evet adeti bekliyorum geçen ay gittim başlamadı doktorum bi dahaki adete başlayalım acele etme dedi .3.5 yıl beklemişim bir ay daha beklerşm dedim :) .Bu ay da 3 gün gecikti adetim o yüzden başlayamadım bi türlü gerilim yaşıyorum :) :) çenemdeki sivilcelerim adetimin yaklaştığına bir işaret ama bi türlü gelmiyor nazlı şey :)Amin Allah razi olsun canm Allah hepimize anne olmayi nasip etsin daha yeni baslicaksin dmi tedaviye
3,5senedr bekliyormusunuz bnde 4 sene istedim ama olmadi en son tup bebege basvurdum Allaha sukur bi rahatszlik vermis ama bunun caresinide vermis cok sukur ama tup bebekle hamile kalinca herseyden korkuyorsun hp evdeyim işi biraktim 4 aydr ev temizlemiyorum eşim yapiyo garibim idare ediyo inşallah seninde tedavin cok guzel hayirli sonuclar alirsin canm suan ki heycanini tahmin edebiliyorumevet adeti bekliyorum geçen ay gittim başlamadı doktorum bi dahaki adete başlayalım acele etme dedi .3.5 yıl beklemişim bir ay daha beklerşm dedim :) .Bu ay da 3 gün gecikti adetim o yüzden başlayamadım bi türlü gerilim yaşıyorum :) :) çenemdeki sivilcelerim adetimin yaklaştığına bir işaret ama bi türlü gelmiyor nazlı şey :)
Yani bebeğim olsun diye 3,5 sene bekledim derken boş durmadım tedavi oldum bu süre içersinde 4 klomen 2 de aşılama oldum 3 ay spontane olur diye progestan kullandım yok bana mısın demedi.bende pco var ama her ay mutlaka adet oluyorum.eşimdede hareket ve morfoloji sorunu var.her ay ümitle beklerken eşimde bana iş güç yaptırmadı hep o ilgilendi, bana yardım etti.ben şimdi düşünüyorum tüp tutsa senn gibi bende iş gücü tamamen bırakırdım bu yüzden yazını okurken yüzümde serseri bir gülücük oluştu :) inş ilk denemem de snn gibi mutlu sona ulaşırım.eskiden tüp bebeğe garanti gözüyle bakılırdı tutma oranı yüksek diye simdi burda hangi konuya girsem okusam hep ilkinde tutmamış moral bozukluğu yaşatıyor ama snnkini görünce toparladım :)3,5senedr bekliyormusunuz bnde 4 sene istedim ama olmadi en son tup bebege basvurdum Allaha sukur bi rahatszlik vermis ama bunun caresinide vermis cok sukur ama tup bebekle hamile kalinca herseyden korkuyorsun hp evdeyim işi biraktim 4 aydr ev temizlemiyorum eşim yapiyo garibim idare ediyo inşallah seninde tedavin cok guzel hayirli sonuclar alirsin canm suan ki heycanini tahmin edebiliyorum
Bnde 4 sene davlet hastanelerinde tedavi gordum hp dogum konturol hap baska bi suru ilaclar ama olmadi esimde bi sorun yoktu bnde vardi doktorum dedi ki eger embryo iyiyse bide rahim iyiyse tutar dedi doktorum hp olumlu konustu bnde burda ilk tutmayanlari okuyunca korkmustum ama test gunu beklerken hic kotu dusunmedim yavrumu hp kendimle hissettim hp dua ettim evde bi kere bile test yapmadim gununu bekledim Allaha şükür oldu cok sukur sende olumlu dusun hp dua et inşallah tutar canmYani bebeğim olsun diye 3,5 sene bekledim derken boş durmadım tedavi oldum bu süre içersinde 4 klomen 2 de aşılama oldum 3 ay spontane olur diye progestan kullandım yok bana mısın demedi.bende pco var ama her ay mutlaka adet oluyorum.eşimdede hareket ve morfoloji sorunu var.her ay ümitle beklerken eşimde bana iş güç yaptırmadı hep o ilgilendi, bana yardım etti.ben şimdi düşünüyorum tüp tutsa senn gibi bende iş gücü tamamen bırakırdım bu yüzden yazını okurken yüzümde serseri bir gülücük oluştu :) inş ilk denemem de snn gibi mutlu sona ulaşırım.eskiden tüp bebeğe garanti gözüyle bakılırdı tutma oranı yüksek diye simdi burda hangi konuya girsem okusam hep ilkinde tutmamış moral bozukluğu yaşatıyor ama snnkini görünce toparladım :)
Tam siyah degilde çamur gibi geldiyse normal bn crinone jeli birakali bir ay oldu ama halende parcalari geliyo pembe sari çamur gibi eger adet parcasi gibi degilse normal endiselenmeMerhaba beşinci gün dondurulmuş embriyo ıle yedinci gündeyim kan değerim 80 çok şükür yalnız bugün clino jel geri bi parça siyah olarak geldi sizce korkmalı mıyım?
