Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Çok şükür csnım inşallah bu sefer tutunacak her şey güzel olacsk bol dua et benim daha önce hiç tutunmadı hiç kalamadım hamile sebepsiz inferbiliteydi bu sefer çok mutluyum allahın izninle haftaya dahada artar inş rabbim isteyen herkese versin aratmasın

En baştan beri tüm yazıları okudum. Hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun. Bi sorum olacak. Dondurmada Opudan kaç gün sonra adet oldunuz?

Selam arkadaslar dondurlmus 5 gun embriyosuyla dun transfer oldum.Yatiyorum dinleniyorum ama nelere dikkat ediyim onerileriniz neler siz neler yaptiniz?

Selam arkadaslar dondurlmus 5 gun embriyosuyla dun transfer oldum.Yatiyorum dinleniyorum ama nelere dikkat ediyim onerileriniz neler siz neler yaptiniz?
hayirli olsun insallah tamamini 9 ay bitirirsin yat kalkma 1 hafta agir is yapma sakin bir yerlere asilma yavas yuru cok merdiven cikma ve mumkunse iliskiden uzak ol bi kac ay.bol bol meyve ye ve sakin bitki caylari icme maydonuz suyu nane ozellikle bende 5 gun emriyosydu cok sukur dogurdum darisi hepinizin basina

10. Gün degerim 211 idi 11. Gün kanamam oldu 12. Gün degerim 310 idi iki gün sonra 600 oldu sonra da hic kan vermedim. Kanamam 3 ay leke, seklinde sürdü çok sukur hamiligim devam ediyor darisi size
Yaa cok şükür zor zamanları atlatmana sevindim. Benim 10. Gün sbah 75 12.gün sabah 183 14. Gün akşam 869 bu son dğer aklımı karıştırdı. Benim ki Acaba tek midir senin tek miydi?

10. Gün degerim 211 idi 11. Gün kanamam oldu 12. Gün degerim 310 idi iki gün sonra 600 oldu sonra da hic kan vermedim. Kanamam 3 ay leke, seklinde sürdü çok sukur hamiligim devam ediyor darisi size
korkma canim benimde kanamalrim oldu Allaha sukur dogurdum biraz bizimki kiymetli bebekler oldugu icin en ufak bi kanda korkuyoz ilk bebegim insalh dondurulmuslarim var seneyede onlardn alacam bir tane

Yaa cok şükür zor zamanları atlatmana sevindim. Benim 10. Gün sbah 75 12.gün sabah 183 14. Gün akşam 869 bu son dğer aklımı karıştırdı. Benim ki Acaba tek midir senin tek miydi?
Canim bana ilk diş gebelik olabilir dedi doktorum ikiye katlamadi çünkü ve kanamam vardi diye bu arada bir diş gebelik maceramda vardi ama çok şükür tek yumurta ikizi imiş miniklerim şuan 16 haftalik olduk. Keseyi görene kadar tek ya da çift asla bilemezsin beta hch bazen yaniltiyor insani bunu bariz ben yasadiim. Bir önceki denememde de beta değerin ikiye değil 3 e katladi ama diş gebelikti yani sana tavsiyem tek ya da çift olmasini düşünme saglikli olsun tek olsun çift olsun hic önemi yok ki zaten saglikli bir gebelik tek olan gebeliktir ikiz gebelikte risk her zaman vardir

korkma canim benimde kanamalrim oldu Allaha sukur dogurdum biraz bizimki kiymetli bebekler oldugu icin en ufak bi kanda korkuyoz ilk bebegim insalh dondurulmuslarim var seneyede onlardn alacam bir tane
Aynen canim inş kazasiz belasiz bende bebeklerimi kucagima alirim

Ahh cnm inan korktuğum zaten ikiz olması. Cok kafama taktım 2 gündür ama sonra kızdım kendime günaha giriyorum diye, daha bişey belli değil Allah nasip ettiyse ikiz tabi ki de kabulüm olacak. Sadece tedirginliği yetti. Artık doktora gitmeyi bekliyorum 4 gozle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…