Cok şükür iyide ama genede korkuyorum bn hala şoktayım canm ya bni dovmeye kalkti ya kaynanamda bi kere arayip sormadi ne oldu diye sozde cok istiyo torununu ama hamile kaldigimdan beri yasatmadigi kalmadi yaAyy inanmıyorum canım yaa... Hamile bir insanı nasıl bu kadar üzebiliyorlar anlamıyorum. Boşver hiç canını sıkma başka insanlara.. Stres sıkıntı kötü etkiliyor. Yavrunu düşün, gerisi takma kafaya.. Çok şükür ki bebeğin iyiymiş....
Nasıl dövmeye kalkarmış, terbiyesiz pislik. Sinir oldum valla kaynına. Neden böyle davrandı peki? Genel olarak dengesiz bir insan sanırım. Hiç muhattap olma canım o insanla, hiç canını sıkma, değmez öyle insanlar için. İnşallah doktor kontrolünden iyi haberlerle gelirsin. Hem bu gün cinsiyeti öğrenecektin, ona odaklan. Kötü şeyler düşünme, eşin sana destek oluyorsa yeterli, gerisini boşver....Cok şükür iyide ama genede korkuyorum bn hala şoktayım canm ya bni dovmeye kalkti ya kaynanamda bi kere arayip sormadi ne oldu diye sozde cok istiyo torununu ama hamile kaldigimdan beri yasatmadigi kalmadi ya
Teşekkür ederim canm evet cok dengesz biri kimse kiz vermiyo ona ailede kimse sevmiyo surekli kaynanama laf tasiyo ondan kimse sevmiyo kaynanam doldurmus onu geldi patladi hp susardm geneldi bu sefer susmadim evet Allah razi olsun esim hp destekcim hp savunuyo hatta dovucekti kardesini bn birakmadim insallah bugun guzel haber aliyimde drmdan sonra hic bsy dusunmicdm yavrumu tek dusunicemNasıl dövmeye kalkarmış, terbiyesiz pislik. Sinir oldum valla kaynına. Neden böyle davrandı peki? Genel olarak dengesiz bir insan sanırım. Hiç muhattap olma canım o insanla, hiç canını sıkma, değmez öyle insanlar için. İnşallah doktor kontrolünden iyi haberlerle gelirsin. Hem bu gün cinsiyeti öğrenecektin, ona odaklan. Kötü şeyler düşünme, eşin sana destek oluyorsa yeterli, gerisini boşver....
Slm tugsem ne yaptın ayın 5inde randevunu vardı aklım sende kaldıkızlar az kaldı ayın 5 inde kontrole gideceğim doktorun verdiği estrofeme alıştım sanırım. eskisi kadar bulantı yapmıyor yada kistim eridi bilemeyeceğim.
kontrolümü yaptı cuma transferim var.pazartesiden progestan 200 başlattı sabah akşam.şuan ses seda yok bünyemde ileri günlere doğru fazla erimeden dışarı atarsa bilmem.inşallah hayırlısı olur.Slm tugsem ne yaptın ayın 5inde randevunu vardı aklım sende kaldı
Naptın canım, doktora gittin geldin mi? Doktor ne dedi? Cinsiyeti belli oldu mu?Teşekkür ederim canm evet cok dengesz biri kimse kiz vermiyo ona ailede kimse sevmiyo surekli kaynanama laf tasiyo ondan kimse sevmiyo kaynanam doldurmus onu geldi patladi hp susardm geneldi bu sefer susmadim evet Allah razi olsun esim hp destekcim hp savunuyo hatta dovucekti kardesini bn birakmadim insallah bugun guzel haber aliyimde drmdan sonra hic bsy dusunmicdm yavrumu tek dusunicem
Evet canm simdi geldim Allahi izniyle oglusum olucakNaptın canım, doktora gittin geldin mi? Doktor ne dedi? Cinsiyeti belli oldu mu?
Gözün aydın canım, hayırlı olsunEvet canm simdi geldim Allahi izniyle oglusum olucak
Teşekkür ederim canm bnm herseyi kotu bni uzen herseyi unuttum ya Allaga şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın canım, hayırlı olsunDikkat et kendine, bebişini yorma...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canım.bıraz heyecanlıyım.cuma büyük gün.Evet canm simdi geldim Allahi izniyle oglusum olucak
Amin canm inşallah sende melegine kavuşursunAllah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın canım.bıraz heyecanlıyım.cuma büyük gün.
