DONDURULMUŞ EMBRİYO TRANSFERİ BEKLEYENLER

glsmgzc

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
162
32
18
ARKADAŞLAR MERHABA BEN NİSAN AYINDA TÜP BEBEĞE BAŞLADIM YUMURTA TOPLANDI EMBRİYOLAR OLUŞTU AMA PROGESTRON SEVİYEM YÜKSEK OLDUĞU İÇİN HENÜZ TRANSFERİM YAPILMADI BENİM GİBİ OLANALR HEP BERABER BİRAZ DERTLEŞELİM İSTEDİM.

kimse dondrulmuş embriyo için beklemiyor sanırım birtek bekleyen benim vay canına

bende bekliyorum ama yumurtam az olduğu için bekliyorum.yakın zamanda doktora gideceğim sayı kalite başka yapmak gereken bir şey varmı diye bilgi alacağım sonra kısmetse transfer

Bende dondurulmuş bebiklerimi almayı bekliyorum :) tedaviye başladım kısmetse arefe günü transferim olacak inşallah

hayırlısı ile tutsun inşallah bir sürü emek umut karşılığını almanı dilerim.şimdiden bol şans ve çok sağlıklı beslenin ithal somon ,ananas,bögürtlen tutunmayı etkiliyormuş

Bende dondurulmuş bebiklerimi almayı bekliyorum :) tedaviye başladım kısmetse arefe günü transferim olacak inşallah

Benimde Arefe günü olucak transferim hayirlisiyla..ne ilaclar kullaniyon bu sürecde..bide hangi hastane..

Benimde Arefe günü olucak transferim hayirlisiyla..ne ilaclar kullaniyon bu sürecde..bide hangi hastane..
Benim de arife günü :) estrofem kullanıyorum, sonradan sayısı artacak ve prednol, coraspin, crinone eklenecek. Bi çizelge verdi doktor ona göre içiyorum her gün. Pazartesi de kontrolüm var.

Estrofem kullanıyorum sonra rutinleri eklenecek clexane crinone folik asit yarın kontrolum var bakalım hayırlısı hepimiz için

Benim de arife günü :) estrofem kullanıyorum, sonradan sayısı artacak ve prednol, coraspin, crinone eklenecek. Bi çizelge verdi doktor ona göre içiyorum her gün. Pazartesi de kontrolüm var.

Benim ilk tüp bebek denemem, maslak acibademi tercih ettik..14gun boyunca kullanip 15.gun burada ol dendi bakalim hayirlisi artik..ptesi estrofemin kacinci gunu..sonuclardan haberdar edelim birbirimizi heyecanimiz dinsin..Rabbim bebislerimize kavusmayi nasip etsin ins

Kontrole cagirmadilar beni??Etrofem midemi cok etkiledi ama simdi cok şükür bünyem alişti..transfer oncesi ozellikde yediginiz seyler var mi?

Kontrole cagirmadilar beni??Etrofem midemi cok etkiledi ama simdi cok şükür bünyem alişti..transfer oncesi ozellikde yediginiz seyler var mi?
Kontrole sık olmasada git bence rahim duvarı kalınlığı önemli ben 2.denememde hamile kalmıştım onda da bol su tükettim 3 litre kesin içtim şişelerle sayarak :) bide ilk 5-6 gün fazla olmamak şartıyla ananas yedim doktorum ye demişti günde 1 dilim gibi miniğim tutundu fakat ilerleyemedi maalesef

hayırlısı ile tutsun inşallah bir sürü emek umut karşılığını almanı dilerim.şimdiden bol şans ve çok sağlıklı beslenin ithal somon ,ananas,bögürtlen tutunmayı etkiliyormuş
Amin teşekkür ederim iyi dileklerin için hepimizin emeğini verir Rabbim inşallah ananas yemiştim ben hamile kaldığım ay bilmem fayda ediyormu ama emin olduğum bişey var bol su içmek kesinlikle destekliyor

14. Gün oluyor benim. İkinci denemem. İlkinde tuttu fakat kızımın kalbi durdu. Kromozom anomalisi varmış. Bin tane test yaptırdık tesadüfi bir şey çıktı. Kendi kromozomlarımıza vs de baktırdık, belli bi hastalığımız yok. Anca kendime geldim de dondurulmuşlarla deniyoruz. Eğer bi hastalık çıksaydı dondurulmuşlar da tehlikede olacağı için baştan başlayacaktım tedaviye, neyse ki çıkmadı bir şey. Bu sefer sağlıkla kucağıma alırım inşallah, hepimiz için duam bu... Çok zor yollardan geçtik hepimiz

Çağırmaları gerekirdi aslında... Gereğinden çok veya az kalınlaşmaması lazımmış. Hatta beni daha erken çağıracaktı da tatile geldim diye 1 haftasonra gel dedi, döndüğüm güne verdi randevuyu. İmkanın varsa bir doktora daha mı görünsen?
Bana da esteofem şişkinlik yaptı, karnım çıktı birden bire. Hiçbi şeye sığamıyorum...
Özel yediğim bir şey yok benim, doktor içki bile içebilirsin dedi. Transferden sonra da hamile gibi besleniyorum, ananas falan yemiyorum. Yatmadım da hiç, ağır iş yapmadım sadece. Hasta gibi yatmak beni strese sokuyor o yüzden normal yaşamımı devam ettireceğim.

Ben yanlış mı anladım yasal değil diye çift embriyo transferi yapmıyor ama tedavi süresince alkol alabilirsin diyor enteresan valla bu doktorları anlamakta ayrı bi kafa istiyor

Ben yanlış mı anladım yasal değil diye çift embriyo transferi yapmıyor ama tedavi süresince alkol alabilirsin diyor enteresan valla bu doktorları anlamakta ayrı bi kafa istiyor
Yumurtam kullanılmayacak nasılsa, embriyo da daha vücudumda değil. O açıdan tedaviyi etkilemiyor diye tahmin ediyorum. Bilemedim :) Dünya sağlık örgütü hamilelere haftada iki kadeh şarap içebileceklerini, emzirenlere de günde bir bira içebileceklerini açıkladı. Ben içmeyi düşünmüyorum hamileyken de emzirirken de.

En sağlıklısı bence de hiç etkilemese bile olmayınca pişmanlığını yaşamak var yani umarım olmaz öyle bişey hayırla sağlıkla kavuşuruz hepimiz sonra büyüdüklerinde istediğimizi yaparız inşallah :))

Ay evet niye risk alalım di mi. Ben hamileyken alışveriş merkezinde kontrolden bile geçmedim fazladan radyasyon almasın çocuk diye. Dikkat etmemiş olsam vicdan azabı çekerdim. Yoğurdumu bile kendim yaptım aman doğal olsun diye. Kimisi de garip garip şeyler yiyor sağlıklı doğuruyor, kısmet bu iş ama vicdan azabı çekmek istemem.
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

Valla çok doğru söyledin püfür püfür sigara içenler tosun gibi doğuruyor maaşallah herşeye dikkat ettiğimizdenmidir nedir tövbe yarabbim yinede dediğin gibi içim çok rahat ayrıca avm de hamile olmasanda geçme x-ray cihazından pimpirikler insanı olarak riske atmıyorum ben :)) hayırlısı inşallah bu defa umutluyum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…