hemen hemen ayni gibi tedaviler ama ilaclarin verilis zamani kontroller doktordan doktora değişiyor.canım bana 10 gün estrofem verdi kullan pzt kontrole gel kan testi yapacagız dedi. evimizi taşıma gibi bir durumumuz var kan tahlilinden sonuç olumlu cıkarsa başka ilaç vererek zaman kazanacakmıyım diye sordum. evi toplamam lazım önceden
suan biraz nescafe renginde birsey gelmiş.bacaklarımı yukselttim dinleniyorum.sag belimböbreğim bacağım hala hafiften ağrıyor.insallah bi sıkıntı yoktur.sakin hissediyorum hatta hiç bu kadar sakin olmamıştım.Canm bak sakin ha sakin ilaclari kafana gore kullanma ilaclari dedigi saatte dedigi gibi kullan
Kanama olduğunda "proluton depot" yaptırmak gerekliymiş, öyle demişlerdi bize... Bir ara sor bence hemşireni ya doktorunu...suan biraz nescafe renginde birsey gelmiş.bacaklarımı yukselttim dinleniyorum.sag belimböbreğim bacağım hala hafiften ağrıyor.insallah bi sıkıntı yoktur.sakin hissediyorum hatta hiç bu kadar sakin olmamıştım.
Doktoruna sordunmu canm bnde de sarimsi atiklar geliyordu ama kullandigim jeldenmis jel oyle yapiyormus belki fitildendr belki yerlesme akntisidrhemen hemen ayni gibi tedaviler ama ilaclarin verilis zamani kontroller doktordan doktora değişiyor.
suan biraz nescafe renginde birsey gelmiş.bacaklarımı yukselttim dinleniyorum.sag belimböbreğim bacağım hala hafiften ağrıyor.insallah bi sıkıntı yoktur.sakin hissediyorum hatta hiç bu kadar sakin olmamıştım.
hamilelik agrilarina hos geldin canm bende de ozmndan baslayan agrilar vardi halende ara ara siddetleniyoKızlar bel ağrılarınız var mı..benim ara ara çok fazla oluyor bacaklarımda çok ağrıyor
Hayırlı olsun canım. İkiz olabilir bence. Kaç embriyo konulmuştu?Kızlar beta hcg dörde katlamış normal mi bilmiyorum ama kafam takıldı canım sıkıldı hemşire on gün sonra muayene dedi daha kan vermenize gerek yok dedi. Niye böyle oldu ki ((. 10. Gün 592. 12.gün 2284 ))
benim sag böbreğim ve sag bacağıma vuran ağrı var.ara ara dinlenince geciyor sonra tekrar.Kızlar bel ağrılarınız var mı..benim ara ara çok fazla oluyor bacaklarımda çok ağrıyor
doktor adet kanamasina dönene kadar bisey yok.böyle kanamalar olabilir demisti pruloton depati doktorun dedigi 17 agustosta yaptirdim.bugun 19 hani 21 filan olsa bisey derde buna bisey yok der gibime geliyorKanama olduğunda "proluton depot" yaptırmak gerekliymiş, öyle demişlerdi bize... Bir ara sor bence hemşireni ya doktorunu...
insallah öyledir.arada agrilar yoklayip kayboluyor.bacaklarim yüksekte dinleniyorum insallah hamilelik agrisidir.cidden bebegin konulan sağ tarafı bırakıp sola gitmesi muhtemel mi.bi fikrimdaha var.klomenden kalan 2 kistim vardi sol overde.estrofemle erir diye sanirim baska ilaca gerek gormedi.sol overin oralardada gaz var gibi doluluk var onu mu atmaya calisiyorum acaba.Doktoruna sordunmu canm bnde de sarimsi atiklar geliyordu ama kullandigim jeldenmis jel oyle yapiyormus belki fitildendr belki yerlesme akntisidr
Canım normalde de iki gün arayla bakılmıyo mu senin nasıldınymph26 canim 2 gun arayla baktirmissin 4 e katlamasi normal 10. Gun 592, 11.gun 1000li bir rakamdir, 12.gunde ikiye katlanip 2000li bi rakam olmus
Canm sen agrilari takma kafana bi sol kasikta bi sag kasikta rahimda belde omurgada agri olur bunlar gayet normal bebek tutunuyor sonuctabenim sag böbreğim ve sag bacağıma vuran ağrı var.ara ara dinlenince geciyor sonra tekrar.
doktor adet kanamasina dönene kadar bisey yok.böyle kanamalar olabilir demisti pruloton depati doktorun dedigi 17 agustosta yaptirdim.bugun 19 hani 21 filan olsa bisey derde buna bisey yok der gibime geliyor
insallah öyledir.arada agrilar yoklayip kayboluyor.bacaklarim yüksekte dinleniyorum insallah hamilelik agrisidir.cidden bebegin konulan sağ tarafı bırakıp sola gitmesi muhtemel mi.bi fikrimdaha var.klomenden kalan 2 kistim vardi sol overde.estrofemle erir diye sanirim baska ilaca gerek gormedi.sol overin oralardada gaz var gibi doluluk var onu mu atmaya calisiyorum acaba.
