• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Evet canım dikkat etmemiz lazım ağır kaldırmıyorum ani hareketler yapmıyorum ama günlük yaşantım gibi davranıyorum
5. Gün embriyosu canım 4. Günüm bugün

Bana da bir kereligine yarim doz Vur dedi doktor.cok tedirgin etti bu ilac beni ayni zamanda ginera da kullaniyorim. Ikisi birlikte bir sorun olmaz insallah
Ben 8 gündür lucrin igne vuruluyorum doktorum yumurtalari baskilamak icin dedi. Transfer olucam nasipse bu ay. Catlatma ignesi olarakta mi kullaniliyor bu igne anlayamadim

Ben 8 gündür lucrin igne vuruluyorum doktorum yumurtalari baskilamak icin dedi. Transfer olucam nasipse bu ay. Catlatma ignesi olarakta mi kullaniliyor bu igne anlayamadim
Ben de,transfer oncesindeyim. Aklima TAKILAn neden bir gun yarım doz kullanmam gerektigi

Kızlar bende dondurulmuşlarla devam edecem yeni tedaviye başladim şimdilik estrofem ve folic kullaniorum , cumartesi kontrolüm var.. off inşAllah tutar çok korkuyorum dondurulmuş embriyo daha mı iyi ?

Kızlar bende dondurulmuşlarla devam edecem yeni tedaviye başladim şimdilik estrofem ve folic kullaniorum , cumartesi kontrolüm var.. off inşAllah tutar çok korkuyorum dondurulmuş embriyo daha mı iyi ?
Canim vucut dinlenip embriyo transferi yapiliyor dondurulmusta bu nedenle daha iyi diyorlar. Fakat hersey nasip bana ilk transferimde dondurulmus 2 adet kondu nasip tutmadi . Hakkimizda hayirlisi simdi tekrardan dondurulmus icin ilac tedavisindeyim

Canim vucut dinlenip embriyo transferi yapiliyor dondurulmusta bu nedenle daha iyi diyorlar. Fakat hersey nasip bana ilk transferimde dondurulmus 2 adet kondu nasip tutmadi . Hakkimizda hayirlisi simdi tekrardan dondurulmus icin ilac tedavisindeyim

Hadi ya cok uzuldum bende ondan korkuyorum 2 kere asilama biri tuttu dis gebelikle sonlandi 2 ci hic tutmadi sonra tup bebek deneyelim dedik 1.ci tup bebek taze tuttu sonra dustu 2ci tekrar taze ama hic tutmadi cok sasirdim 3.cu dondurulmuslarla yapcam ama cok kotu bir duygu maddi manevi doktor bir sknti yok sizde diyor 3 yil oldu ama tik yok nasip diyorum artik napcam bilmiyorum ..

Hadi ya cok uzuldum bende ondan korkuyorum 2 kere asilama biri tuttu dis gebelikle sonlandi 2 ci hic tutmadi sonra tup bebek deneyelim dedik 1.ci tup bebek taze tuttu sonra dustu 2ci tekrar taze ama hic tutmadi cok sasirdim 3.cu dondurulmuslarla yapcam ama cok kotu bir duygu maddi manevi doktor bir sknti yok sizde diyor 3 yil oldu ama tik yok nasip diyorum artik napcam bilmiyorum ..

Tutup düşüyor ise rahimle yada genetikle mutlaka bi alakası vardır. Bence bunların üstüne gidip araştırın

Esinizin sperm dna testleri yapildi mi? Bize de sorun yok diyorlardi ama iki negatif denemeden sonra testlerimiz yapildi ve dna hasari cikti. Esim 8 ay duzenli beslenmeyle ilac tedavisi gordu ve cok sukur bi sonraki denemede hamile. Bu kadar cok tekrarlayan dusukte mutlaka arastirma yapilir. Nereye ve kime gidiyorsaniz baska doktordan tavsiye alin derim. Ve laboratuvari iyi merkezleri arastirin.

Canim senin tutuyor yine ama arastirilmasi lazim neden devam etmediginin. benim 3 asilama tutmadi,dondurulmus tup tutmadi 3,5yildir ugrasiyoruz artik psikolojim alt ust olmus durumsa. Sebepsiz infertilite yani sebepte yok

Back
X