Bnmkide 6 gun embryosiydi ne zmn tutunucagini bilmiyorum ama transferden 12 gun sonra test yapildi pozitif cikti yani 12 gun bekliyosun6. gün embryosu nezaman tutunur?
Allah bagislasin, sen önceden evde test yapmadinmi?Bnmkide 6 gun embryosiydi ne zmn tutunucagini bilmiyorum ama transferden 12 gun sonra test yapildi pozitif cikti yani 12 gun bekliyosun
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin yok yap doyenler oldu yapmadim bekledim dktr dedi gun yaptrdm bnce sende yapma cunku evde cikmayabilir cikmazsa stres yaparsin o zararli senin icin idrarda cikmayabilir kanda kesin cikarAllah bagislasin, sen önceden evde test yapmadinmi?
Burda 14 gün sonra test yap dediler, Neyse hayirlisi artik bekliyecegiz, sabirlaAmin Allah isteyen herkese nasip etsin yok yap doyenler oldu yapmadim bekledim dktr dedi gun yaptrdm bnce sende yapma cunku evde cikmayabilir cikmazsa stres yaparsin o zararli senin icin idrarda cikmayabilir kanda kesin cikar
Bugun kacinci gunun sabret canm inşallah guzel haber verirsin bizeBurda 14 gün sonra test yap dediler, Neyse hayirlisi artik bekliyecegiz, sabirla
ya ne kadar pozitif bir insansın hayran kaldım gerçekten keşke bende de birazcık olsa kafam hep negatif zorluyorum ama olmuyorBnde 4 sene davlet hastanelerinde tedavi gordum hp dogum konturol hap baska bi suru ilaclar ama olmadi esimde bi sorun yoktu bnde vardi doktorum dedi ki eger embryo iyiyse bide rahim iyiyse tutar dedi doktorum hp olumlu konustu bnde burda ilk tutmayanlari okuyunca korkmustum ama test gunu beklerken hic kotu dusunmedim yavrumu hp kendimle hissettim hp dua ettim evde bi kere bile test yapmadim gununu bekledim Allaha şükür oldu cok sukur sende olumlu dusun hp dua et inşallah tutar canm
Ah canm bn anlayabiliyorum seni bnde umudumu tam bitiriyorken Allah basip etti bana bnde her adet gecikmesinde test yap diyordu esim ama sonucunu onceden biliyordum hp negatif hp negatif ama doktorum oyle olumlu konustu ki ister istemez etkilendim Allah razi olsun cok yardmci oldu hamile kalmam vesile oldu sende cok olumlu dusun inan olumlu dusunmeyi faydasi var dua edicem senin icin ama sende hic korkma stres yapma tedaviye yardmin dokunsunya ne kadar pozitif bir insansın hayran kaldım gerçekten keşke bende de birazcık olsa kafam hep negatif zorluyorum ama olmuyor
çok teşekkür ederim güzel anlatımın için :)
Dün transfer oldum, daha cok var, transferden sonra naptin hep yattinmi?Bugun kacinci gunun sabret canm inşallah guzel haber verirsin bize
İki gun tuvalet disinda hic kalmadim ama geri kalan gunler kahvalimi yemegimi hazirladim sonra uzandim yemk isitma kahvalti hazirlama disinda kalmadim arada bi camdan baktim hava aldim ama cok yavas nazik hareket ettim Allah sabr versin canm test gunune daha varmişDün transfer oldum, daha cok var, transferden sonra naptin hep yattinmi?
Tamam canim cok sagol, hakkimizda hayirlisiİki gun tuvalet disinda hic kalmadim ama geri kalan gunler kahvalimi yemegimi hazirladim sonra uzandim yemk isitma kahvalti hazirlama disinda kalmadim arada bi camdan baktim hava aldim ama cok yavas nazik hareket ettim Allah sabr versin canm test gunune daha varmiş
Amin canm Allaha emanetTamam canim cok sagol, hakkimizda hayirlisi
Sagol sizdeAmin canm Allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?