- 11 Temmuz 2016
- 167
- 83
- 28
- 35
Sperm de bi sorun yok yumurta da döllendi 3. Gün 4 hücreli iyi demişlerdi embriyolog da arkadaşa en fazla yüzde 5 demis benim doktor niye ole dedi anlamadimBana hic boyle bsy demedi doktorum acaba cokmu kalitesz Yumurta peki sperm iyimiydi canm
Sen bos ver doktoru Allah ol derse olur inşallah guzel olumlu dusun bnde de cok korkular olmustu ama en onemlisi sen iyi olasin ki bebekte sana tutunsun hic kotu dusunme bebek iyi olmazsa dondurmazlardi zaten inşallah hakkinda hayirlisi olurSperm de bi sorun yok yumurta da döllendi 3. Gün 4 hücreli iyi demişlerdi embriyolog da arkadaşa en fazla yüzde 5 benim doktor niye ole dedi anlamadim
Sen bos ver doktoru Allah ol derse olur inşallah guzel olumlu dusun bnde de cok korkular olmustu ama en onemlisi sen iyi olasin ki bebekte sana tutunsun hic kotu dusunme bebek iyi olmazsa dondurmazlardi zaten inşallah hakkinda hayirlisi olur
Amin Allah hepimize hayırlı saglikli evlatlar nasip etsinAllah razı olsun canim Saolasin cok zor bi sınav rabbim ol desin ki olsun Allah bebebgini kucağına almayı nasip etsin
23 agustos 13. Gun oluyorBn prolutonuda kendim yapiyordum canm test gunun ne zmn
benim normal seklinde idi belki kisiden kişiye degisiyor olabilir.Dondurulmus embryo transferinde karin sisligi olurmu, cok sertlesiyor
Az kalmis canm bnmde 24 da konturolum var heycanla bekliyorum seninde heycanini anlıyorum inşallah iyi sonuc alirin23 agustos 13. Gun oluyor
Bnde de sertlik olmustu afedersin kabizliktan okuyormuş kabiz olmamaya calis canmDondurulmus embryo transferinde karin sisligi olurmu, cok sertlesiyor
Büyük Tuvalete cikiyorum, sorun yok onda, insAllah yarina gecerBnde de sertlik olmustu afedersin kabizliktan okuyormuş kabiz olmamaya calis canm
Bugün cok sertlesti, insAllah yarina gecerbenim normal seklinde idi belki kisiden kişiye degisiyor olabilir.
O sislik bnde uzun surdu canm ama nedenini bilmiyorum bugun kacinci gunun diBüyük Tuvalete cikiyorum, sorun yok onda, insAllah yarina gecer
7. günüm yatinca iyi oluyor ayaktayken sisiyorum ilaclarin yan etkisine bakim, sonrada yan etki yapmis olabilir belkiO sislik bnde uzun surdu canm ama nedenini bilmiyorum bugun kacinci gunun di
Yani genr bir hafta sonra test yapicaksin inşallah guzel sonuc alirsin ilaclar hormon ya onlardan oluyo sanirim7. günüm yatinca iyi oluyor ayaktayken sisiyorum ilaclarin yan etkisine bakim, sonrada yan etki yapmis olabilir belki
InsAllah canim, mevlam ne eylerse güzel eylerYani genr bir hafta sonra test yapicaksin inşallah guzel sonuc alirsin ilaclar hormon ya onlardan oluyo sanirim
Merhabalar, dondurulmuş embriyolarla tüp bebek tedavisinde 2 adet dönemi yaşadım.Merhaba, adet başlangıcından kaç gün sonra transferiniz oldu acaba? Benim adetim 12 Ağustos 'ta başladı da transferim ne zaman olur merak ediyorum
Ben her türlü uzanıyorum sadece yüzüstü yatmak yasak. Bel ağrısı için bence de bir şey sürme... Nolur nolmaz, tedbirli olmak iyidir... Bir de çok ayakta kalma canımKizlar bacaklarinizi kaldirip uzaniyormusunuz.bugun biraz ayakta kaldim eve gelince fitilimi aldimm hafif belim ağrıdı birsey surmeyeyim belime degil mi
Bugün test yaptim tek cizgi cikti 8. günüm olmadiYani genr bir hafta sonra test yapicaksin inşallah guzel sonuc alirsin ilaclar hormon ya onlardan oluyo sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?