Dondurulmuş embriyo ile transfer süreci

Öncelikle inşallah pozitif olur canın güzel haberlerinizi bekliyorum

Bende dondurulmuş için adetin 2.günü yani persembe tedavime başladım

Bana
Estrofem
Coraspin
Folik asit verdi

Bu cuma kontrole çağırdı ilan eklemesi yapar mı acaba

Bide adetin kaçıncı günü transferiniz olmuş oldu.

İnşallah tutunma lekelenmelidir canım
İyi düşün iyi olsun

Tutunma kanaması olabilir rengi kişiden kişiye değişebilir...hadi inş...

21. Gunuydu transfer baya gec yolladi. Zaten 23 u adet gunum bakalim artik

Bende aynı hastanede tedavi gördüm aynı sizin gibi oldu ama ben toplamda 3 sefer gittim neden iki günde bir gittiniz

Bende aynı hastanede tedavi gördüm aynı sizin gibi oldu ama ben toplamda 3 sefer gittim neden iki günde bir gittiniz

Tam birşey söylenmedi ama yumurtaların gelişimini takip etmek için herhalde. Zaten ben de 4 kere gitmişimdir herhalde sonra transfer oldu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

Tam birşey söylenmedi ama yumurtaların gelişimini takip etmek için herhalde. Zaten ben de 4 kere gitmişimdir herhalde sonra transfer oldu. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Amin inşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Anladım canm cok sagol . Bana cok ilaç verecegi kesin tekrarlayan düşüklerim oldugu için ama tutsunda para hiç önemli degil
aile hekimliginde yaziliyo ilaclar. Clexan surekli kullancaksan rapor cikartiyorlar kadin dogumcular. Yada aile hekimliginde yazdirirsin bittikce. Bosuna paranizi savurmayin

aile hekimliginde yaziliyo ilaclar. Clexan surekli kullancaksan rapor cikartiyorlar kadin dogumcular. Yada aile hekimliginde yazdirirsin bittikce. Bosuna paranizi savurmayin
Oyle yapiyoruz canim saglik ocagi yaziyor sagolsun devlet karsiliyor. Clexan malesef bulamiyoruz ilaci degistirdik o yuzden

Anladim zaten artik nornal gebelerede veriyolar clexsan dusuk yapmis her bayana yaziyolar bulunmamasi gayet normal canim. Nasil gidiyo gebeligin bu arada
Elhamdulillah canim iyi gidiyor. Rabbim sag salim kucagima aldigim gunleride gosterir insaAllah

5. Gun blast embriyo. 12. Gun betahcg 218 cıvari sagol canim. Biraz dusuk gibi ama merkezdekiler iyi dedi. Dondurulmusta deger azmi ckiyo cokmu ben az diye biliyodumm ama masallah burdakilerin cogu yuksek cikmis.

Oyle yapiyoruz canim saglik ocagi yaziyor sagolsun devlet karsiliyor. Clexan malesef bulamiyoruz ilaci degistirdik o yuzden
Clexan küçük tekli kutuları Zor bulunuyormuş 10lu paketleri var kolay bulunuyormuş kizimda bizde aynı sorunu yaşamıştık ilacı degistirmistlerdi

5. Gun blast embriyo. 12. Gun betahcg 218 cıvari sagol canim. Biraz dusuk gibi ama merkezdekiler iyi dedi. Dondurulmusta deger azmi ckiyo cokmu ben az diye biliyodumm ama masallah burdakilerin cogu yuksek cikmis.
Gayet iyi çıkmış canım benim iki embriyo transferi oldu çoğul gebelik ten suoheleniyoruz oda muyanede belli olacak

Kızlar transferden sonra size de kan sulandırıcı iğne verdi mi doktor ? HIBOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…