Yok canim daha cok yeni yarin kan vericem degerlerime bakicam:)Sali gunu de doktor kontrolum varHayırlı olsun cnm tebriklerultrason yapıldımı tek mi ikiz mi bilgin var mı??
Dondurulmuş embriyo ile hamile kalan arkadaşlar kaçıncı denemenizde hamile kaldınız bilgi ve tecrübelerinizi paylaşıpumut olursanız çok mutlu oluruz. ilk denemem ekim ayında negatifle sonuçlandı 2 tane dondurulmuş 3.gün emriyom var bu ayki adetle kullanıcaz inşallah.
korkma altn vajinadan aldigin ilactan geliyodurSelam kizlar..transferin 2. Gunu sarimsi akinti yasaya n oldu mu
Ben 5. Denemem de hamile kaldim dondurulmuş 5. Gün empriyosuyla canim. Daha oncekilerin ilk 3 u hic tutmadi 4. Denemem diş gebelikti son denemem de çok şükür tuttu 4 aylik hamileyim şuan darisi sana ins
Canim bemim cok sukur Allah kucagina almayida nasip etsin insallah benim kasik agrilarim var adet olucak gibi endiseye kapildim normal mi?Çok şükür bugun kalp atışını duydum 7+2 vajinal bakıldı
Amin canım inşallahh, kendi adıma konuşayım :) benimde adet olucakmıs gibi agrılarım oldu hatta şuan bile var bence normal cnmCanim bemim cok sukur Allah kucagina almayida nasip etsin insallah benim kasik agrilarim var adet olucak gibi endiseye kapildim normal mi?
Kalp atisini duyunca ne hissettin canim :)Acayip.keyflidir....Amin canım inşallahh, kendi adıma konuşayım :) benimde adet olucakmıs gibi agrılarım oldu hatta şuan bile var bence normal cnm
Kaliteleri iyi demişti doktor önemli olan 6. Günde kaç hücreli oldugu . inanki canim Rabbim verecekse 2. Gün empriyosuylada veriyor 4 hücreli transfer edildi arkadaşa tuttu ikiz hemdr sen düşünme bunlari ayrintiya takilma olacak inş seninde.Kalitesi nasıldı embriyonuzun benimde iki tane blastkosit embriyom var 6. günü blast oldular gününe göre yavaş geliştiler normalde 3. gün dondurulacaktı ama yavaş gelişme olunca risk alınıp beklendi 4 taneden 2 tanesi 6. günü görüp donduruldu 2 bc kaliteleri endişelerim var. Miyom vardı o yüzden donduruldular şimdi ilaçlarımı kullanıyorum 26-27 temmuz gibi transfer olacak.
. Canim döndürülmüş embıryo fıyati nekadarmış bende başliycemAdet olmayı bekliyorum cnm seninde dondurulmustu dimi kaç tane kacnci gün embriyon var
Bağıra bağıra ağladım öyle böyle değil ama, ve ilk hissettiğim o ana kadar duydugum en güzel ses dedim, ve nedense kendi bebekliğim çocukluhum geçti gözümün önünden nedense, rabbim bu yolda yürüyen herkeze nasıp etsin ama muhtesem bır duygu, rabbşm sanada nasip etsin şnşallahKalp atisini duyunca ne hissettin canim :)Acayip.keyflidir....
Canım benimde 9.gün 328 11.gün 889 dun bıtane kalp atısı duydum ama tek emb transfer edılmıstıBanada akıl verin nolur. 5.gün embriyosu iki tane dondurulmuş transfer oldum. 9.gün 400 ken 10.gün 864 oldu. Tek midir ikiz midir? Ne zaman keseyi görürüm? Çok korkuyorum bişey olmasından. Nolur yardımcı olun
Kaçıncı gün embriyosuydu canımCanım benimde 9.gün 328 11.gün 889 dun bıtane kalp atısı duydum ama tek emb transfer edılmıstı
Birde keseyi ne zaman gördünüz? Çok heyecanlıyım çok korkuyorum yaCanım benimde 9.gün 328 11.gün 889 dun bıtane kalp atısı duydum ama tek emb transfer edılmıstı
Benimde 5.gün emb kese için ozellıkle gıtmedim dün gittim yani 7+2 haftalıkken ılk kontrolume gıttım hem keseyı hemde kalbını duydum cok sukurBirde keseyi ne zaman gördünüz? Çok heyecanlıyım çok korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?