- 18 Eylül 2015
- 725
- 783
- 33
- 36
hayirli olsun ikizmiCanımmm inanamıyorum şoktayımm şuan 12.gün değerim 756 çıktı nasıl bışmıorum inşallah düşmez doktor artması önemli dedi
Bilmyiorum ki canımm ilk defa bu spnucu gördüm iki tane transfer edilmişti 5.gün inşallah ikizdir anlamıyorumds değerleri tamhayirli olsun ikizmi
ozzamn ikiz cnm hayirli olsun cunku 1 gunde degerler yuksek cikmis insalh gonlune gore olurBilmyiorum ki canımm ilk defa bu spnucu gördüm iki tane transfer edilmişti 5.gün inşallah ikizdir anlamıyorumds değerleri tam
Aminnn canımmm aminn inşallah dondurulmuş olduğu için değer yüksek çıkar falan yazmışlar nettede inş ondan değildir korku salldı her yanımı rabbm hepimize göstersim bu mutluluğıuozzamn ikiz cnm hayirli olsun cunku 1 gunde degerler yuksek cikmis insalh gonlune gore olur
ilk gebeligin korkma canim sag olsunda 1 tanede olurAminnn canımmm aminn inşallah dondurulmuş olduğu için değer yüksek çıkar falan yazmışlar nettede inş ondan değildir korku salldı her yanımı rabbm hepimize göstersim bu mutluluğıu
Aynen aynen canımm sağ salim olsunda rabbime şükürilk gebeligin korkma canim sag olsunda 1 tanede olur
sicaklara dikkat et dinlen hic is yapma Allahuardimcin olsunAynen aynen canımm sağ salim olsunda rabbime şükür
MasAllah cok sevindim, Rabbim sag saglim kucagina almayida nasip eder insAllah, benim 5. gün deger 192ydi, banada ikiz gibi geliyor hadi hayirlisiCanımmm inanamıyorum şoktayımm şuan 12.gün değerim 756 çıktı nasıl bışmıorum inşallah düşmez doktor artması önemli dedi
Ayyyy canımm tebrik ederimmm senide inş artar değerimiz düşmez aynen perşembe bakacağız artıp artmamasınaÇok güzel maşallah tebrikler .Benim de 650 çok mutluyum .Darısı isteyen herkese olsun.Perşeöbe günü tekrarlıyorsun değil mi?
İnşallah canımmm allah hepimize isteyen herkese sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMasAllah cok sevindim, Rabbim sag saglim kucagina almayida nasip eder insAllah, benim 5. gün deger 192ydi, banada ikiz gibi geliyor hadi hayirlisi
İnan kuzum İnan .allah bize de meleğimizi gönderdi elhamdulillah.İnşallah kucağımıza almak nasib olsun .Ben haftaya cuma gideceğim kese için .Sen hangi merkezde tedavi olmuştun B bernisadaCanım şimdi öğrendimmmmm benmde 1815 olmuş çok güzel yarbbm şükürler olsunnn inş salı günü kese için gideceğiz bakalım inş görürüz hala inanamıyorum ya bensuleyuksel
Bende öyleyim canımm hem mutluluk hem içimde korku var sanki her an bişey olcak hibi eski moral bozukluklarından oluyor allahın izniyle unutup onları yolumuza bakıcaz herşey güzel olsun inşallah bursada oldum canım ben eurofertil de sen nerede? Çarşamba gelin dedi doktor inş gözükür vallaBen tedirginim hala ,mazim çok üzücü sanırım onun etkisini atamıyorum üzerimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?