Canım çok geçmiş olsun. Benim de gözüm seni arıyordu buralarda. Klimaya dikkat et, ben de klimadan dolayı biraz rahatsızlamıştım bir kaç gün önce. Canım bir de bir şey soracağım. Sen "estrofem"i ne kadar süre kullanmıştın? Bir de günde kaç tane kullanıyordun?CAnm cay icmemeye calis bide test gunun gelmeden yapma idrarda cikmayabilir stres yapar uzulursun oda olumsuz etkiliyo test gununu bekle inşallah guzel hberler alirsin bu arada bnm icin dua et cok kotu grip oldum iki gundur atesle acilde serum taktriyorum inşallah yavrumu olumsuz etkilemez buarada cok dikkat et kimseyle tokalasma suan salgin varmis
Bn tam 12 gunu test yaptrmistim canm senin kacinci gununBugün gidecem doktora, sana bisey sorcaktim, sen kacinci gün test yapmistin?
Cok saol canm ya cok kotu grip bogaz agrisi geciriyorum bebegimi merak ettim birazdan hastaneye gidip kalp sesini duyayim icim rahatlasin inşallah bn estrofemi her 8 saate yani gunde uc defa hamileligim tam uç ayina kadar kullandm sonra biraktrdi doktorym bu arada kalp atislarini duydun dimi canmCanım çok geçmiş olsun. Benim de gözüm seni arıyordu buralarda. Klimaya dikkat et, ben de klimadan dolayı biraz rahatsızlamıştım bir kaç gün önce. Canım bir de bir şey soracağım. Sen "estrofem"i ne kadar süre kullanmıştın? Bir de günde kaç tane kullanıyordun?
Günaydın canm bnde iki tane sanah aksam kullaniyordum cunku birde estrofem climara forte bandi da vardi uc gunde bir proluton igne yapiliyordu oyuzden gunde iki defa kullan demisti sen baska ilac kullaniyormusunKızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben crinone jeli Sabsh skşam alıyorum ama on iki saat arayla.çok mu uzun bir ara sizce.gerçi iş işten geçti ama test yapmaya üç günüm kaldıinşallah yanlış uygulamamışımdır
Gecmis olsun canim Rabbim sifalr verdin bugün 6. günümBn tam 12 gunu test yaptrmistim canm senin kacinci gunun
Climara forte bant kullanmıyorum mesela canım.kan sulandırı iğne coraspin üç günde bir proluton günde iki defa crinone jel ve birde prograf diye bir ilaç bağışıklık sistemini baskılaması için. Peki kaç saat arayla kullanıyodun sen canımGünaydın canm bnde iki tane sanah aksam kullaniyordum cunku birde estrofem climara forte bandi da vardi uc gunde bir proluton igne yapiliyordu oyuzden gunde iki defa kullan demisti sen baska ilac kullaniyormusun
Amin Allah razi olsun canm Allah seninde melegine kavustursun cogu gitmis azi kalmis birazcik sabret annesiGecmis olsun canim Rabbim sifalr verdin bugün 6. günüm
Bn crinone jeli sabah 9 aksam 9 da kullaniyordum sana gunde iki defa kullandrmasinin sebebi zaten proluton da gunde iki defa yazmis ikiside hormon ya bnde ecopirin kullandm clexsan igne tam uç aylikken hepsini biraktrdi doktorumClimara forte bant kullanmıyorum mesela canım.kan sulandırı iğne coraspin üç günde bir proluton günde iki defa crinone jel ve birde prograf diye bir ilaç bağışıklık sistemini baskılaması için. Peki kaç saat arayla kullanıyodun sen canım
Canım teşekkürler.inşallah bebeğini tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.hamile olmana rağmen bizlerle ilgilenip cevap vermen ne kadar duyarlı olduğunu gösteriyorBn crinone jeli sabah 9 aksam 9 da kullaniyordum sana gunde iki defa kullandrmasinin sebebi zaten proluton da gunde iki defa yazmis ikiside hormon ya bnde ecopirin kullandm clexsan igne tam uç aylikken hepsini biraktrdi doktorum
InsAllah Rabbim nasip eder, Rabbim hepimize hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip eder insAllahAmin Allah razi olsun canm Allah seninde melegine kavustursun cogu gitmis azi kalmis birazcik sabret annesi
