynen cnm senin kacnci gun embrysu kacnci gunun transfrn bgun yattim hep ama ara ara kalkdm yrn ayaklanirim az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…