Ya da bekli sana folikasit yerine geçen başka bir ilaç mı kullanıyorlar acaba... Clexane iğneyi sağlık ocağında da yazdırabilirsin canım. Normalde kendin alırsan fiyatı 110 TL sanırım. Biz sağlık ocağına gidip, yazdırıp almıştık. Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah...sanirim gebelik başlayınca çünkü ilk denememde de verilmedi.insallah bu ağrılar iyiye isarettir.doktorum.10. Günden sonra tahlil gunu tahlilini yaptırdığında ciktiginda beni ara oyle yeni claksan 10 lu kutusunu al diyordu.3 gun kan sulandiricisiz durmus olacağım.acaba 10.gün tahlil mi yaptirsam varsa enazindan kendim alır devam ederim diye düşündüm.ilk tek embriyo negatif denemede 10.gun dusuk çıktı 1 kusurlu bir degerdi.dusunuyorum embriyo meger tutunmadiysa ilk 3 günde ölüyorsa nasil 1 ve üstü bhcg kana salgılayabiliyor. allah rast getirsin işimizi Canim
Canim Ben de lekelenme yasiyorum. Dr um kılcal damar çatlaması dedi. Kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yapma dedi. Pede gelmiyor ama peçeteyle silinince goruyorsun dimi. Sütlü kahve gibi renkteBen estrofemi günde üç kez alıyorum
Günde iki kez de clino jel 12.haftaya kadar kullanacakmışım
Folik asit hapı
Başkada ilacım yok
Benden ara ara (gunde bir kez filan)kahve siyaha yakın şekilde çok az leke geliyor
Yaşayan var mı?
Okuduğum her yerde bu akıntının normal olduğu yazıyor
Canim ben transferden sonra günde 5 tane içiyordum. Keseyi gordugumuz gün dr um 4 4 3 3 2 2 1 1 ve bitir dedi. Kademeli olarak. Yarın son estrifemimi icicem. Diğer ilaçlar devamO lekelenmenin yaşandığını ben de okudum daha önce ama benim başıma gelmedi. Yine de bir doktorunuza sorun bence... Estrofemi ben de günde 3 defa kullanıyorum, ne zamana kadar kullanılacağını sormayı unutmuşum. Siz ne zamana kadar kullanacakmışsınız?
insallah canim hayirlisi olsun.bacak kemiklerim ağrıyor birazYa da bekli sana folikasit yerine geçen başka bir ilaç mı kullanıyorlar acaba... Clexane iğneyi sağlık ocağında da yazdırabilirsin canım. Normalde kendin alırsan fiyatı 110 TL sanırım. Biz sağlık ocağına gidip, yazdırıp almıştık. Hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah...
benimde sırtım belim cok terliyor.bacak kemiklerim agriyor.baktim dondurulmus tedavisi olanlara.resmen mihliyorlar yerine vitamin olsun pruloton depat olsun.jel olsun.bunlara ragmen tutmamasi yuzde bir gibi bizimde ne vitamin var ne jel.insallah doktorun umdugu gibi sansimiz yaver gider bir seneden beri dinlendi rahmimKizlar antibyotik terletirmi bilgisi olan varmi ya
Canm sen internette yazanlara bakma sana jelin yerine fitil vermis proluton ignede yazmis yani herkese ayni tedaviyi uygulamyabiliyo belki hormonlarin iyidir ama folik asit konusunda bisy diyemicem cunku genelde hamile kalinmadan once baslatmasi lazim bu ilaci dogal yolla hamile kalanlar bile kullaniyo niye yazmadi sna bilmiyorum bi konus doktorunla belki unutmusturinsallah canim hayirlisi olsun.bacak kemiklerim ağrıyor biraz
benimde sırtım belim cok terliyor.bacak kemiklerim agriyor.baktim dondurulmus tedavisi olanlara.resmen mihliyorlar yerine vitamin olsun pruloton depat olsun.jel olsun.bunlara ragmen tutmamasi yuzde bir gibi bizimde ne vitamin var ne jel.insallah doktorun umdugu gibi sansimiz yaver gider bir seneden beri dinlendi rahmim
İnşallah tutar canm Allahtan unut kesilmez Allah hamile kalmayi saglikli hayirli dogurmayi ve buyutmeyi nasip etsin amin inşallah hersey guzel olucak sende bnm icin dua et bir haftadr cok kotu grip bademcik iltihapiyle uğraşıyorum hatta antibyotik iciyorum pek fayda etmiyo inşallah gecer yaKorkuyorum kizlar yaa.dua edin hamişler tutsun.ilk negatifimde.belimden aşağısı dayak yemiş gibi agriyordu.bunda cok rahattim sakindim opu stresimde yoktu.hem 2 embriyo kahvaltimi guzel ediyorumbis basi yapana kadar iyiyim bugun bira halsizim ve. Kansiz vitaminsiz gibi bacak kemiklerim agriyor hafiften adet gunum yaklastigi icin mi sizce
Ben clinojel kullanıyorum onun fazlası dışarı çıkıyor zaman zaman onun arasında kahve bazen siyah nohut kadar parçalar düşüyor rengi kırmızı olmadıkça sorun olmadığını normal olduğunu söyledi banada doktorum ama benim 11.gün bir kere kırmızı lekelenmeler oldu geçti.Canim Ben de lekelenme yasiyorum. Dr um kılcal damar çatlaması dedi. Kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yapma dedi. Pede gelmiyor ama peçeteyle silinince goruyorsun dimi. Sütlü kahve gibi renkte
