- 10 Haziran 2016
- 129
- 130
- 103
- 41
Slm kızlar beni önceden takip eden arkadaşlara haberim var doğumumuz oldu şükür bebeğimi kucağıma aldım darısı tüm arkadaşlara tedavide olanlara inşallah bebekte bende gayet ıyiyiz dualarım sizlerle Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Çok teşekkür ederim canımHayırlı ömürlü olsun bebeğiniz, saglıkla mutlulukla buyusun insallah, şansı bahtı açık olsun
Merhaba canim gozun aydin bnde dogum yaptim 34.haftada kizim suan kuvözde yakin zamanda kucagima alirim insallhSlm kızlar beni önceden takip eden arkadaşlara haberim var doğumumuz oldu şükür bebeğimi kucağıma aldım darısı tüm arkadaşlara tedavide olanlara inşallah bebekte bende gayet ıyiyiz dualarım sizlerle Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Merhaba uzun zaman olmus yaziyi yazali :) oncelikle gecmis olsun bebeklerin birini kaybetmissiniz. Bebekleri nasil bir operasyonla aliyorlar digerine zarar vermeden ameliyat falan mi olunuyor ?Benim de ilk tedavim olumsuz oldu tuttu düştü daha doğrusu
Ikinci tedavim üç ay ara ile dondurulmuş emriyolarla oldu .bir oğlum oldu cok şükür onda da ikiz tuttu birini 9 haftada kaybettim oğlum şuan 26 aylık .şimdi tekrardan iki tane dondurulmuşum var onları denicez kısmet olursa
Inşallah canım seninde gözün aydın bir an evvel toparlanır prenses bizim bebekler aceleci davrandı Rabbim ömürlerini uzun hayırlı evlat etsin inşallahMerhaba canim gozun aydin bnde dogum yaptim 34.haftada kizim suan kuvözde yakin zamanda kucagima alirim insallh
Çok şükür.Okadar sevindimki ve çok heyecanlandım aramızda 1 hafta vardı.Allahim analı babalı büyütsün hayırlı evlât olsun inş.Normal mi sezeryan mi oldu com öptüm Bebisi kuzummInşallah canım seninde gözün aydın bir an evvel toparlanır prenses bizim bebekler aceleci davrandı Rabbim ömürlerini uzun hayırlı evlat etsin inşallah
Sizinde gözünüz aydın olsun Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlât olsun inş.bugune şükürler olsun sağlıkla inş darısı bizim olsun öpüyorum bebisiMerhaba canim gozun aydin bnde dogum yaptim 34.haftada kizim suan kuvözde yakin zamanda kucagima alirim insallh
Çok saol canım benim darısı sana inşallah hayırlı bir şekilde normal doğum oldu canım açılma oldu bizimki aceleci davrandıÇok şükür.Okadar sevindimki ve çok heyecanlandım aramızda 1 hafta vardı.Allahim analı babalı büyütsün hayırlı evlât olsun inş.Normal mi sezeryan mi oldu com öptüm Bebisi kuzumm
Öncelik sağlıkla gelsin de gönlümden normal çok geçiyor inş öyle olurÇok saol canım benim darısı sana inşallah hayırlı bir şekilde normal doğum oldu canım açılma oldu bizimki aceleci davrandı
Inşallah canım hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın kuzunuÖncelik sağlıkla gelsin de gönlümden normal çok geçiyor inş öyle olur
Aminn cok sagol canimInşallah canım seninde gözün aydın bir an evvel toparlanır prenses bizim bebekler aceleci davrandı Rabbim ömürlerini uzun hayırlı evlat etsin inşallah
Aminn cok sagol canimmm Rabbim herkezinkini saglicakla kucagina almayi nasip etsin isteyen herkeze nasip etsinSizinde gözünüz aydın olsun Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlât olsun inş.bugune şükürler olsun sağlıkla inş darısı bizim olsun öpüyorum bebisi
Sağlıkla tutunur bebekleriniz inşallahKizlar mereba bende bugun transfer oldum 2 tane dondurulmus kondu 3 undenemem lutfen banada dua edermsnz
Saol cnm insalah ilk gun bgun neler yapmam gerek yavas yavas dinleniom yatiom kalkiom amaSağlıkla tutunur bebekleriniz inşallah
Ağır iş yapmamak şartıyla hayatınıza devam edin diyorlar doktorlar ama bilemiyorum. Yemek bulaşık gibi hafif işlerini yapabilirsin dediler bana. İşe gitmiyorum raporluyum ama evde yatıyorum kalkıyorum aynı şekilde sizin gibi. Devamlı yatmak iyi değil gibi geliyorSaol cnm insalah ilk gun bgun neler yapmam gerek yavas yavas dinleniom yatiom kalkiom ama
Banada oyle aynen cnm senin kacnci gun embrysu kacnci gunun transfrn bgun yattim hep ama ara ara kalkdm yrn ayaklanirim azAğır iş yapmamak şartıyla hayatınıza devam edin diyorlar doktorlar ama bilemiyorum. Yemek bulaşık gibi hafif işlerini yapabilirsin dediler bana. İşe gitmiyorum raporluyum ama evde yatıyorum kalkıyorum aynı şekilde sizin gibi. Devamlı yatmak iyi değil gibi geliyor
Benim 3. Gün embriyosu dondurulmuş transfer. 2 aralık yani dün transfer oldum. Sizin durum nasıl kaçıncı gün embriyosuBanada oyle aynen cnm senin kacnci gun embrysu kacnci gunun transfrn bgun yattim hep ama ara ara kalkdm yrn ayaklanirim az
Bende bugun oldum cnm kac tane konduBenim 3. Gün embriyosu dondurulmuş transfer. 2 aralık yani dün transfer oldum. Sizin durum nasıl kaçıncı gün embriyosu
1 tane canım, senin 2 tane sanırımBende bugun oldum cnm kac tane kondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?