Dondurulmuş embriyo ile transfer süreci

Nescafe87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
178
151
103
merhaba dostlar, önümüzdeki ay dondurulmuş ile transfer olucam. Kaçıncı gün ilk kontrole gidiliyor , rahim kaç mm olmalı , nasıl ilaçlar kullanılıyor , kaç günde bir kontrol ve kaçıncı gün transfer oluyor , bilgisizimmm beni aydınlatırmısınız .

Adetin 3.günü muayeneye gideceksin, estrofeme baslayacaksin. 10 gun sonra tekrar muayene. Transfere 5 gün kala monodoks, prednol, crinone jel, progestan igne. Folik asit, b12, coraspine cok onceden basladim

ben memorial da doğal siklusla dondurulmuş embriyo transferi oldum. 2. günü ilk olarak kontrole gittim. sonra bir hafta sonra daha sonra da iki günde bir. bu süreçte hiç ilaç kullanmadım folik asit dışında. yumurta gelişince çatlatma iğnesi kullandım ve bu süreçten sonra rulid ve prednol kullandım, bir hafta sonra transfer oldu. sonrasında da coraspirin ve clexon kan sulandırıcı iğne kullanıyorum okadar. beş gün sonra da tahlil var onu bekliyorum şuan :)
tüp bebek süreci kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. çünkü hepimiz ayrıyız, özelliklerimiz başka. hepimiz bir ve biriciğiz :)

nisan ayında dondurulmuşum vardı orta kalite iki taneydi.reglinin 3.günü gidiyorsun ve tüp bebekteki ilaçların aynısı veriliyor hemen hemen estrofem...vs bir hafta sonra gel diyor tekrar muayene ve transfer gününü söylüyor ben toplamda transfer günüyle beraber 3 kez gittim iki embriyo kondu biri tuttu fakat 7 haftalık düşük oldu

Adetin 3.günü muayeneye gideceksin, estrofeme baslayacaksin. 10 gun sonra tekrar muayene. Transfere 5 gün kala monodoks, prednol, crinone jel, progestan igne. Folik asit, b12, coraspine cok onceden basladim
Kizlar, yarin transferim saat 12de. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim. Allah hepimizi hayirli ve saglikli evlatlarla sevindirsin

Yine bir sürü ilaç var desene çok teşekkür ederim cnm cevabın için. Dualarım seninle Rabbim gönlüne göre versin.

Merkezden merkeze değişiyor sanırım . 1 hafta da mı çağırdılar sizi .

Hadi hayırlı haberler alırsın inş :)

hayır adetin 3.günü muayene etti bir hafta sonra gel dedi gittim yine muayene etti bu seferde transfer için gün verdi Nescafe87

Anladım cnm yaklaşık kaçıncı günü olacak peki ? Zamanı anlamaya çalışıyorum
o sanırım rahim kalınlığına göre değişiyor örnek verecek olursam benim son adet 3 nisandı 20 nisanda transfer oldu yani 18. günde.
12 gün sonra yani 2 mayıstada kanda baktırmıştım

hamilesin çok güzel maşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ben de senin gibi transfer olacağım allah kısmet ederse. adetin 2. günü yani ilk kontrolünde rahim kalınlığın neydi hatırlıyor musun? bir de kaç olduğunda transfer kararı verdiler.

hamilesin çok güzel maşallah. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ben de senin gibi transfer olacağım allah kısmet ederse. adetin 2. günü yani ilk kontrolünde rahim kalınlığın neydi hatırlıyor musun? bir de kaç olduğunda transfer kararı verdiler.

Hayırlısı olur inş hakkında arkadaşım. Bana rahim kalınlığı hakkında bişey demedi doktorum. Çok şükür herhangi bir sıkıntı olmadan transfere uygunsun dediler ve rahat bir transfer süreci geçirdim. Yapabilirsen çok stres yapma herşey olacağına varıyor. Olumlu düşün olumlu olsun sonuç inş

Kizlar selam benimde carsamba gunu transferim var nasipse.rahim kalinligi kac olmali???benim suan 8.5.ve suan estrofem prednol previt pozituif ecopirin kullaniyorum.dunde pruluton vuruldum.yarinda iki ignem war gobekten cok heycanliyim ya.hamile kalan arkadaslarida tebrik ediyorum..

Merhaba birşey soracağım. Dondurulmuş embriyoların transfer öncesi çözülürken yok olma/yaşamama yüzdesi kaçtır? ve seni transfere hazırlarken kaçıncı gün dondurulmuşları çözdürüyorlar?

Kızlar merhaba tekrar Cumartesi donmuş embriyo transferim var.Öncesinde dün itibariyle oksapar isimli iğneye ve bazı ilaçlara başladık.İğne transferden sonra değil miydi?Kafam karıştı.Sizde de benim gibi kullanan oldu mu?

Bizim doktorumuza da aynı soruyu sorduk dedi ki çokmaz bir ihtimal ölmeleri dedi %3 veya %4 dedi

Hayirli olsun cnm.bende oksapara bigun oncesinden baslamistim.bska hangi ilaclari kullancaksin?

Vitaminler,vajinal jel,Bir antibiyotik,Bir de hap sanırım stres azaltan tam ne için içiliyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…