Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

İnşallah duyarsin canm o kadar guzel ki kalp sesini duymak tarifi yok clexsani daha erken biraktrdi canm tam hatırlamıyorum iki yada iki bucuk aylikti galiba

İnşallah duyarsin canm o kadar guzel ki kalp sesini duymak tarifi yok clexsani daha erken biraktrdi canm tam hatırlamıyorum iki yada iki bucuk aylikti galiba
Canım önceki hamileliğimde clexane iğneyi doğuma kadar kullanmıştım. Bu tedavide de sormuştum. Yine doğuma kadar kullanılacak demişlerdi. Demek ki doktordan doktora değişiyor ilaçların kullanımı

Canım önceki hamileliğimde clexane iğneyi doğuma kadar kullanmıştım. Bu tedavide de sormuştum. Yine doğuma kadar kullanılacak demişlerdi. Demek ki doktordan doktora değişiyor ilaçların kullanımı
Canm bunyeden bunye farkli ya senin doktorun kanin phtilasmasindan supheleniyorsa onu doguma kadar kullandirir

Canm bunyeden bunye farkli ya senin doktorun kanin phtilasmasindan supheleniyorsa onu doguma kadar kullandirir
Canım bilmiyorum ben de. Kan pıhtılaşması ile ilgili bana hiç bir test yapılmadı bildiğim kadarıyla. 10 gün sonra gittiğimde sorayım bakalım...

Canım bilmiyorum ben de. Kan pıhtılaşması ile ilgili bana hiç bir test yapılmadı bildiğim kadarıyla. 10 gün sonra gittiğimde sorayım bakalım...
Bi sor istersen icin rahatlasin canm bi kac hafta sonra kan tahlilleri istiycek ya ozmn karar verir bnde de oyle yapti kan tahlileri istedi yaptrdim sonra da ilaci kesti

Günaydın canm bnde iki tane sanah aksam kullaniyordum cunku birde estrofem climara forte bandi da vardi uc gunde bir proluton igne yapiliyordu oyuzden gunde iki defa kullan demisti sen baska ilac kullaniyormusun
canim dikkat ederim.evde yatmak da istemedim ama ortaya karisik yaptim hem oturdum hem yürüdum.esim turnuvalarda futbol maçı oynuyor sırf strese girmemek yanimda olsun diye maclarini izlemeye gittim hatta izlerken gizliden kan sulandiriciyi karnıma yapiyorum.suan görünürde kötü birseyyok gibi bazen yürürken solda bazende bebekleri koyduğu sağda gaz sancısına benzer bir ağrı girip cikiyor.sanki estrofemle rahmim geliştirilmiş kas gibi güçlendi.duyarliligi azaldi.fitil koyarken hissediyorum.3 gunde bir pruloton vermedi 17agustosta 1 adet pruloton diyor.kahvaltimi iyi yapiyorum da 10.gunu is basi yapicam dua edinbana

Aferim sana canm boyle pozitif ol guzel guzel zmn gecir ne zmn test gunun nerde calisiyordun ki cok oturulmicak cok ayakta kalinmicak yerde calis canm

Aferim sana canm boyle pozitif ol guzel guzel zmn gecir ne zmn test gunun nerde calisiyordun ki cok oturulmicak cok ayakta kalinmicak yerde calis canm
kan sulandiricimi yaparken silikonlu. Kapağı çekince bir iki damla cikiyor iğnesinden.

Kizlar merhaba sizlere bir sey danışmak istiyorum. Ben tek embriyom var dondurulmus nasipse o transfer edilecek ama beni çözünürken bozulabilir korkusu sardi. Ocaktan bu yana 1 tane oldu rezervim az hep boş cikiyor bu 1 tane nasil oldu onu bile anlayamadım bu konuda bilginiz var mi yumurtanın kalitesiz olması çözünmeyi etkiler mi ?

Mrb cokta bilgili degilim bu konuda ama bende de boyle korku olmustu çözülürken bozulurmu diye doktoruma sormustum çözme yontemleri var hic bi şekilde bozulmaz bsy olnaz demisti cok sukur oylede oldu inşallah bsy olmaz merak etme

Canim Ben de sordum yüzde 10 15 bi ihtimal var dedi acaba yumurta kalitesiz ondan mi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…