Her hamilelik ayni olmaz canmmmm bnde de 7 haftadami baslamisti tam hatırlamıyorum daha iştehszlik herseyden tiksinme basliycak ama 16 haftada gecicek canm Allah kolaylik versinKızlar ya midem bulanıyor. Önceki hamileliğimde hiç mide bulantısı yaşamamıştım. Sadece hamileliğin son aylarında mide yanması oluyordu. Şu an 6 haftalık hamileyim ama midem çok bulanıyor. Kendi kendime nazar değdirdim galiba hiç midem bulanmaz diye diye...
Bir de biraz ayakta kalınca sanki içim çekiliyor gibi hissediyorum, bayılacak gibi oluyorum. Sizde de oluyor mu bu durum? Sürekli yatmak istiyorum. Yatıyorum, ondan da sıkılıyorum. Duramıyorum. Kalksam daha kötü oluyorum...
Sağol canım ya geçer inşallah. Bebeğin gelişim için iyi beslenmek çok önemli. Midem bulansa da beslenmeme dikkat ediyorum. Senin geçti mi bulantıların?Her hamilelik ayni olmaz canmmmm bnde de 7 haftadami baslamisti tam hatırlamıyorum daha iştehszlik herseyden tiksinme basliycak ama 16 haftada gecicek canm Allah kolaylik versin
Evet canm cok şükür gecti ama arada bulaniyoSağol canım ya geçer inşallah. Bebeğin gelişim için iyi beslenmek çok önemli. Midem bulansa da beslenmeme dikkat ediyorum. Senin geçti mi bulantıların?
Gozun aydin Allah hayirli saglikli kucagna almayi nasip etsin agrilar normal canm bebek tutunuyo ne kadar suruyo dersen halada var agrilarKızlar dün transfer sonrası 10. Günümdü çok şükür pozitif. Yarın tekrarlıycam bildiğiniz gibi testi inşallah ii çıkar. Benim sol kasığımda hala batma ağrı ve belimdede inceden nokta şeklinde ağrı var ama sürekli gibi normal mi sizdede oldu mu ne kadar sürüyor tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin inşallahMerhaba kızlar bugun yumurtalarım toplandı ama transfer iptal edildi yarın bılgı verılıcek dondurulucak embrıyolarım adet olım dıye 10 gun duphaston verdı Dr hakkımızda hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım rahatlattın beni inşallah sağlıkla devam eder gerçekten her aşama ayrı bir zor.Allah yardımcımız olsun inşallahGozun aydin Allah hayirli saglikli kucagna almayi nasip etsin agrilar normal canm bebek tutunuyo ne kadar suruyo dersen halada var agrilar
Amin inşallah canm suan cok pozitif olman cok onemli kotu bsy dusunme en zor sureci atlattin artk tatli telaş basladiTeşekkür ederim canım rahatlattın beni inşallah sağlıkla devam eder gerçekten her aşama ayrı bir zor.Allah yardımcımız olsun inşallah
Hayırlı olsun canım. Allah devamını da sağlıkla nasip etsin inşallah. Kasıklarda batma ve ince nokta şeklinde ağrılar bende de oluyor zaman zaman. Normal yani endişelenme... Ama ne kadar sürecek bu ağrılar hiç bilmiyorum...Kızlar dün transfer sonrası 10. Günümdü çok şükür pozitif. Yarın tekrarlıycam bildiğiniz gibi testi inşallah ii çıkar. Benim sol kasığımda hala batma ağrı ve belimdede inceden nokta şeklinde ağrı var ama sürekli gibi normal mi sizdede oldu mu ne kadar sürüyor tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum
Geçmiş olsun canım. Allah hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Transfer neden iptal edildi?Merhaba kızlar bugun yumurtalarım toplandı ama transfer iptal edildi yarın bılgı verılıcek dondurulucak embrıyolarım adet olım dıye 10 gun duphaston verdı Dr hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım yumurta fazla oldugu için ohss riskine karsı iptal edıldıGeçmiş olsun canım. Allah hayırlısıyla sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Transfer neden iptal edildi?
Bnmde yumurtam fazlaydi bnm trasferimde bir bucuk aya ertelenmisti inan boylesi daha iyiAmin canım yumurta fazla oldugu için ohss riskine karsı iptal edıldı
Bnm yasim 26 canm Allaha sukur bi oglun varmis Allah bagislasin inşallah tutar olumlu dusun dualarim seninleKızlar bu arada dondurulmus embrıyo ile hamile kalan arkadaşlarım yaşınız nedir ben 35 yasındayım bu 3.tedavım ilk tedavımde 27 yaşındaydım yıne tedavımde iptal edılmıstı dondurulmus embrıyo ile hamıle kalmıştım 8 haftalıkken kalbı durmustu ıkıncı tedavımde dondurulmus degıldı ikiz tutmustu birinin kalbi durdu oğlum 6,5 yasında bu sefer yaşlıyımtutar inş
Evet cnm hayırlısı boyleymişBnmde yumurtam fazlaydi bnm trasferimde bir bucuk aya ertelenmisti inan boylesi daha iyi
Amin çok tşk ederım sende saglıkla kucağına alırsın inş yavrunu rabbim korusun siziBnm yasim 26 canm Allaha sukur bi oglun varmis Allah bagislasin inşallah tutar olumlu dusun dualarim seninle
Amin bisey degl canm inşallah Allah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar basip etsin hp dua ediyorum hepimiz icinAmin çok tşk ederım sende saglıkla kucağına alırsın inş yavrunu rabbim korusun sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?