İnşallah duyarsin canm o kadar guzel ki kalp sesini duymak tarifi yok clexsani daha erken biraktrdi canm tam hatırlamıyorum iki yada iki bucuk aylikti galibaCanım yok daha duymadım kalp atışlarını, 5 gün önce keseyi gördük. 10 gün sonra da kalp atışlarını duymak için gideceğiz inşallah duyarız canım. Şu an tam 6 haftalık olduk. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Clexane iğneyi 3.ayda bıraktırdı mı doktorun?
Canım önceki hamileliğimde clexane iğneyi doğuma kadar kullanmıştım. Bu tedavide de sormuştum. Yine doğuma kadar kullanılacak demişlerdi. Demek ki doktordan doktora değişiyor ilaçların kullanımıİnşallah duyarsin canm o kadar guzel ki kalp sesini duymak tarifi yok clexsani daha erken biraktrdi canm tam hatırlamıyorum iki yada iki bucuk aylikti galiba
Canm bunyeden bunye farkli ya senin doktorun kanin phtilasmasindan supheleniyorsa onu doguma kadar kullandirirCanım önceki hamileliğimde clexane iğneyi doğuma kadar kullanmıştım. Bu tedavide de sormuştum. Yine doğuma kadar kullanılacak demişlerdi. Demek ki doktordan doktora değişiyor ilaçların kullanımı
Canım bilmiyorum ben de. Kan pıhtılaşması ile ilgili bana hiç bir test yapılmadı bildiğim kadarıyla. 10 gün sonra gittiğimde sorayım bakalım...Canm bunyeden bunye farkli ya senin doktorun kanin phtilasmasindan supheleniyorsa onu doguma kadar kullandirir
Bi sor istersen icin rahatlasin canm bi kac hafta sonra kan tahlilleri istiycek ya ozmn karar verir bnde de oyle yapti kan tahlileri istedi yaptrdim sonra da ilaci kestiCanım bilmiyorum ben de. Kan pıhtılaşması ile ilgili bana hiç bir test yapılmadı bildiğim kadarıyla. 10 gün sonra gittiğimde sorayım bakalım...
Anladım canım, çok sağol ilgilendiğin içinBi sor istersen icin rahatlasin canm bi kac hafta sonra kan tahlilleri istiycek ya ozmn karar verir bnde de oyle yapti kan tahlileri istedi yaptrdim sonra da ilaci kesti
Bisey degl canm dikkat et kendineAnladım canım, çok sağol ilgilendiğin için
Öperim canim, sende bize dua et, bizde senin gibi sevinelimCanm bnm ya ne kadar iyi annesin ya yemin ederim cok duygulandim gurur duydum senin gibi anneler olduguna bn senin alnindan gozlerinden opuyorum yavrucugunu bnm adima cok cok op olurmu
İnşallah Allah seninde gonlune gore versin amin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin dualarim seninleÖperim canim, sende bize dua et, bizde senin gibi sevinelim
CAnm cay icmemeye calis bide test gunun gelmeden yapma idrarda cikmayabilir stres yapar uzulursun oda olumsuz etkiliyo test gununu bekle inşallah guzel hberler alirsin bu arada bnm icin dua et cok kotu grip oldum iki gundur atesle acilde serum taktriyorum inşallah yavrumu olumsuz etkilemez buarada cok dikkat et kimseyle tokalasma suan salgin varmis
canim dikkat ederim.evde yatmak da istemedim ama ortaya karisik yaptim hem oturdum hem yürüdum.esim turnuvalarda futbol maçı oynuyor sırf strese girmemek yanimda olsun diye maclarini izlemeye gittim hatta izlerken gizliden kan sulandiriciyi karnıma yapiyorum.suan görünürde kötü birseyyok gibi bazen yürürken solda bazende bebekleri koyduğu sağda gaz sancısına benzer bir ağrı girip cikiyor.sanki estrofemle rahmim geliştirilmiş kas gibi güçlendi.duyarliligi azaldi.fitil koyarken hissediyorum.3 gunde bir pruloton vermedi 17agustosta 1 adet pruloton diyor.kahvaltimi iyi yapiyorum da 10.gunu is basi yapicam dua edinbanaGünaydın canm bnde iki tane sanah aksam kullaniyordum cunku birde estrofem climara forte bandi da vardi uc gunde bir proluton igne yapiliyordu oyuzden gunde iki defa kullan demisti sen baska ilac kullaniyormusun
Aferim sana canm boyle pozitif ol guzel guzel zmn gecir ne zmn test gunun nerde calisiyordun ki cok oturulmicak cok ayakta kalinmicak yerde calis canmcanim dikkat ederim.evde yatmak da istemedim ama ortaya karisik yaptim hem oturdum hem yürüdum.esim turnuvalarda futbol maçı oynuyor sırf strese girmemek yanimda olsun diye maclarini izlemeye gittim hatta izlerken gizliden kan sulandiriciyi karnıma yapiyorum.suan görünürde kötü birseyyok gibi bazen yürürken solda bazende bebekleri koyduğu sağda gaz sancısına benzer bir ağrı girip cikiyor.sanki estrofemle rahmim geliştirilmiş kas gibi güçlendi.duyarliligi azaldi.fitil koyarken hissediyorum.3 gunde bir pruloton vermedi 17agustosta 1 adet pruloton diyor.kahvaltimi iyi yapiyorum da 10.gunu is basi yapicam dua edinbana
kan sulandiricimi yaparken silikonlu. Kapağı çekince bir iki damla cikiyor iğnesinden.Aferim sana canm boyle pozitif ol guzel guzel zmn gecir ne zmn test gunun nerde calisiyordun ki cok oturulmicak cok ayakta kalinmicak yerde calis canm
Evet oyle oluyo zaten igneyi kendin yapıyorsun dimikan sulandiricimi yaparken silikonlu. Kapağı çekince bir iki damla cikiyor iğnesinden.
evet canim kendim yapiyorum yarın tek pruloton vermişti onu yaptıracağım.Evet oyle oluyo zaten igneyi kendin yapıyorsun dimi
Bn prolutonuda kendim yapiyordum canm test gunun ne zmnevet canim kendim yapiyorum yarın tek pruloton vermişti onu yaptıracağım.
Mrb cokta bilgili degilim bu konuda ama bende de boyle korku olmustu çözülürken bozulurmu diye doktoruma sormustum çözme yontemleri var hic bi şekilde bozulmaz bsy olnaz demisti cok sukur oylede oldu inşallah bsy olmaz merak etmeKizlar merhaba sizlere bir sey danışmak istiyorum. Ben tek embriyom var dondurulmus nasipse o transfer edilecek ama beni çözünürken bozulabilir korkusu sardi. Ocaktan bu yana 1 tane oldu rezervim az hep boş cikiyor bu 1 tane nasil oldu onu bile anlayamadım bu konuda bilginiz var mi yumurtanın kalitesiz olması çözünmeyi etkiler mi ?
Canim Ben de sordum yüzde 10 15 bi ihtimal var dedi acaba yumurta kalitesiz ondan mi dediMrb cokta bilgili degilim bu konuda ama bende de boyle korku olmustu çözülürken bozulurmu diye doktoruma sormustum çözme yontemleri var hic bi şekilde bozulmaz bsy olnaz demisti cok sukur oylede oldu inşallah bsy olmaz merak etme
Bana hic boyle bsy demedi doktorum acaba cokmu kalitesz Yumurta peki sperm iyimiydi canmCanim Ben de sordum yüzde 10 15 bi ihtimal var dedi acaba yumurta kalitesiz ondan mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?