ınsallah onlarla tesellımı bulurum.ne yaptıysam yaranamıyorsam.doydumda evlılığeAmin canm inşallah sende melegine kavuşursun
Ah canm bu hayat boyle esin iyiyse ailesi cektriyo ailesi iyise esin bizim elimizden sabrli olmak dua etmj gelir sadece Allah yardmcimiz olsjn aminınsallah onlarla tesellımı bulurum.ne yaptıysam yaranamıyorsam.doydumda evlılığe
benim eşim ve babasi ayri ayri panel konulari bilim bile çözümleyemez onlari kvaldem kacti calismaya kurtuldu bunlarin stresinden.biseye hayal kurmuyorum hayal kırıklığına ugramamak için.baba ogul el ele evliligimi bitirmeseler bari.kocama hersey normal geliyor beni sevdiğini unuttu.sevdiğini unutmayan karisini az da olsa dikkate alan erkeklere kılıbık diyor.azalıyor beni farkinda degil gibi yapıyor.bunu anasindan baskasinin doyuramayacagina inanmis evimde adam gibi yemek yaptirmaz. işe gittigi icin kvaldem atarli giderli sorsan normal.iyice mala bagladi ama kendini mükemmel zanneden bir mala.etrafımdaki evliliklerde de hayır yok.burada erkekler parazit gibi.Ah canm bu hayat boyle esin iyiyse ailesi cektriyo ailesi iyise esin bizim elimizden sabrli olmak dua etmj gelir sadece Allah yardmcimiz olsjn amin
Canm ne desem bilemedim ki bnm bekar kaynim ve kayinvalidem cok cektriyo dedim ya hamile hamile bni dovmeye geldiler acmadim kapiyi hp iftra hp kotu bnm karnmdeki torunu ya acimadi bila gobegimin ustune dustum bayildm acile kaldrldm arayip gecmis olsun bebek nasil demedi bile ama esim herseyi farknda yani butun aile kotu olsada esin bilmesi farkna barmasi yaninda olmasi lazim bi otursaniz guzel guzel konussaniz canm belki anlar erkekler sevgisini bizim gibi gostermeye alisik degiller sen bi konusbenim eşim ve babasi ayri ayri panel konulari bilim bile çözümleyemez onlari kvaldem kacti calismaya kurtuldu bunlarin stresinden.biseye hayal kurmuyorum hayal kırıklığına ugramamak için.baba ogul el ele evliligimi bitirmeseler bari.kocama hersey normal geliyor beni sevdiğini unuttu.sevdiğini unutmayan karisini az da olsa dikkate alan erkeklere kılıbık diyor.azalıyor beni farkinda degil gibi yapıyor.bunu anasindan baskasinin doyuramayacagina inanmis evimde adam gibi yemek yaptirmaz. işe gittigi icin kvaldem atarli giderli sorsan normal.iyice mala bagladi ama kendini mükemmel zanneden bir mala.etrafımdaki evliliklerde de hayır yok.burada erkekler parazit gibi.
bizimki inadina böyle yapıyor babasina rest çekemiyor malzeme bu diyor utanmadan.allah buyukCanm ne desem bilemedim ki bnm bekar kaynim ve kayinvalidem cok cektriyo dedim ya hamile hamile bni dovmeye geldiler acmadim kapiyi hp iftra hp kotu bnm karnmdeki torunu ya acimadi bila gobegimin ustune dustum bayildm acile kaldrldm arayip gecmis olsun bebek nasil demedi bile ama esim herseyi farknda yani butun aile kotu olsada esin bilmesi farkna barmasi yaninda olmasi lazim bi otursaniz guzel guzel konussaniz canm belki anlar erkekler sevgisini bizim gibi gostermeye alisik degiller sen bi konus
Sen bos ver bi gun duzelir herseyi farkina varir eger hic evle senle hic ilgilenmiyor yokmuşsun gibi davraniyorsa ciddy ciddy konusman gerekiyor tabi babasi ailesindan uzaklaşsın degil sana onlarada zaman ayrmasi lazim hersey Allahtan canm Allah yar ve yardmcin olsunK
bizimki inadina böyle yapıyor babasina rest çekemiyor malzeme bu diyor utanmadan.allah buyuk
Bn tam kac gun sonra hatırlamıyorum ama iki haftada gelmisti sanirim cunku iki kez cuma gunu drmi aramistim adetim gelmedi diyeKızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz bugün 10.günüm ve hala adet olmadım
evet iki hafta sonra geldi adetim merak etme gelirKızlar yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz bugün 10.günüm ve hala adet olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?