Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Arkadaşlar merhaba 5.gune kadar gelen iki hücreli embriyo donduruldu sizce transfer ettiremedi doktor yüzde 10 dedi tutma şansı kafam çok karisik

5. Güne kadar gelen 2 hücreli mi canim. Normalde 5. Gün empriyosunun 120 dek fazla hücre içermesi lazim 2 hücreli empriyo 1. Gün döllenme olduktan sonra bölünmesi sonucu olur. Yanlis anlamis olabilir misin acaba? Eğer 5. Gün 2 hücreli ise bence hic koydurma gelişimi normal değil demektir o empriyonun sen bilirsin tabiki ama ben olsaydim kalitesiz empriyo için transfer parasi vermek yerine sifirdan tedaviye baslardim.

Evet
evet yazdığım doğru ama işte embriyo olusmayinca bu düşünür o insan

Evet
evet yazdığım doğru ama işte embriyo olusmayinca bu düşünür o insan
Canim.kacinci tedavinin tüm denemelerinde de ayni şey mi oluyor. Empriyonun kalitesinin artırmak.için başka tedavi yöntemleri var deha diye bir ilaç veriyor doktorlar yumurta kalitesi için. Umudunu kaybetme bana 5. Gün 1 kalite empriyo transfer edildi kaç defa 5 denemede de ama olmamisti yani empriyo kaliteli olunca da tutacak diye bir kural inanki yok

Bilmiyorum yöntem falan işte 2 denememde ole oldu cnm ben çok umutsuzum kendimi toparliyamiyotum 3 yıldır uğraşıyorum valla olmayınca olmuyor kader

Haline misin sen canım doktor o ilaçlar bi işe yaramaz dedi valla yarım 32

Haline misin sen canım doktor o ilaçlar bi işe yaramaz dedi valla yarım 32
Şuan hamileyim çok sukurki ben o ilaci kullanip da hamile kalani gördüm gözümle canim. Arkadasimin hep 2. Gün empriyosu oluyordu ya da hic döllenme olmuyordu tedavi yarim işliyordu doktor o ilaci kullandirdi uç ay sonra da tüp bebk denedi 3. Gün 8 hücreli iki tane empriyosu oldu ve hamile bu arada aekadasimin yaşi da 40

Ben 7 sene ugrastim 3 neti yolun basi
Ve 5 tüp bebek denedim hep blastokist 5. Gün empriyosu iki tane transfer edildi her denememde ama hic biri tutmamsiti umudunu bende kaybetmiştim son kez deneyecegim dondurulmuslarimla dedim.ve şükürler olsun ki hic umudum yokken tuttu 17 haftalik hamileyim şuan darisi isteyen herkese

Canim zemindeki dollenmiodu biraz anlatirmisin sureci

Mrb arkadaşlar bnde döndürülmüş ebryo ile hamile kaldim

Merhaba arkadaşlar, bizde dondurulmuş embriyolar ile tedaviye başladık. Dün transferimiz oldu. 5 Ağustosta da sonuç belli olacakmış kısmetse...

Merhaba arkadaşlar, bizde dondurulmuş embriyolar ile tedaviye başladık. Dün transferimiz oldu. 5 Ağustosta da sonuç belli olacakmış kısmetse...
Allah hayirli soglikli evlat nasip etsin bu Allah yardimcin olsun bu bekleyiş cok zor dkklar saat gibi geciyor

Allah hayirli soglikli evlat nasip etsin bu Allah yardimcin olsun bu bekleyiş cok zor dkklar saat gibi geciyor
Çok teşekkür ederim. Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah....

Iyi aksamlar arkadaşlar.5.gün dondurulmus embriyo trasferim yapilmisti.5 haftalik hamileyim fakat bugun kanamam oldu.hemen doktoruma gittim kese duruyo bisey olmaz dedi.kanaman cogalirsa tekrar gel dedi.2 saat sonra kanamam cogaldi pihti seklinde kanamam oldu hemde.yine hastaneye gittim.bi serum bağladılar ve beklemekten baska birsey olmadigini soylediler.yasayan oldumu acaba boyle yorunlariniz neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…