• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

7si de bana dedi kuzum güzel beslenelim 3 gündür yatıyo musun kuzum sen napıosın
Yani yatmıyorum sürekli evde geziyorum dün bugün yemek yaptım fakat ben çok yoğun bir işte çalıştığım için 7 gün evdeyim evde hareket halinde sürekli yatarsan kendini kasarsın o yüzden evde hareketli ol ki sıkılma

5. Gün embriyosu kuzum
Oyüzden erken tarih wermişler sana :) bnm 3. Gün embriyosu
Yani yatmıyorum sürekli evde geziyorum dün bugün yemek yaptım fakat ben çok yoğun bir işte çalıştığım için 7 gün evdeyim evde hareket halinde sürekli yatarsan kendini kasarsın o yüzden evde hareketli ol ki sıkılm
Bende oyüzden 10 gün rapor aldım ama transferden sonra bile doğru düzgün yatamadım bi geceden sabaha güzel yattım :)

Ohh masallah Allah kucağina almayida nasip etsin cnm guzel gecmistir umarın
Çok güzel ve kolaydı canım sıkışık gitmedim 11 gibi merkezdeydim orda iki bardak içtim saat 12 de gittim idrarımı yaptım hepsini :olamaz: sonra 12.40 a kadar tekrar 2-3 bardak içtim yeterli geldi zaten sıkışıklık odaya geçince de sürgü verdiler ona yaptım şükür güzeldi 2-2.5 saaat de yattım merkezde şimdi de yatıyorum minnoşlarla :) :KK200::anneadayı:

Benm dün transferim oldu ama ozaman dan beri hep akıntı oluyo bişiler akıyormuş gibi hissediyorum diğer 2 transferimde de böle bişi olmamıştı basına gelen yada neden olduğunu bilen war mı :işsiz:

Benm dün transferim oldu ama ozaman dan beri hep akıntı oluyo bişiler akıyormuş gibi hissediyorum diğer 2 transferimde de böle bişi olmamıştı basına gelen yada neden olduğunu bilen war mı :işsiz:
Benimde transfer sonrası 2.gunum su gibi akıntım oluyor..ilk gun kasıkta batma vardı su an hiç bi belirti yok

Benimde transfer sonrası 2.gunum su gibi akıntım oluyor..ilk gun kasıkta batma vardı su an hiç bi belirti yok
Dün benmde çok ağrım wardı bide akıntı wardı bugün ağrı hafifledi akıntı war diğer 2 transferde de böle olmadığı için endişelendim :KK14:

Back
X