Amin Allah razi olsun Allah hepimize nasip etsin bnde ayni szn gibi oldum ana kimseden bilgi alamadim buraya giremiyordum sifremi unutmustum iyiki burasi varda boyle durumlarda birbirimize bilgi veriyoruz sen hic kotu dusunme daha dusunucegin cok sey olucak aman yemk yiyemiyorum bsy olurmu yanlis yattim bsy olurmu grip oldum bsy olurmu bn cok evhamli oldum iki gundur gripim korkuyorum evde oturamadim usenmeden hastaneye gidiyorum cocugunu kalp sesini duyayim rahatliyayim diye sen bu gunleri tadini cikart evde prenses gibi test gunune kadar hic bsy yapmadan bekliyceksin inşallah yavrucun seninledrCanım teşekkürler.inşallah bebeğini tez zamanda sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.hamile olmana rağmen bizlerle ilgilenip cevap vermen ne kadar duyarlı olduğunu gösteriyor
Amin inşallah canm daha ne bel agrilari bekliyo seniInsAllah Rabbim nasip eder, Rabbim hepimize hayirli saglikli kucagimiza almayi nasip eder insAllah
Bel agrim kendimi cok kasmisim ondan olmus
Ahh canim, benim engelli kizim var, 10 yasinda yüzdeyüz engelli, esim sagolsun yardim ediyor ama o da cok yoruldu, bide bi kizim daha var 7 yasinda onunda okulu basladi, götür getir ev ödevleri,Amin inşallah canm daha ne bel agrilari bekliyo seni
Ah canm Allah senden senin gibi annelerden razi olsun ne guzel annesin sen ya Allah hayrli saglikli evlat nasip etsin inşallah engelli demk istemiyorum evde iki melegine Allah saglik sihat versin inşallah hersey guzel olucak canm seninki kalbi temiz anneler cogalain inşallahAhh canim, benim engelli kizim var, 10 yasinda yüzdeyüz engelli, esim sagolsun yardim ediyor ama o da cok yoruldu, bide bi kizim daha var 7 yasinda onunda okulu basladi, götür getir ev ödevleri,
Kizim icin bidaha deniyoruz, aylar önce aglamisti, herkesin saglikli kardesi var, benim hasta ablam var, onunla hic bisey yapamiyorum diye cok aglamisti, onun üzülmesine dayanamiyorum cok icim yaniyor, bi yandan engelli kizim bi yandan öbür kizim
Teşekkür ederim kuzum.aminnn inşallah.Allah yavrunu korusun. İnşalllah hep güzel şeyler paylaşırızAmin Allah razi olsun Allah hepimize nasip etsin bnde ayni szn gibi oldum ana kimseden bilgi alamadim buraya giremiyordum sifremi unutmustum iyiki burasi varda boyle durumlarda birbirimize bilgi veriyoruz sen hic kotu dusunme daha dusunucegin cok sey olucak aman yemk yiyemiyorum bsy olurmu yanlis yattim bsy olurmu grip oldum bsy olurmu bn cok evhamli oldum iki gundur gripim korkuyorum evde oturamadim usenmeden hastaneye gidiyorum cocugunu kalp sesini duyayim rahatliyayim diye sen bu gunleri tadini cikart evde prenses gibi test gunune kadar hic bsy yapmadan bekliyceksin inşallah yavrucun seninledr
Amin bn ciktim canm hastaneden Allaha sukur hersey yolundamişTeşekkür ederim kuzum.aminnn inşallah.Allah yavrunu korusun. İnşalllah hep güzel şeyler paylaşırız
Benim ilk göz agrim cok cekti, O bizim canimiz ben onun bis sac teline bisey olcak diye ödüm kopiyor, her halimize okadar sükür etmemiz gerekiyorki.....Ah canm Allah senden senin gibi annelerden razi olsun ne guzel annesin sen ya Allah hayrli saglikli evlat nasip etsin inşallah engelli demk istemiyorum evde iki melegine Allah saglik sihat versin inşallah hersey guzel olucak canm seninki kalbi temiz anneler cogalain inşallah
Canım yok daha duymadım kalp atışlarını, 5 gün önce keseyi gördük. 10 gün sonra da kalp atışlarını duymak için gideceğiz inşallah duyarız canım. Şu an tam 6 haftalık olduk. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. Clexane iğneyi 3.ayda bıraktırdı mı doktorun?Cok saol canm ya cok kotu grip bogaz agrisi geciriyorum bebegimi merak ettim birazdan hastaneye gidip kalp sesini duyayim icim rahatlasin inşallah bn estrofemi her 8 saate yani gunde uc defa hamileligim tam uç ayina kadar kullandm sonra biraktrdi doktorym bu arada kalp atislarini duydun dimi canm
Canm bnm ya ne kadar iyi annesin ya yemin ederim cok duygulandim gurur duydum senin gibi anneler olduguna bn senin alnindan gozlerinden opuyorum yavrucugunu bnm adima cok cok op olurmuBenim ilk göz agrim cok cekti, O bizim canimiz ben onun bis sac teline bisey olcak diye ödüm kopiyor, her halimize okadar sükür etmemiz gerekiyorki.....
InsAllah canim insAllah mevlam nasip eder....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?