Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dr dan çıktım şimdi yumurtanın biri 19 mm diğeri 18 mm dedi çatlamasını bekleyeceğiz dedi o şekilde daha iyi oluyor dedi ama bilemedim catlatma iğnesi yapsam mı acaba
Kızlar ben de bugün transfer olucam inşallah![]()
Canım dr dan çıktım şimdi yumurtanın biri 19 mm diğeri 18 mm dedi çatlamasını bekleyeceğiz dedi o şekilde daha iyi oluyor dedi ama bilemedim catlatma iğnesi yapsam mı acaba
Canım dondurulmuş embriyo transferi olacak yumoş çatlayınca vücut kendi hamileliğini ayarlıyor diye doğal siklus yapacaklar ondan dolayı bekliyor drCatlamasi neden bekleniyor cnm??dsenin yumoslar toplanmadimi?
Bu arada hayırlı olsun bebisin darısı başıma olsun.... topikte biri hamile olunca çok mutlu oluyorum inş sağlıkla kucağına alırsınCatlamasi neden bekleniyor cnm??dsenin yumoslar toplanmadimi?
Hadi bakalım bol şanslar canım dua ettim senin ve bebeğin için inş pozitiftir :) :)Kızlar transfer oldum ben![]()
Canım dondurulmuş embriyo transferi olacak yumoş çatlayınca vücut kendi hamileliğini ayarlıyor diye doğal siklus yapacaklar ondan dolayı bekliyor dr
Bu arada hayırlı olsun bebisin darısı başıma olsun.... topikte biri hamile olunca çok mutlu oluyorum inş sağlıkla kucağına alırsın
Kızlar transfer oldum ben![]()
Hayirli ugurlu olsun cnm.ins mujdeli haberler wer.Rabbim ol desin olsun ins...
Transfer zor mu? Transfer sonrası yatıyo muyuz napıcaz? Ne yiyelim ne içelim?
Teşekkür ederim:))Yok zor degil cnm 10dk.sonrasi tamamen yatmak yok ama ev isi,agir kaldirmak,biyere uzanmak yok.bol protein su 2litre kabiz olmamaya dikkat.sulu yemekler mesela.hamurisi pilav makarna yok
Canimmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun sen ne yaptın ne durumdasın ?Hadi bakalım bol şanslar canım dua ettim senin ve bebeğin için inş pozitiftir :) :)
Canım dr polip gelişmiş 3 mm dedi onu alalım öyle transfer yapalım dedi.... biz de şaka gibi ama aşılama yaptırdık 2 yumoş büyüdü diye dün aşılama yapıldı şimdi yatıyorum sen ne yaptınCanimmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun sen ne yaptın ne durumdasın ?
13 gün sonra sonuç öğreneceğim.... nedense çok umutluyum canım bugün bir sürü rüya gördüm