Hummeycim sen son denemende hangi doktora gittin? İlkinde memoriala gitmiştim sanırım..
Ben kayseride yaptırdım bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hummeycim sen son denemende hangi doktora gittin? İlkinde memoriala gitmiştim sanırım..
Hadi insallah tutunur bebisler canim benimMerhaba bana da üç embriyo transferi yapıldı. İnşallah her şey yolunda gider. Benim dördüncü denemem
Amin inşallah canım Allah razı olsun hepimizin yüzü gülsün inşallahHadi insallah tutunur bebisler canim benim
İlk gittiğinde muayene oluyosun canım eğer bir sorun yoksa estrofem veriyorlar ve 10 gün sonra kontrole çağırıyorlar daha sonra eğer rahim duvarı kalınlığı 8 ve üzeri olmuşsa embriyonun dondurulma gününe göre crinone jeli kullanmaya başlamanı söylüyorlar ve yaklaşık 4-5 gün içinde transfere çağırıyorlar tabi bu kişiye ve tüp bebek merkezine göre dğişebilir bana hep bu uygulamayı yaptılar.ayrıca ilaçlarda farklı olabilir.ancak süreç kişiye göre 14-16 gün arası oluyor sanırım.Slm kızlar dondurulmuş embriyo transferi adetin 2.gününden transfere kadar ortalama kaç gün sürüyo bilgilendirirseniz sevinirim,, ilk tüp deneme tuttu ama malesef gelişmedi kürtaj oldum, aralık gibi dondurulmuş transfer olucam süreç nasıl ilerliyo merak ediyorum deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirim,, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahh
bende carsamba günü dondurulmus embryo transferi oldum.. vakit gecmiyor bir türlü. umarim ikimizde hayirli haberler veririz. bana doktorum jel vermedi o yüzden o konu hakkinda bisey söyleyemicem malesefmrb ben iki gün önce dondurulmuş embriyo transferi oldum ve cronen jel kullanıyorum daha önceki transferlerimde tortu halinde gelen jel şuan hiç gelmiyor normalmi acaba ?bu arada öncekiler negatifle sonuçlandı
inşallah canım ya çok zor bir süreç insan hem olsun istiyor ama 2 defa negatifi görünce kendini kaptırmakta istemiyor rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin bütün isteyenlere...bende c
bende carsamba günü dondurulmus embryo transferi oldum.. vakit gecmiyor bir türlü. umarim ikimizde hayirli haberler veririz. bana doktorum jel vermedi o yüzden o konu hakkinda bisey söyleyemicem malesef
aminn canim evet bende negatif görcem diye korkuyorum, bende 3 asilama bir tüp bebek yaptirdim ikinci tüp bebek denememde opu dan sonra transfer olmadi direk hepsi dondurulmustu cok agir derecede ohss oldum. insallah bu tutar o kadar cabalamaya, allahim bizede tattirsin anneligi insallah.inşallah canım ya çok zor bir süreç insan hem olsun istiyor ama 2 defa negatifi görünce kendini kaptırmakta istemiyor rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin bütün isteyenlere...
Teşekkür ederim canım çok sağol inşallah bu kez olur Allahın izniyleİlk gittiğinde muayene oluyosun canım eğer bir sorun yoksa estrofem veriyorlar ve 10 gün sonra kontrole çağırıyorlar daha sonra eğer rahim duvarı kalınlığı 8 ve üzeri olmuşsa embriyonun dondurulma gününe göre crinone jeli kullanmaya başlamanı söylüyorlar ve yaklaşık 4-5 gün içinde transfere çağırıyorlar tabi bu kişiye ve tüp bebek merkezine göre dğişebilir bana hep bu uygulamayı yaptılar.ayrıca ilaçlarda farklı olabilir.ancak süreç kişiye göre 14-16 gün arası oluyor sanırım.
ayy masallahhhh allahim kucagina almayi nasip etsin darisi bize insallahh.. benimkide 5. gün embriyosuydu, peki biseyler hissettinmi testden önce? benim bugün 4. günüm transfer olali ve karnimda batmalar var iyimi kötümü bilemedimKızlar mrb doldurulmuş 5.gün embriyo transferi ile bugun hamile olduğumu öğrendim değerim 1000 çok şükür allah tüm isteyenlere nasip etsin
İnşallah canımaminn canim evet bende negatif görcem diye korkuyorum, bende 3 asilama bir tüp bebek yaptirdim ikinci tüp bebek denememde opu dan sonra transfer olmadi direk hepsi dondurulmustu cok agir derecede ohss oldum. insallah bu tutar o kadar cabalamaya, allahim bizede tattirsin anneligi insallah.
Hayırlı olsunnnnn çok sevindim senin adına Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar mrb doldurulmuş 5.gün embriyo transferi ile bugun hamile olduğumu öğrendim değerim 1000 çok şükür allah tüm isteyenlere nasip etsin
Rica ederim canım inşallahTeşekkür ederim canım çok sağol inşallah bu kez olur Allahın izniyle
Çok saol canım darısı başınızaHayırlı olsunnnnn çok sevindim senin adına Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin inşallah ben transferden 2gün sonra lekelenme olmuştu yerleşme oldu diye tahmin etmiştim hatta sonra batmalar kasık ağrıları ve göğüs hassasiyeti olmaya başladı 8. Günde idrarda pozitif görmüştümayy masallahhhh allahim kucagina almayi nasip etsin darisi bize insallahh.. benimkide 5. gün embriyosuydu, peki biseyler hissettinmi testden önce? benim bugün 4. günüm transfer olali ve karnimda batmalar var iyimi kötümü bilemedim
Bende bugün test yaptim sabah ama negatifdi bugün 5. günümdü erken oldugunun farkindayim ama bi ümit dedim. bende lekelenmede olmadi acaba tutmadimiki? gögüs hassasiyetim transferden iki gün sonra basladi. vakit gecmek bilmiyorTeşekkür ederim canım allah sizede nasip etsin inşallah ben transferden 2gün sonra lekelenme olmuştu yerleşme oldu diye tahmin etmiştim hatta sonra batmalar kasık ağrıları ve göğüs hassasiyeti olmaya başladı 8. Günde idrarda pozitif görmüştüm
Rahat olmasın ben ilk günlerde hiç tuttu mu tutmadı mı diye düşünmedim test yapmak içinde acele etmedim kan testini bile 12. Güne kadar bekledim ne kadar düşünmezsen okadar iyi olur senşn için ister istemez strese giriyorsun çünküBende bugün test yaptim sabah ama negatifdi bugün 5. günümdü erken oldugunun farkindayim ama bi ümit dedim. bende lekelenmede olmadi acaba tutmadimiki? gögüs hassasiyetim transferden iki gün sonra basladi. vakit gecmek bilmiyor