Ciddi misin ya offf. Son 4 yıldır böyle bi rahatsızlık geçirmemişken şimdi olması çok canımı sıktı bugün arayayım o zaman. sen transferin kaçıncı günündesin canım ?Merhaba canım,aslında hiç geciktirmeden ara çünkü o tarz yanmalar,embriyonun mikrop kapmasini sağlıyor,şimdiden ara ki antibiyotik versin
Canımm yaşasınn çokk sevindimm oleyy ben demiştim sanaBugün 9 canım,ama ben dün sonucumu aldım çok şükür...Idrardada çıktı kanda da çıktı çok şükür
Etmem mi canım benim :) en güzelini yapmışsın bende oturmadım hiç :) hadi bakalım senin güzel haberlerini alıcaz inşallahCanımm yaşasınn çokk sevindimm oleyy ben demiştim sanabizlerede dua et. Bende işe başladım bugün 3.günüm çok iyiyim şükürler olsun.
Kaç çıktı değerin iki tane embriyo koymuşlardı dimiEtmem mi canım benim :) en güzelini yapmışsın bende oturmadım hiç :) hadi bakalım senin güzel haberlerini alıcaz inşallah
Evet canim 2 tane 5.gün emriyosuydu...Ama transfer günümde birlikte dün 8.günümdü...öylesine idrar testi yaptim sırf oylamak icin:) ilk silik çıktı sonra bir baktım iki çizgi. ..Dr hemen gel dedi kanda da 151 çıktı...Ama ikiz olabilir benim değerler yüksekKaç çıktı değerin iki tane embriyo koymuşlardı dimi
MaşAllah canımEvet canim 2 tane 5.gün emriyosuydu...Ama transfer günümde birlikte dün 8.günümdü...öylesine idrar testi yaptim sırf oylamak icin:) ilk silik çıktı sonra bir baktım iki çizgi. ..Dr hemen gel dedi kanda da 151 çıktı...Ama ikiz olabilir benim değerler yüksek
hayirli olsun canim insallah saglicakla alirsin kucagina umut oluyosunuz boyle guzel haberlerleEvet canim 2 tane 5.gün emriyosuydu...Ama transfer günümde birlikte dün 8.günümdü...öylesine idrar testi yaptim sırf oylamak icin:) ilk silik çıktı sonra bir baktım iki çizgi. ..Dr hemen gel dedi kanda da 151 çıktı...Ama ikiz olabilir benim değerler yüksek
Amin canım benim..Canim yazayım hepsini çünkü düne kadar aynı şeyleri araştırıyordum :) ben transfer oldum 2 saat yattım eve geldim ve inan içimden hiç yatmak gelmedi,ilk seferinde negatif aldigim için bu sefer çok dikkat edicem diye nutukları attım ama hiç öyle olmadı. ..Engelleyemedigim bir enerji geldi üstüme sanki emriyo degilde c vitamini almışım gibi :) ama felaket gaz oldu ilk 3 gün ve ishalMaşAllah canımAllahım katlanarak artıp da sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.fark ettiğin belirtilerin varmıydı
Sağol canim teşekkür ederim amin..Allah isteyen herkese yaşatsin inşallah..Banada benden öncekiler hep umut oldu :)Sende başkalarına olacaksın insallah:)hayirli olsun canim insallah saglicakla alirsin kucagina umut oluyosunuz boyle guzel haberlerle
Hayırlı olsun kaç tane oldubenim bugün oldu transferim beklemedeyim.
Ayy maşallah...Güzel haberini aliriz insallah...Kaçıncı gün emriyosu canım kaç tane ?benim bugün oldu transferim beklemedeyim.
Amanda amaaan çook sevindim yaa maşallah bizede umut oldun canim 5.gün embriyosu gerçekten tutma ihtimali yüksek demek.benimde 15günüm kaldı transfere dua edin banada kizlaaarEvet canim 2 tane 5.gün emriyosuydu...Ama transfer günümde birlikte dün 8.günümdü...öylesine idrar testi yaptim sırf oylamak icin:) ilk silik çıktı sonra bir baktım iki çizgi. ..Dr hemen gel dedi kanda da 151 çıktı...Ama ikiz olabilir benim değerler yüksek
2 taneHayırlı olsun kaç tane oldu
İnşallah 1 Mayıs test günüm 2 tane 5.gün embriyosuAyy maşallah...Güzel haberini aliriz insallah...Kaçıncı gün emriyosu canım kaç tane ?
Amanda amaaan çook sevindim yaa maşallah bizede umut oldun canim 5.gün embriyosu gerçekten tutma ihtimali yüksek demek.benimde 15günüm kaldı transfere dua edin banada kizlaaar
Oh oh süper benimde aynı, valla benim transferle birlikte 8. Günümde öğrendim...çok dayanamazsan 8.gün yapabilirsin çıkıyor sonuçİnşallah 1 Mayıs test günüm 2 tane 5.gün embriyosu
canim bu progestan saatleeri onemlimi birde oglen olan calisma saati iciinde oluyo bunu cozemedim bir turlu birde ben saatlerini hep kaciriyorum vitaminlerim falan amaa iciyorum hepsinide progestanda hep cikiyoo of cok zor allahim benimde transfere 1 hafta kaldi korkular artti nedense olacak diyen kalbim ya olmazsa demeye basladi cok kaptirmisim kendimi cok insllah senin degerleeirin katlanacak ikizlerin olacak icime oyle doguyoo dikakt et birde calisiyosun dimiEvettt gebelendim sonunda Hep diyorlardi bende yaşayarak inandım...Canim saatini kur dksi dksina iç ilaçlarını o çok önemli sonrası bol dua ve inanç benim yarın ikinci testim var inşallah katlanmistir değerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?