Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Bugün 10. günüm ben 2. gündür normal hayata döndüm camasir da yikiyorum yemekte yapiyorum esim normal hamile kalanlarda bilmiyor hamile oldugunu dedi, ama yatip durmiyorlar dedi, olursa olur dedi, yani böyle bizde son durum

Bugün 10. günüm ben 2. gündür normal hayata döndüm camasir da yikiyorum yemekte yapiyorum esim normal hamile kalanlarda bilmiyor hamile oldugunu dedi, ama yatip durmiyorlar dedi, olursa olur dedi, yani böyle bizde son durum
bende sizin gibi dusunuyorum ama bir yandan da evham yapmadan duramiyorum. Benim bugun 2. Gunum
Siz ne zaman ayaklandiniz?

bende sizin gibi dusunuyorum ama bir yandan da evham yapmadan duramiyorum. Benim bugun 2. Gunum
Siz ne zaman ayaklandiniz?
Ben test yaptim 8. gün tek cizgi cikti, o günden beri ayaklandim transferin ikinci günü esim alisverise götürdü bu sefer böyle oldu, yatmican dedi, ben sonucun degiscegini sanmiyorum, karin agrilarimda basladi zaten insAllah sizin icin hayirlisi olur

Doktorum isini bilmesine rağmen insani rahatlatma özelliği yoktur.ya ne bileyim canim artık bu isler sektor olmuş.biraz temiz hava aldim..biraz sakinlemis gibi neskafe şeklinde sakin.az az geliyor.arayıp sorayim mi diye daha bi strese girmekten korktum

Cok mu akintin var canm bi ara sor boyle olmaz

canim oyle dusunme 8 daha erken 12. Gunu bekle. Evde hic mi is yapmadin peki? Ben sıkılıyorum hep biseyler yapmak istiyorun

kacinci gununuzde boyle kahve leke geldi. Ama bh yerlesme lekesi degil mi yoksa kirmizi gelirdi

9. Gundeyim ilk bi kirmizi gibi geldi kesildi.sonra sütlü kahveye döndü ilacin etkisi ile simdi ne dusuneyim bilemedim 17 agustosta da pruloton depat oldum.
peki kirmizi gelince mi igne vuruldun canim?
Tutunmayi da ben 12 gun diye okudum

peki kirmizi gelince mi igne vuruldun canim?
Tutunmayi da ben 12 gun diye okudum
kirmizi gelmeden 2 gun önce pruloton depat yaptirmistim.gordum ki bazi drlar işini şansa birakmiyor.oraya tutunmamasi ayip olurdu gibi oluyor.bizimki kendine güveniyor.belki daha cok ilac gözünde ilac kullanmamakla eştir.işe güzel bakiyorum bi yandan rahatligim.bir seneden beri rahmimin dinlenmiş olması.birde estrofemle rahim kaslarım güçlendi.ilk denememde hatta bu zamana kadar normal ilac fitilini koyarken rahat degildim nazar degmesin.

Bari bi iki gun bekleseydin canm oyle yapsaydin testi
suan birşey hissetmiyor gibiyim.garip bi his fitille cebellestim kendimi sikmadim noldu bilmem ilaçlarımin hepsini içtim.bacaklarimi fazla diksemde yukarıda yoruluyor. canim senin bir tanesi kaybolurken kanama veya akıntı olmusmuydu.

Yok canm cok şükür kanama olmadi bnmki bitanesi 10 haftalikken kayboldu ama zaten hamile kaldigimdan beri su gibi akntim vardi buaralar azaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…