Dondurulmuş embriyo ile transfer süreci

9 .gün yaptırdım 337 çıktı ikinci teste 889 gibi çıktı kizimda ilk 49 ikinci teste 120 gibi çıkmıştı
Senin baya yuksek cikmis masallah canim devamj gelir insallah. Bende fazla bi dolgunlukta olmadi daha belirtim yok pek. Bugun üşudum azcik sanci girdi baskada adet sancim var

Clexan küçük tekli kutuları Zor bulunuyormuş 10lu paketleri var kolay bulunuyormuş kizimda bizde aynı sorunu yaşamıştık ilacı degistirmistlerdi
10lu aliyordum canim bulamiyorum suan malesef
Saglik ocagindaki doktorun elinde varmis sagolsun o verdi. 15 gunluk ignem var daha sonra Fraxiparin 0,3 bunu kullancakmisim doktorum bugun bunu onerdi. Insallah bunu bulabiliriz

seyirdefteriAktif ÜyeÜye

5. Gun blast embriyo. 12. Gun betahcg 218 cıvari sagol canim. Biraz dusuk gibi ama merkezdekiler iyi dedi. Dondurulmusta deger azmi ckiyo cokmu ben az diye biliyodumm ama masallah burdakilerin cogu yuksek cikmis.
Canim o kisiden kisiye degisiyor. Ben mesela teste gitmeden once hep bakiyodum cikan sonuclara herkesin 100 90 120 vs dedim anneme fazla birsey beklemeyelim sonuctan yani cikacagi en fazla 200 diyordum ama sonucum 969.8cikti . Yani bence bunyeyle alakalidir olabilir . Onemli olan ikiye katlanmasi. 50 cikipta dogum yapanlar var hatta ilk basta 18 cikipta sonra yukselende cok

Biliyorum canimda iste daha once bi dusugum var tedirginim hep. Hakkimizda hayirlisi

Senin baya yuksek cikmis masallah canim devamj gelir insallah. Bende fazla bi dolgunlukta olmadi daha belirtim yok pek. Bugun üşudum azcik sanci girdi baskada adet sancim var
İnşallah canım dikkat et kendini sıcak tut değerler yüksek olduğu için her belirti vardır inşallah tutunur senkide kucağına alırsın

Merhaba umarım hepimiz Pozitif sonuç alırız.
Benim yaşım 31 fakat yumurta rezervim düşük, ilk denememde 3 yumurta toplandı hiç embriyo oluşmadı. 2. Denemede ilaçsız doğal süreç takip edilerek 1 yumurta toplandı fakat döllenme olmadı.
3. Denememizde 4 yumurta dan 2si döllendi ve önceki olumsuz durumlardan dolayı 2. Gün 1. Kalite 4 hücreli donduruldu.
Şimdi transfer için bekliyorum. 2. Gün dondurulmuş embriyo ile pozitif sonuç alan var mı ?
Bana umut olsun istiyorum

bünye meselesi evet bi arkadaşım ilk testinde 28 çıkmış ertesi gün 200 filan olmuş ikiz doğurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…