Dondurulmuş Embriyo İle Hamile Kalanlar

Hadi hayirlisi cnm benim guzel haberlerle gelirsin insdikkat et kendine

Tabikide maddi manevi ruhen cok zor bi surec bunu cogu kisi anlamak istemiyo okdr yoruldumki bu surecte herkesin ne oldugunuda anladim bazi kisileri sildim bazilarini gomdum kizkardesimi mesela ameliyat oldum sozde bakmaya yanima geldi dunyayi zehir etti bana karnimda dikislerle yemegime kdr kndim yaptim oda utanmadan yedi sirf yanima grzmek icin gelmis transferi kimseye solemedik bu sefer annm agir ameliyat oldu heyecan yapmasin diye ona bile demedik moralimizi yuksek tutup guzel olanlara odaklanalim saglicakla
Allah sabir versin hepimize. Gercekten zor bir surec hele de bizi anlamayanlar icin. Cok kolay cocuk sahibi olanlar hele hic anlamiyor artik olur niye olmasin ki lafini duymaktan sıkıldim

Evet cnm bosver insanlar bosbos konusurlar kendini bilmeyenler ben artik olelerine oldu sokaga attim diyorumhadsz cok iste hakkimizda hayirlisi olsun cnm canini skma

Arkadaşlar merhaba bir konuda bilgi alıcam sizlerden. Adetten kaç gün sonra transfer işlemi gerçekleşiyor acaba. Geçen hafta yumurta toplandı ama progesteron biraz yüksek çıktı o yüzden embryolar donduruldu ve ertelendi transfer
Canım öncelikle inşallah sonucun guzel olur adetin ikinci günü kan testine bakılıyo hormon değerin normale döndü ise ilaçlar baslaniyo rahminin kalınlaşma durumuna bağlı olarak günün belirleniyor 20. Gün bile transfer olanları gördük inşallah hayırlısı ile sonuç güzel olur geç olsun güç olmasın

Canım öncelikle inşallah sonucun guzel olur adetin ikinci günü kan testine bakılıyo hormon değerin normale döndü ise ilaçlar baslaniyo rahminin kalınlaşma durumuna bağlı olarak günün belirleniyor 20. Gün bile transfer olanları gördük inşallah hayırlısı ile sonuç güzel olur geç olsun güç olmasın
inşallah canım Allah razı olsun. anladım canım hayırlısı inşallah bekliycez artık zor olsada

inşallah canım Allah razı olsun. anladım canım hayırlısı inşallah bekliycez artık zor olsada
Hayırlısı canım benimde yarın toplanacak yumurtalar önümüzdeki aya transfer olacak horm9n durumumuma göre Rabbim bu mübarek günde hakkımızda hayırlısını versin kucağımızda gösterip sağlıklı sıhhatli büyümek nasip etsin

Hayırlısı canım benimde yarın toplanacak yumurtalar önümüzdeki aya transfer olacak horm9n durumumuma göre Rabbim bu mübarek günde hakkımızda hayırlısını versin kucağımızda gösterip sağlıklı sıhhatli büyümek nasip etsin
inşallah canım. belki hormonlarda sıkıntı olmaz sende

iyi geceler hanımlar aranızda dondurulmuş 5.gün orta kaliteli embriyo transfer edilip pozitif olan var mı

Canm bana 3.gun embriyosu transfer edildi bugun 4.gunum daha ins pozitifi goruruz sende durumlar nasil

Canm oncelikle bozma moralini illaki bir gunu vardir bebegin gelecek sana bitanem tabiki zor ama takdir Allah tan umidini yitirme

Canm oncelikle bozma moralini illaki bir gunu vardir bebegin gelecek sana bitanem tabiki zor ama takdir Allah tan umidini yitirme
İnşallah ALLAH hayırlısını versin. Teşekkür ederim inşallah siz güzel haberler alırsınız

Moralinizi bozmayin; En son Nisan 2018 de mesaj yazmisim foruma, ikinci tup bebek denemem basarisiz sonuclanmisti, biraktim kendimi, rahatlattim, Allah isterse olur dedim, Agustos ayinda kendiliginden hamile kaldim, 4,5 ayimizi bitirdik, Allah isteyen herkese versin, kendinizi kasmayim, psikolojinizi rahatlatin, en dogru zamanda gelmesi icin dua edin, Allah isteyen herkese versin..Saglikla da kucagina almayi nasip etsin.

Moralinizi bozmayin; En son Nisan 2018 de mesaj yazmisim foruma, ikinci tup bebek denemem basarisiz sonuclanmisti, biraktim kendimi, rahatlattim, Allah isterse olur dedim, Agustos ayinda kendiliginden hamile kaldim, 4,5 ayimizi bitirdik, Allah isteyen herkese versin, kendinizi kasmayim, psikolojinizi rahatlatin, en dogru zamanda gelmesi icin dua edin, Allah isteyen herkese versin..Saglikla da kucagina almayi nasip etsin.
Hayirli olsun. Allah isteyen herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin insallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah ☺️

Tubibo oldumu canim transferin kacgundurde yszmiyosun

Oldum canım hayırlısıyla☺️ Olduğum gün yazmıştım bugün olucam diye ama sonra evimize dönünce unuttum sanırım şimdilik bi sıkıntı yok bende kimseye söylemedim bu sefer kendi işlerimi yapıyorum yavaş yavaş hayırlısıyla güzel haberide alırız inşallah

Oldum canım hayırlısıyla☺️ Olduğum gün yazmıştım bugün olucam diye ama sonra evimize dönünce unuttum sanırım şimdilik bi sıkıntı yok bende kimseye söylemedim bu sefer kendi işlerimi yapıyorum yavaş yavaş hayırlısıyla güzel haberide alırız inşallah
Ins cnm yha iyi yapmisin kimseye solememekle bugun benim 7.gunum kanama basladi bayagi bi uzuldum agladim yarin kan vericem bakalim.dua et olurmu

Back
X