Bende 3 senedir eşimin dedesi ve ananesine gitmiyorum. Ters cümle kurdu bana.Egolu bi adam zaten herkes ona itaat etsin istiyor. 3 senedir gitmiyorum bu 6.bayram niye zorluyorsunuz ki insanı. Boşuna kırgınlık yaratıyorlar. Ananesi ağlıyor özür diliyor eşimde ananesi özür dileyince gitmek istedi. Ama ben yutamam söylediklerini. Ananesiyle sorunum yok özür dilemesinede gerek yok.Taktılar ya bu bayramGrip oluyosun sanirim kimonlu balli suballi sut ic tuzlu suyla gargara yap bos ver elalemi canm cok uyuz oluyorum bu es ailelerine ya sorun yaratmak icin illa hamile kalmamizi bekliyorlar gibi ya bnmde asimin ailesiyle sorunum var konusmuyoruz bir aydr en iyisi uzak durmak canm sen icindeki yavrunu düşün simdi boyle yaparlar Allah korusun bsy olursa bakamadi beceremedi derler bn suan hic konuşmuyorum cok rahatim valla hanileligim ilk aylari bnde de gece cok agri oluyordu dedigin gibi agridan inliyordum esim uyandriyordu sicak banyo yaptriyordu rahatliyordum birde gece titriyordum usuyordum bnce normal agrilar ama icinde sknti varsa git hastanege icin rahatlar