Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

benim daha belli degil canım haftaya belli olucak hazırandaymıs tam günü net haftaya konusucaz bakalım allahın ıznıyle ayy ben varya bütün 36 beden kıyafetlerimi kaldırım :))) fena moda girdim :)
Daha çok erken :) zaten ilk 3 ay neredeyse aynı bedende olunuyor tatlim:)
Olsun canın öyle istemiş yapacak birsey yok

serenci serenci canim ben hic bisey hissetmiyorum valla. Bu sabah biraz kalkarken kasiklarim batti bide dun yattigim yerden kasiklarimdan batma oldu hafif. Bugun arkadasimin nikahi vardi. Sabah erkenden uyandim kuafordu nikahti bide nikah sahidiydim ordan cik yemeti ve resim cekinmeydi derken hic halim kalmadi. Ayaklarim sisti ustune bide grip oldum suan. Yani sanki hic transferli degipmisim gibi harekett ettim bugun :( gerci artik 9. Gune geldik. Insallah bu seger olmustur ya. 3 unden biri insallah tutunmustir.bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine

serenci serenci canim ben hic bisey hissetmiyorum valla. Bu sabah biraz kalkarken kasiklarim batti bide dun yattigim yerden kasiklarimdan batma oldu hafif. Bugun arkadasimin nikahi vardi. Sabah erkenden uyandim kuafordu nikahti bide nikah sahidiydim ordan cik yemeti ve resim cekinmeydi derken hic halim kalmadi. Ayaklarim sisti ustune bide grip oldum suan. Yani sanki hic transferli degipmisim gibi harekett ettim bugun :KK43: gerci artik 9. Gune geldik. Insallah bu seger olmustur ya. 3 unden biri insallah tutunmustir.bu guzel gunun yuzu suyu hurmetine
Aminn inşallah canım...
Zaten çok birsey hissedilmiyor ki bu günlerde bak ben 7. Haftaya girdim anca başladı belirtilerim,benimde sadece çok az denecek kadar dediğin gibi kasik batmalarim oldu birde 1 gün bel ağrım oldu o kadar...Bu arada senin artık çıkar canım testte:-)

Daha çok erken :) zaten ilk 3 ay neredeyse aynı bedende olunuyor tatlim:)
Olsun canın öyle istemiş yapacak birsey yok
aslında boyle oldu ben ignelerden sonra birden 1 ay ıcınde com istim göbüsüm oyuzden kotlarım taytlarım olmuyor sıkıyor onları kaldırdım :) tesekkür ederim bilgin için :KK15:

Hadi ya :KK43:
Canim aslinda çok var bir günde katlayan 2 gün sonra tekrar yaptır istersen
hastaneyi aradımda ilaçları bırakma dedi hemşire hanım ama benim hiç umudum kalmadı 5 in üstünde bari çıksaydı :( 5.gün embriyosuydu bide.ilk başta baya umutluydum.3.denemeyi yapcaz artık nasipse.off çok canım sıkılıyor.

hastaneyi aradımda ilaçları bırakma dedi hemşire hanım ama benim hiç umudum kalmadı 5 in üstünde bari çıksaydı :KK43: 5.gün embriyosuydu bide.ilk başta baya umutluydum.3.denemeyi yapcaz artık nasipse.off çok canım sıkılıyor.
Canım bak işte aynı olasılık,ilaçları bırakma demiş hemsirede,2 gün sonra netlesir..
Bu arada yine artmazsa kan değerin kısmet yapılacak birsey yok :(

aslında boyle oldu ben ignelerden sonra birden 1 ay ıcınde com istim göbüsüm oyuzden kotlarım taytlarım olmuyor sıkıyor onları kaldırdım :) tesekkür ederim bilgin için :KK15:
Hadi ya o kadar mi:KK70:
Bendede kilo aldım o evrelerde ama şimdi başladım vermeye...Ama haklısın bir yandanda karnını sıkmaman lazım arkadaşım sen kottur tayttir değiştir üstler kalsın :KK39:

Yarin test gunum ama ben bugun idrar testi yapsammimi cok hevesliyim niyeyse
bence yapma arkadasım cünkü bazı insanlarda idrarda cok sonra belli olur simdi birden negatif görürsün bi günün mahvolur ertesi günde kanda pozıtıgı gorurusun durduk yere üzersin kendini bence hic bisey yapma cık dısarı kafanı dagıt bugunu gecirmeye bak ;)

Yaptim canim. Resimde gorebiliomusun bilmiyorum ama cok silik bi sekilde gordum. Yani kafam karisti gene. Var ile yok arasinda ne uzulebildim ne sevinebildim. Yarin insallah hayirlisiyla asil sonucumu alicam

Eklentiler

• 20150516_192142.webp
    20150516_192142.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 163
Bide bu idrar testleri sabahki ilk idar ile olurmus ama ben aksam yaptim. Ikinci cizgiyi cok silik gordum

Yaptim canim. Resimde gorebiliomusun bilmiyorum ama cok silik bi sekilde gordum. Yani kafam karisti gene. Var ile yok arasinda ne uzulebildim ne sevinebildim. Yarin insallah hayirlisiyla asil sonucumu alicam
Keşke yapmasaydın simdi daha cpk varmı yokmu dıye üzüleceksn

sabahtan beri cok gel gitlerde kaldim. En son aksam 6 oldu saat birden bi kalktim kostur kostur gittim aldim geldim. Icimde kalmadi en azindan

sabahtan beri cok gel gitlerde kaldim. En son aksam 6 oldu saat birden bi kalktim kostur kostur gittim aldim geldim. Icimde kalmadi en azindan
Hakkı'na Hayırlısı olsun . Aklına getırme yarına kadar.
Bugun negatif sonucu gordum. Buda olmadi malesef.:KK1:
Üzülme demiycem artık cünkü bılıyorum her sekılde üzülüyo insan ...
bnde yıkıldım bugun kontrolüm vardı sabah gittik hersey ıyıydı öglen net sonucu vermrk için aradılar rahim de bişiy görmüşler yarın acil çağırdılar gıdıcez tekrardan 3 transfer yapıldı bişiy görmediler şimdi bişiy görmüşler normal mi bu ya deli olucam

Back
X