Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Kızlar bugün crinone jelim baya bi geldi ona çok canım sıkıldı şimdiye kadar gelmemişti aşırı kabızdım ister istemez insan tuvalette zorluyo ıkınmadım tabi ama az biraz zorlandım bişey olmamıştır dimikafam takıldı biraz

Gunaydin canm crinone jel sıktıktan sonra birazcik akiyo cikiyordu doktoruma soyledim normal onemli kismi zaten icinde kaliyo dedi bide 5 gunde bir atiklari pembe sari siyah karisik cikiyo gorursen korma bana doktorum jeli sıktıktan sonra 5 dkk yuru yatma yatarsan vajina girisinde toplanir icine gitmesi zor olur demisti

Kabizliga gelince bnde de oluyordu galenda arada bi oluyo korkma ama kabiz yapicak seylerden uzak dur bn meyve yiyorum ardindan su iciyorum cok sukur bir aydr kabzlik yaşamıyorum

Canım bugüne kadar akmıyodu herşey üstüste gelince biraz evham yaptım galiba kabızlık çok kötü gerçektenbenim her zaman böyle bir sorunum vardı ama dediğini yapıcam sağol canım

Canım bugüne kadar akmıyodu herşey üstüste gelince biraz evham yaptım galiba kabızlık çok kötü gerçektenbenim her zaman böyle bir sorunum vardı ama dediğini yapıcam sağol canım
Bsy degl canm yardmin dokunduysa ne mutlu bana ama crinone jel kullandigin surece o akintilar atiklar olur bnmde uc aya kadar oldu ne zmn jeli biraktrdi doktorum ozmn durdu ama zaten gebelik akntisi da var

İnşallah kuzum bizimde ilerlerde haftalarımız bırakmak bizede nasip olur inşallah

İnşallah kuzum bizimde ilerlerde haftalarımız bırakmak bizede nasip olur inşallah
İnşallah canm ama daha bu bsy degl bn resmen paronayak oldum herseyden korkuyorum uc aya kadar her hafta konturola cagirirdi doktorum artik iki bucuk haftada cagiriyo bn dayanamıyorum baska doktora gidip bakiyorum ultrasonda sonra rahatliyorum ama o rahatlikta iki gune yetiyo 24 agustosta konturolum var bn bu sali baska hastanede ultrasona gittim baktm rahatladim simdi gene icim icimi yiyorum persenbeye kadar nasil dayanicam diye inşallah Allah hayirsi sagliklisiyle kucagmiza almayi nasip eder yavrularimizi

İnşallah canım benim ama gerçekten ne kadar sık kontrol böyle. Bir sürü de masraf valla ama sırf stresten işte dediğin gibi çok zor ya insanın içi rahat etmiyo illa bişeyler duymak istiyo. Ben şimdi gidip kan verdim mesela

Kizlar selamun aleykum.lutfen masallah diyin 2 embriyo 9341. çıktı 10.günü 3 gun sonra katlar mi sizce
Aleyküm selam canım. Oooooo maşallah maşallah maşallah. Allah tamamına erdirsin canım inşallah. Gözün aydın. 3 gün sonra değil, 2 gün sonra yani salı günü test yaptırman lazım. 2 gün sonra 2 katına çıkması lazım ama ikiz ise nasıl artış oluyor onu bilemiyorum. Aynı hastanede 2 gün sonra tekrar yaptır, çünkü hastaneden hastaneye bile değişebiliyor diye duydum. Kaçıncı gün embriyosuydu? İnşallah sağlıkla devam eder....

2 tane 5.gun embriyosu idi canim allah razi olsun dr test gününü 23 agustos olarak verdi o yuzden 3 gün sonra resmi tahlil günüm allahim tum isteyenlere bekleyenlere sağlıklı gebelik versin bir sıkıntıları varsa göstersin rabbim sifaya kavusmalari icin.rabbim yardimcilari olsun.insallah hepimizin bu süreci rast gider

Oyle canm ya icin hic rahat etmez miden bulaniyorsa sorun yapiyorsun bulanmiyorsada niye bulanmiyo bsymi oldu diye evham yapiyorsun bugun mesela esime dedim ki icim rahat degl persenbeye kadar nasil dayanicam oda cok evhamli oldun kendini strese sokma bsy yok Allahi izniyle sabret diyo ama insani elinde deglki

Maşallah Allah tamamına erdirsin canm tam anlayamadim sonuç 41.93mu

Anladım canım. Amin inşallah sağlıkla devam eder... Allah sağlıkla kucağına alıp, analı babalı, sağlıklı, huzurlu, mutlu büyütmek nasip eder inşallah...

Kızlar yumurtalıklarınızda diilde tam ortada rahminizde ağrı ve baskı hissediyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…