- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
Amin canm cok saolSağlıkla tutunur bebekleriniz inşallah
Imsallh tutar canimKizlar mereba bende bugun transfer oldum 2 tane dondurulmus kondu 3 undenemem lutfen banada dua edermsnz
Amiin maddi manevi emek veriyoruz. Sonucunu alırız en yakın zamanda inşallahKızlar şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine herkesin ne dileği ne duası varsa kabul etsin tedavide olan arkadaşların güzel haberlerini almayı nasip inşallah Amin
Amin canm cumlemizinKızlar şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine herkesin ne dileği ne duası varsa kabul etsin tedavide olan arkadaşların güzel haberlerini almayı nasip inşallah Amin
Slm canım nasılsın bebek nasıl eve geldimiAminn cok sagol canim
Iyim cnm cok sukur kizim cikti kuvozden eve getirdik hayirlisiyla iyi simdiSlm canım nasılsın bebek nasıl eve geldimi
Gözün aydn cnmIyim cnm cok sukur kizim cikti kuvozden eve getirdik hayirlisiyla iyi simdi
Gözün aydın canım çok şükür aklım sendeydi bol bol kokla prensesi Rabbim iyi günlere büyümeyi nasip etsinIyim cnm cok sukur kizim cikti kuvozden eve getirdik hayirlisiyla iyi simdi
Sagol canimGözün aydn cnm
Amin canim cok sagolGözün aydın canım çok şükür aklım sendeydi bol bol kokla prensesi Rabbim iyi günlere büyümeyi nasip etsin
Sonuç pozitif tutunma demekki başlamış ben olsam havalara uçardımKzlarrrrrr test yptm dun bgun ckdi kan verdm 7.3.ckdi 6 gunum biraz uzuldum yaa erken ama yapmak istedim nasil
Cnm evt ama deger cok dusuk dglmi 5 gun embrysu 2 tane konduSonuç pozitif tutunma demekki başlamış ben olsam havalara uçardım
Hic öyle düsünmeyin. 8 günde negatif 9 da pozitif olanlarla dolu site.Cnm evt ama deger cok dusuk dglmi 5 gun embrysu 2 tane kondu
Test gunum cumrtsi 6 gun 7.3 insalh yukseler cnmHic öyle düsünmeyin. 8 günde negatif 9 da pozitif olanlarla dolu site.
Burdada yazıyor demekki çok normal. Inş canım seninledir bebislerin.Test gunum cumrtsi 6 gun 7.3 insalh yukseler cnm
Insalh cnm ya insalhBurdada yazıyor demekki çok normal. Inş canım seninledir bebislerin.
Eki Görüntüle 2563382
Artışına bak canım eğer artmaya devam ederse geç tutunma olabilir değer o yüzden böyle çıkmıştırKzlarrrrrr test yptm dun bgun ckdi kan verdm 7.3.ckdi 6 gunum biraz uzuldum yaa erken ama yapmak istedim nasil
Dum bida kan verdm cnm 19 olmus nasilArtışına bak canım eğer artmaya devam ederse geç tutunma olabilir değer o yüzden böyle çıkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?