Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb,benim de dondurulmş transferm oldu 3. Gün embriyosu bugün 4. Günüm.allahım bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsunMerhaba arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende dondurulmuş lafla denedim bugün 5. Günüm test günüm pazar ama günler hiç bitmiyor
Yaa üzülme canım inşallah güzel sonuç alırsın haberlerini bekliyorumIns cnm yha iyi yapmisin kimseye solememekle bugun benim 7.gunum kanama basladi bayagi bi uzuldum agladim yarin kan vericem bakalim.dua et olurmu
Benimde bugün 6. Günüm inşallah hayırlısı olur hakkımızda test gününü beklemek en zoru ama bişeylerle uğraş en iyisiMerhaba arkadaşlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende dondurulmuş lafla denedim bugün 5. Günüm test günüm pazar ama günler hiç bitmiyor
Amin inşallah hepimiz güzel sonuç alırız çok emek verdik veriyoruz vericezde hayırlısıyla nasipse olur inşallahMrb,benim de dondurulmş transferm oldu 3. Gün embriyosu bugün 4. Günüm.allahım bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun
Kan verdin mi canım sonuç aldın mıIns cnm yha iyi yapmisin kimseye solememekle bugun benim 7.gunum kanama basladi bayagi bi uzuldum agladim yarin kan vericem bakalim.dua et olurmu
Verdim cnm negatif cikti sizler guzel haberler alirsinz insKan verdin mi canım sonuç aldın mı
Ama daha çok erken değilmi canımVerdim cnm negatif cikti sizler guzel haberler alirsinz ins
Öyle valla hepimiz aynı yollardan geçiyoruz bizi bizden başka bunları yaşamayan anlamıyor maalesef hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunRabbim emek veren herkesin gönlüne göre nasip etsin bu yol çok uzun ve çok zor transfer günü tesadüfen buldum burayı baştan sona bütün formu okudum hem sevindim hem üzüldüm akşamda bende üye oldum burada herkes birbirine nekadar da güzel destek oluyor
Hayırlısı canım benim de 4 tane birinci kalite vardı 5. Gün ilk taze embriyo transferi oldu iki tane ama maleesef negatifti şimdi ikinci kez dondurulmuşları transfer ettiler bakalım inşallah hayırlısıyla tutunurlarNisan ayında tüp bebek yaptım beş yumurta çıktı 5. Güne kadar 3 tane geldi birini transfer ettiler birinci kaliteydi ama olmadı şimdi kalan o iki dundurulmuşu koydular bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sağ altta cevapla yazıyor ona tıkla ve sonra çıkan boşluğa yaz canımAmin inşallah tutunurlar şu yazma olayını tam çözemedim kopyalamayı herkese tek tek cevap vermeyi kusuruma bakmayın
Teşekkür ederim canımSağ altta cevapla yazıyor ona tıkla ve sonra çıkan boşluğa yaz canım![]()
Rabbim sağlıkla versin inşallahBen 14 yılık evliyim iki kez normal hamile kaldım ama kimyasal oldular iki kez histereskopi oldum yapılan bir sürü kan testi genetikler ultrasonlar rahim filmi 4 kez aşılama ( tüp bebek raporu alabilmek için ecburen katlandım) olmayınca rapor verdiler özel bir klinikte tüp bebek yaptırdım 5 yılın sonunda ilk tüp bebekte kızıma kavuştum şimdi kardeş olsun diye uğraşıyoruz ama bu son şansım maddi olarak tükendik
Canm eger kucuk bir deger bile ciksaydi belkide ona gore igne ilac verirdi demekki 8.gunum bugun nasip boleymis demekki sizlerdenn hayirli haberleri bekliyirumAma daha çok erken değilmi canım
Canm eger kucuk bir deger bile ciksaydi belkide ona gore igne ilac verirdi demekki 8.gunum bugun nasip boleymis demekki sizlerdenn hayirli haberleri bekliyirum