Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

ozzamn ikiz cnm hayirli olsun cunku 1 gunde degerler yuksek cikmis insalh gonlune gore olur
Aminnn canımmm aminn inşallah dondurulmuş olduğu için değer yüksek çıkar falan yazmışlar nettede inş ondan değildir korku salldı her yanımı rabbm hepimize göstersim bu mutluluğıu

Çok güzel maşallah tebrikler .Benim de 650 çok mutluyum .Darısı isteyen herkese olsun.Perşeöbe günü tekrarlıyorsun değil mi?

Canımmm inanamıyorum şoktayımm şuan 12.gün değerim 756 çıktı nasıl bışmıorum inşallah düşmez doktor artması önemli dedi
MasAllah cok sevindim, Rabbim sag saglim kucagina almayida nasip eder insAllah, benim 5. gün deger 192ydi, banada ikiz gibi geliyor hadi hayirlisi

Canım şimdi öğrendimmmmm benmde 1815 olmuş çok güzel yarbbm şükürler olsunnn inş salı günü kese için gideceğiz bakalım inş görürüz hala inanamıyorum ya ben suleyuksel
İnan kuzum İnan .allah bize de meleğimizi gönderdi elhamdulillah.İnşallah kucağımıza almak nasib olsun .Ben haftaya cuma gideceğim kese için .Sen hangi merkezde tedavi olmuştun B bernisada

Ben tedirginim hala ,mazim çok üzücü sanırım onun etkisini atamıyorum üzerimden.

Ben tedirginim hala ,mazim çok üzücü sanırım onun etkisini atamıyorum üzerimden.
Bende öyleyim canımm hem mutluluk hem içimde korku var sanki her an bişey olcak hibi eski moral bozukluklarından oluyor allahın izniyle unutup onları yolumuza bakıcaz herşey güzel olsun inşallah bursada oldum canım ben eurofertil de sen nerede? Çarşamba gelin dedi doktor inş gözükür valla

Canım çok haklıyız kayıplar düşükler elimde değil aklımdan atamıyorum bu tedavim çok uzun bir süreçte gerçekleşti geçen yıl Ağustos'ta başlamıştım havuz yöntemi ile gidecektik transfere o bile olması toplandı genetik sağlam gelmedi derken en sonunda Rabbim nasib etti bu arada ben lenfosit aşısı da yaptırdım düşüklerim nedeniyle.Ben de Acıbadem İnternationalda yaptırdım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…