Dondurulmuş embriyo ile transfer süreci

Merhaba arkadaşlar ben de dondurulmuş ile transfer olucam inşallah salı günü :dua:

Hayirli olsun cnm.ins nasip olur sanada.kacinci gun embiryosu konulcak kac tane cnm?

Lolita transfer günü duyguların nasıldı ya bende olumlu ya da olumsuz bir şey yok yani hiç-bir şey hissetmiyorum bir yanım yavaştan stresleniyor meselâ eşime istemsizce çıkışıyorum daha önce susardım cevap vermezdim ama şimdi tutamıyorum :)

Lolita transfer günü duyguların nasıldı ya bende olumlu ya da olumsuz bir şey yok yani hiç-bir şey hissetmiyorum bir yanım yavaştan stresleniyor meselâ eşime istemsizce çıkışıyorum daha önce susardım cevap vermezdim ama şimdi tutamıyorum :)

Bende oleydim cnm.cok heycanlandim ben cok dua ettim isteyen herkese kendime

Öncelikle hayırlı olsun canım allah im kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua: benim ilk denemem canım 1 tane 5. Gün embriyosu koyacaklar inşallah

Hayirli olsun cnm..ins.saol cok tsk cnim.Rabbim sana ve isteyen hrkese nasib etsin.amin.benimde ilk denememdi cnm cok skur.yas kac

Hayirli olsun cnm..ins.saol cok tsk cnim.Rabbim sana ve isteyen hrkese nasib etsin.amin.benimde ilk denememdi cnm cok skur.yas kac

Maşallah canım amiinn teşekkür ederim salı günü için bana dua et :dua::dua: 26 yaşındayım 5 buçuk yıllık evliyim geçen sene aşılama yaptırdım böyle , sen kaç yaşındasın

Maşallah canım amiinn teşekkür ederim salı günü için bana dua et :dua::dua: 26 yaşındayım 5 buçuk yıllık evliyim geçen sene aşılama yaptırdım böyle , sen kaç yaşındasın

Tabiki ederim cnm her an ediyorum herkese..aa tamamen ayniyiz cnm bnde 26 senemiz bile ayni ;)bende 2 asilama oldum nasip olmadi cnm.pko war bende.oncesinde klomen hic etki etmedi

Tabiki ederim cnm her an ediyorum herkese..aa tamamen ayniyiz cnm bnde 26 senemiz bile ayni :KK66:bende 2 asilama oldum nasip olmadi cnm.pko war bende.oncesinde klomen hic etki etmedi

Bize de sebepsiz infertilite dedi canım bu dr bakalım artık demek ki kaderimizde tüp bebek varmış:) ne diyelim ki ;) bende kullandım klomeni yumurtam tepki verdi ama sonuç yok canım olmadı

Bize de sebepsiz infertilite dedi canım bu dr bakalım artık demek ki kaderimizde tüp bebek varmış:) ne diyelim ki :KK66: bende kullandım klomeni yumurtam tepki verdi ama sonuç yok canım olmadı

Hakkinizda hayirli olsun ins tez zamanda kavusursunuz cnm

Canım dr dan çıktım şimdi yumurtanın biri 19 mm diğeri 18 mm dedi çatlamasını bekleyeceğiz dedi o şekilde daha iyi oluyor dedi ama bilemedim catlatma iğnesi yapsam mı acaba

ben de dondurulmuşla ilaçsız transfer bekliyorum. son kontrolum gecen hafta oldu. çatlatma iğnesi verdi kanda lh baktıktan sonra.
17.5 olmuştu yumurta.
doktorun nasıl dediyse öyle yap canım bence. hiç kafanı karıştırma.
rahim kalınlığın ne bu arada?

ben de dondurulmuşla ilaçsız transfer bekliyorum. son kontrolum gecen hafta oldu. çatlatma iğnesi verdi kanda lh baktıktan sonra.
17.5 olmuştu yumurta.
doktorun nasıl dediyse öyle yap canım bence. hiç kafanı karıştırma.
rahim kalınlığın ne bu arada?
Canım en son cuma günü 10 mm dediler yarın gene gideceğim senin kaç rahim kalınlığı

Back
X