Canim Ben de lekelenme yasiyorum. Dr um kılcal damar çatlaması dedi. Kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yapma dedi. Pede gelmiyor ama peçeteyle silinince goruyorsun dimi. Sütlü kahve gibi renkte
allah sifa versin.o kadar vitamine ragmen neden bagisikligin düşmüş olabilir canim.çörek otu yagi iciyorum ben. Iyiyim .o konuda.kışında supradyn all days kullandim yalniz vitamin hapi troide sekerin ilacina yaramadi.eczaciya sorsan etkilemez. Diyor.2 portakala 1 limon sık.elma sirkesi ile burunu boğazı gargara yap.vicks bir sey yapmaz diye düşünüyorum ama canim sor yine dr a.cistus diye bi tablet var hamileler kullanabiliyormus gribe karşıİnşallah tutar canm Allahtan unut kesilmez Allah hamile kalmayi saglikli hayirli dogurmayi ve buyutmeyi nasip etsin amin inşallah hersey guzel olucak sende bnm icin dua et bir haftadr cok kotu grip bademcik iltihapiyle uğraşıyorum hatta antibyotik iciyorum pek fayda etmiyo inşallah gecer ya
Sordum canm antibiyotik kullanmak zorundasin demisti cok kotu olmustu bademcigim öksürük te eklendi yarin antibiyotigim biticek inşallah gecer ya hamilelerde cok zor geciyormus inşallah yarin gecer ya ah ben bu hamile kaldigimdan beri hp hastalanıyorum yaallah sifa versin.o kadar vitamine ragmen neden bagisikligin düşmüş olabilir canim.çörek otu yagi iciyorum ben. Iyiyim .o konuda.kışında supradyn all days kullandim yalniz vitamin hapi troide sekerin ilacina yaramadi.eczaciya sorsan etkilemez. Diyor.2 portakala 1 limon sık.elma sirkesi ile burunu boğazı gargara yap.vicks bir sey yapmaz diye düşünüyorum ama canim sor yine dr a.cistus diye bi tablet var hamileler kullanabiliyormus gribe karşı
Canım vicks hamilelikte yasak diye hatırlıyorum ben. Bir de çörek otu yağı gibi şeyler kullanma bence, bitki çayları bile yasak şu aşamada...allah sifa versin.o kadar vitamine ragmen neden bagisikligin düşmüş olabilir canim.çörek otu yagi iciyorum ben. Iyiyim .o konuda.kışında supradyn all days kullandim yalniz vitamin hapi troide sekerin ilacina yaramadi.eczaciya sorsan etkilemez. Diyor.2 portakala 1 limon sık.elma sirkesi ile burunu boğazı gargara yap.vicks bir sey yapmaz diye düşünüyorum ama canim sor yine dr a.cistus diye bi tablet var hamileler kullanabiliyormus gribe karşı
Anladım canım, keseyi transferden sonra kaçıncı gün gördünüz? Kalp atışları için ne zamana çağırdılar?Canim ben transferden sonra günde 5 tane içiyordum. Keseyi gordugumuz gün dr um 4 4 3 3 2 2 1 1 ve bitir dedi. Kademeli olarak. Yarın son estrifemimi icicem. Diğer ilaçlar devam
Clexan 0.4
Progestan hap 3 kez
Proluton depot 5 güne 1
Vinalac multivitamin
Magnezyum şase
Aaaa canim kendin nasıl yapıyorsun. Kabadan iğneleri uzman biri yapmalı allah göstermesin sinire felan gelirBn prolutonuda kendim yapiyordum canm test gunun ne zmn
18. Gün keseyi gordum. Kalp atışlarını da 24. Gün gordum.Anladım canım, keseyi transferden sonra kaçıncı gün gördünüz? Kalp atışları için ne zamana çağırdılar?
Bizim merkezde transferden sonra 12. gün gebelik testi isteniyor, eğer pozitif çıkarsa gebelik testinden 10 gün sonra keseye bakıyor, keseyi gördükten 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırıyorlar. Hesapladım şimdi bu gün transferden sonra tam 25. gündeyim. Ama daha randevumuza 1 hafta var. Hayırlısı inşallah. Allah sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.18. Gün keseyi gordum. Kalp atışlarını da 24. Gün gordum.
Bn hemşireydim canm ignelerimi hepsini kendim yaptim artk yapmiyorum doktorum uc aylikken biraktrdiAaaa canim kendin nasıl yapıyorsun. Kabadan iğneleri uzman biri yapmalı allah göstermesin sinire felan gelir
Bnde de ayni canm test gununden 10 gun sonra cagirdi keseyi gorduk bir hafta sonrada kalp atisini duyduk ama vajinal ultrsaonda tabiBizim merkezde transferden sonra 12. gün gebelik testi isteniyor, eğer pozitif çıkarsa gebelik testinden 10 gün sonra keseye bakıyor, keseyi gördükten 2 hafta sonra da kalp atışı için çağırıyorlar. Hesapladım şimdi bu gün transferden sonra tam 25. gündeyim. Ama daha randevumuza 1 hafta var. Hayırlısı inşallah. Allah sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.
Liviya canım merak ettim de, sen ne zaman görmüştün kese ve kalp atışını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?