Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

E

evet iki hafta sonra geldi adetim merak etme gelir
Genelde herkesin bir hafta on gün içinde gelmiş adeti oyuzden peki adetin gecikince doktor adetini bekle mi dedi yoksa bir şey önerdi mi ? Ben ohss geçirdiğim için de kendimi çok şiş hissediyorum

Genelde herkesin bir hafta on gün içinde gelmiş adeti oyuzden peki adetin gecikince doktor adetini bekle mi dedi yoksa bir şey önerdi mi ? Ben ohss geçirdiğim için de kendimi çok şiş hissediyorum
Bndede cok şişlik oldu adetim gecikince aradim dktrmi bkle gelir dedi aradigim gunden iki gun sonra geldi

Yumurta toplamanin bu 10. Günü
Bnm biraz fazla yumurtami topladilar oyuzden bn uc hafta agri cektim yumurtami toplarkan biraz kan kaybetmisim cunku 38 tane yumurta topladilar sonra gobegim bes aylik hamile gibi cikti baya agrim oldu heralde icim su topladi ama drm soylemedi bir ay vucudun dinlenmesi lazim dedi iki hafta sonra adetim geldi sende istersen doktoruna sor herkeste ayni olmayabilir

Bana iki ay dinlen sonra transfer edeceğiz dediler ben de senin gibi oldum ohss diyorlar buna yani iki kez adet olacam öyle gidecegim

Bana iki ay dinlen sonra transfer edeceğiz dediler ben de senin gibi oldum ohss diyorlar buna yani iki kez adet olacam öyle gidecegim
Ama boylesi daha iyiymis cunku vucudun bayag zorlaniyo ya iki ayda tam hazir hale geliyo bnm ilaclardam midem cok kotu olmustu hp acildeydim bir ay sonra transfer edicez diyince midem icin tedavi gordum midem iyilesince de trasfer oldum cok şükür hersey guzel gecti inşallah melegini kucagna alirsin sende

Aminnn canım inşallah senin bir adetim geçti sadece yumurta toplamadan sonra? Sizin sorun neydi?

Aminnn canım inşallah senin bir adetim geçti sadece yumurta toplamadan sonra? Sizin sorun neydi?
Polikistik over aşırı cok yumurtam var ama buyumuyorlar yumurta toplandiktan sonra once iki adet sonra transfer dedi doktorum ama bir adet sonrasi hersey yolundaydi o gun tarih verdi yani bir bucuk iki aya yakin zamanda tansfer oldum

Bende de fazla sayıda yumurta toplandığı için ohss gerçekleşti baya şiştim nefes alamadım hatta erken adet oldum adet olunca birazrahatladım benimde doktorum 2.adet dönemimde transfer yaptı. Benim haziran ayında transferim olacaktı ama nasip olmadı Ağustos'ta yaptık şimdi de sonuç bekliyorum

Bende adet olsam rahatlayacağım da olamadım bi türlü . Inşallah güzel sonuç alırsın haber et bize de :)

Gecmis olsun İnşallah guzel sonuc alirsin canm ne zamn test yapicaksin bizide haberdar et

evlenmeden önce böyle değildi sorsan hep ayni ama azicik karisinla ilgilenene kilibik diyor.kpederde bir sürü hastalik var inan allah ayakta tutuyor.normal bi insan ölür giderdi.aslında sorun kpederde degil kocin onun ağzına bakmasi.arkadaslari boş insanlar onun yerinde olup para miras ve karakterli eşi olsun isterler bizim ki babasına ve asalak gibi yasayan arkadaslarina hayatinin yönetimini vermiş gibi.kendi kadar bile becerisi olmayanlara kurban olma yolunda.allah kabiliyet verip bunu tutacak alil vermeyince böyle oluyor sanirim.

Günaydın canm uzulme ya belki babasi hasta diye babasindan ayrilmiyordur bide arkadaslar da cok onemli arkadaslari esiyle nasillar belki arkadaslari boyle oldugu icin buda değişmiştir ama esini değiştirmek birazda senin elinde kavga etmeden güzel güzel konus bana bnm hakkimi var ilgi goster de inşallah Allah gönlüne göre versin

Polikistik over aşırı cok yumurtam var ama buyumuyorlar yumurta toplandiktan sonra once iki adet sonra transfer dedi doktorum ama bir adet sonrasi hersey yolundaydi o gun tarih verdi yani bir bucuk iki aya yakin zamanda tansfer oldum
Şimdi hamilemisiniz? bende pko luyum bu ay tüpe başlayacağım adeti bekliyorum da merak ettim sizinkini umarım olumlu sonuçlanmıştır. :)

amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim inş sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin darısı başımıza :)

Amin Allah razi olsun canm Allah hepimize anne olmayi nasip etsin daha yeni baslicaksin dmi tedaviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…