- 4 Şubat 2015
- 1.852
- 1.244
- 53
Canım kandada baktirdin mi peki yoksa idrar testinden dolayi mi bu kanıya vardın?Bugun negatif sonucu gordum. Buda olmadi malesef.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kandada baktirdin mi peki yoksa idrar testinden dolayi mi bu kanıya vardın?Bugun negatif sonucu gordum. Buda olmadi malesef.![]()
Hakkı'na Hayırlısı olsun . Aklına getırme yarına kadar.
Üzülme demiycem artık cünkü bılıyorum her sekılde üzülüyo insan ...
bnde yıkıldım bugun kontrolüm vardı sabah gittik hersey ıyıydı öglen net sonucu vermrk için aradılar rahim de bişiy görmüşler yarın acil çağırdılar gıdıcez tekrardan 3 transfer yapıldı bişiy görmediler şimdi bişiy görmüşler normal mi bu ya deli olucam
Canım kandada baktirdin mi peki yoksa idrar testinden dolayi mi bu kanıya vardın?
Bilmiyorum eşim aramış tekrardan kötü bişiymi var dıye yarın gelin konuşuruz demişler insanın umutları Dünya'sı alt üst olur mu bnm ki oldu gercektenAlla alla neymiski o ?
Bugun kan testim vardi canim orda ogrendim. Artik 3. Transferden once immunoloji testi onerdi doktorum. Genetik bi testmis. Vucutta bisey engel oluyomu bebegin tutunmasi icin yada kanda sorun varmia yada kar koca kan uyusmazligi varmi diye arastiilicak
Hadi yaaaAlla alla neymiski o ?
Bugun kan testim vardi canim orda ogrendim. Artik 3. Transferden once immunoloji testi onerdi doktorum. Genetik bi testmis. Vucutta bisey engel oluyomu bebegin tutunmasi icin yada kanda sorun varmia yada kar koca kan uyusmazligi varmi diye arastiilicak
Allah allah ne ki acabaBilmiyorum eşim aramış tekrardan kötü bişiymi var dıye yarın gelin konuşuruz demişler insanın umutları Dünya'sı alt üst olur mu bnm ki oldu gercekten
Hadi yaaaçok üzüldüm canım...
Canim birde rahime çizik atiliyor onu bir arastir lütfen tutunmama sebeplerinden biriymis
İnş bn anlamıyorum gercekten varsa bile o kdr ultrason yapıldı nasıl görmediler anlamadılar .Allah allah ne ki acaba
İnşallah kötü birsey yoktur canım
O zaman çıkar sebebi,insallah kötü ve zor bir işlem gerektirmez sonucu çıktığında canımCanim bana doktorum immunoloji testini yaptiralim dedi genetik olarak bagisilik sistemi olarak herseyi arastiolarmis. Kanda uyumsualukmi var veya kadinin vucudunda bi doku spermi veyanyurtligi yabanci madde olarak goorup disari atiomis veya kanda pihtilasma varmi yokmu bunalri arastirmak icin univeriteye kan gonderceekler baktiricaklar. Bide bunun sonucuna gore yapalim ttansferini dedi
Ama çok saçma değil mi?İnş bn anlamıyorum gercekten varsa bile o kdr ultrason yapıldı nasıl görmediler anlamadılar .
Yarın gidince diyeceğim kan uyuşmazlığı varmı dıye
Rabbim gercekten zor imtihandan geçiriyor bni . Her hafta echo oldu nerdeyse nasıl görmediler anlamadılar çıldırcam nefes almakta zorlanıyorumAma çok saçma değil mi?
Ultrasonda direkt görüyorlar herseyi zaten...
Canim bi yarın olsunda bakalım şimdilik yapacak birsey yok![]()
Rabbim gercekten zor imtihandan geçiriyor bni . Her hafta echo oldu nerdeyse nasıl görmediler anlamadılar çıldırcam nefes almakta zorlanıyorum
Canım hiç bişiy yapmak istemiyor içimden gelmiyor hiç bişiyKotu bisey yoktur belkide. Cok takma kafana bol bol dua et.
Bende perşembe günü negatif sonuc aldım haziran adeti ile bidaha baslıyoruz.varmi baska dondurulmusun canım?Bugun negatif sonucu gordum. Buda olmadi malesef.![]()
Hayırdır canım ?ne oldu?Canım hiç bişiy yapmak istemiyor içimden gelmiyor hiç bişiy
Rahimde bişiy gördüler acilen yarın çağırdılar . Dünya daha Başımıza kac kez yıkılıckHayırdır canım ?ne oldu?
Deme canım beterin beteri var.ya görmeseler transferden sonra farketseler tutmazsa daha cok sıkıntı.Rahimde bişiy gördüler acilen yarın çağırdılar . Dünya daha Başımıza kac kez yıkılıck
3 defa ayrı ayrı transfer yapıldı devamlı ultrason oldu nasıl görmezler ya insan hayatı ucuz mu bu kdr ya bebek tutsaydı ona bişiy olsaydı helak olmuş bitmiş durumdayımDeme canım beterin beteri var.ya görmeseler transferden sonra farketseler tutmazsa daha cok sıkıntı.
Günaydın canım. ..3 defa ayrı ayrı transfer yapıldı devamlı ultrason oldu nasıl görmezler ya insan hayatı ucuz mu bu kdr ya bebek tutsaydı ona bişiy olsaydı helak olmuş bitmiş durumdayım
Bende perşembe günü negatif sonuc aldım haziran adeti ile bidaha baslıyoruz.varmi baska dondurulmusun canım?
Git gel bakalım canım inşallah önemli biley değildir görmemiş olmamaları ilğinç.başl3 defa ayrı ayrı transfer yapıldı devamlı ultrason oldu nasıl görmezler ya insan hayatı ucuz mu bu kdr ya bebek tutsaydı ona bişiy olsaydı helak olmuş bitmiş durumdayım