Canm sen agrilari takma kafana bi sol kasikta bi sag kasikta rahimda belde omurgada agri olur bunlar gayet normal bebek tutunuyor sonuctabenim sag böbreğim ve sag bacağıma vuran ağrı var.ara ara dinlenince geciyor sonra tekrar.
doktor adet kanamasina dönene kadar bisey yok.böyle kanamalar olabilir demisti pruloton depati doktorun dedigi 17 agustosta yaptirdim.bugun 19 hani 21 filan olsa bisey derde buna bisey yok der gibime geliyor
insallah öyledir.arada agrilar yoklayip kayboluyor.bacaklarim yüksekte dinleniyorum insallah hamilelik agrisidir.cidden bebegin konulan sağ tarafı bırakıp sola gitmesi muhtemel mi.bi fikrimdaha var.klomenden kalan 2 kistim vardi sol overde.estrofemle erir diye sanirim baska ilaca gerek gormedi.sol overin oralardada gaz var gibi doluluk var onu mu atmaya calisiyorum acaba.
insallah rabbim izin verir.gaz var mi canim sende.durup dururken.karnim ac ama kipirdamak istemiyor canim pazartesi is başı yapacagimCanm sen agrilari takma kafana bi sol kasikta bi sag kasikta rahimda belde omurgada agri olur bunlar gayet normal bebek tutunuyor sonucta
Hamilelik boyunca gaz sancisi cekenler var bndede oluyo bnde aksam yemegi fazla yapiyordum oglende o yemegi yiyordum kipirdamak istemedigimden ayni yemegi iki gun yiyordum Allah razi olsun aksamlari esim yapiyordu yemekleri ac kalma guclu guclu yemk yeinsallah rabbim izin verir.gaz var mi canim sende.durup dururken.karnim ac ama kipirdamak istemiyor canim pazartesi is başı yapacagim
benim transferim daha yeni yapildi canim betahcg icin cok erken ama hep okuyorum ard arda yapanlarda hep ikiye katlaniyor onu gordum benCanım normalde de iki gün arayla bakılmıyo mu senin nasıldı
maalesef neskafe renginde akintim devam ediyor.sag böbreğim ağrıyor hafiften kalktim biseyler atıştırdım.estrofemi içtim.yarin test yaptiricam ya cikar yarin 10.gün çıkarsa çıkar çıkmazsa baya bi süre ugrasmicam çocuk isleri ile.Hamilelik boyunca gaz sancisi cekenler var bndede oluyo bnde aksam yemegi fazla yapiyordum oglende o yemegi yiyordum kipirdamak istemedigimden ayni yemegi iki gun yiyordum Allah razi olsun aksamlari esim yapiyordu yemekleri ac kalma guclu guclu yemk ye
Anladım canım sağol. Darısı sana inşallahbenim transferim daha yeni yapildi canim betahcg icin cok erken ama hep okuyorum ard arda yapanlarda hep ikiye katlaniyor onu gordum ben
İnşallah cikar test gunun yarinmiydi eger cok akintin varsa doktorunu ara canm bekleme bide bu kadar umitsuz olma Allahtan umit kesilmezmaalesef neskafe renginde akintim devam ediyor.sag böbreğim ağrıyor hafiften kalktim biseyler atıştırdım.estrofemi içtim.yarin test yaptiricam ya cikar yarin 10.gün çıkarsa çıkar çıkmazsa baya bi süre ugrasmicam çocuk isleri ile.
benim dr pek nemrut bisey diyeceğini zannetmiyorum.test gününü bekle der adete cevirmeden arama der .moralimi bozar diye korkuyorumİnşallah cikar test gunun yarinmiydi eger cok akintin varsa doktorunu ara canm bekleme bide bu kadar umitsuz olma Allahtan umit kesilmez
Alla alla o nasil hi doktor ya sen ara bilgi vermek onun gorevi bnm doktorum gece 1 de ararsamda aciyo bilgi veriyo icimi rahatlatiyobenim dr pek nemrut bisey diyeceğini zannetmiyorum.test gününü bekle der adete cevirmeden arama der .moralimi bozar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?