- 5 Mart 2016
- 183
- 105
- 103
- 47
Benim transfere 15 gün var. Aspirin, vitamin ve bant kullanıyorum. İğne yok.Isimlerini yazarmjsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim transfere 15 gün var. Aspirin, vitamin ve bant kullanıyorum. İğne yok.Isimlerini yazarmjsin
Benim transfere 15 gün var. Aspirin, vitamin ve bant kullanıyorum. İğne yok.
Neden kanı sulandırıyorlar acabaKan sulandirici igneler transfer sonrasi basliyor
Canim estrofem vermedimi yada lucrin depot vuruldunmu merak ettimBenim transfere 15 gün var. Aspirin, vitamin ve bant kullanıyorum. İğne yok.
Canim estrofem vermedimi yada lucrin depot vuruldunmu merak ettim
Henuz denemedik daha dondurulmuslarla ama onceden estrofem hap ve progestan fitil vermislerdi sonuc negatif olduEsteofemi fitil olarakmi verdi sanada?
Henuz denemedik daha dondurulmuslarla ama onceden estrofem hap ve progestan fitil vermislerdi sonuc negatif oldu
hayır iğne yok. Ben başından beri krilom ve Regenesis vitamin kullanıyorum onlara ek olarak aspirin verdi ve climara forte göbek bantları. 15 gün bu şekilde. Sonra kontrol ve transfer. Transfer sonrası iğne var.Canim estrofem vermedimi yada lucrin depot vuruldunmu merak ettim
Merhaba arkadaşlar, kötü kalite 5. gün embriyosu ile hamile kalan var mı? 5. gün 2bc kalitede tek embriyomuz donduruldu kasım ayında transfer edilecek.
Çok teşekkür ederim moral oldunuz Rabbim kimseye aratmasınMerhaba canım , hiç dert etme kalitesini sonuçta 5. Güne kadar gelmiş , çok iyi kalitede olsaydı , benim embriyom en iyi kalitede tutacak kesin diyebilecek misin ? Bunlar işin bahanesi canım inan bana Rabbim ol desin yeter ki ona ne zor ki , o yüzden hiç canını sıkma dua et sadece inşallah olumlu sonuçlar alırsın
Hayırlı olsun canım Allah tastamam kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum darısı başımaKizzzlaaaarrr Allah'ima sonsuz hesapsiz sukurler olsun ki HAMİLEYİİİİMMMMMMMMMMMMMM
Rabbim isteyen bekleyen hasretini ceken herkese tez vakitte nasip etsin...Rabbim nasip etti yuzumuze bakti ins devamida gelir saglikli hayirli evlat olur ins...2asilamanin ardindan Rabbim tup bebegi ve kaan beyi vesile eyledi...3senelik hasretimiz sona erdi...hic hayal bile edemezdjm buraya HAMİLEYİMMMM yazicami..Rabbim nasip etti insta devamida nasip olur Allah'imin izniylee...Rabbim cumle isteyene tez vakitte saglikli hayirli evlatlar versin insAllah....![]()
Hayırlı olsun canım Allah tastamam kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum darısı başıma
Canım dr transfer öncesi neden proluton verdi... bi de rahim kalınlığın kaçtı transferdeAmiiin cnm Allah razi olsun...Rabbim daim etsin.isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar vrsin.amin.
Canım dr transfer öncesi neden proluton verdi... bi de rahim kalınlığın kaçtı transferde
Tekrar hayırlı olsun canım benim için de dua et olur mu hamilesin ya kabul olur inş