Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

kızlar bugün ankarada tedavi olduğum hastanede kan verdim transferin 11.günü 5,75 çıktı betahcg. 8.günü 2 çıkmıştı :KK43:

evet canım 8.gün ilaçları bırakmıştım zaten kısmet değilmiş.şimdi bu kimyasal mı oluyor? 2 tane 5.gün embriyosuydu
Yok xanım kımyasal olmuyor benimde değerim 2,68 di olmadi tutmamıs oluyor.
5.gun embriyosu 16 dollenmiş vardı doktor sadece 3 tanesini donduralm dedi bakıyorum başkalarının 9-10 dondurulmuşu var doktorum galiba hata üstüne hata yaptı birde sağlık bakanının tavsiyesi üzerine gttik
nereye gidiyorsun merkez olarqk?nasıl atar 5.gün embiriyolarını ya kötüsü bile olsa donduruyorlar

slm kızlar dondurulmuş embrıo için adet olmayı beklıorm 13 gun geçtı haala adet olamadım histerskopi oldum ondan öncekı ay kürtaj falan derken adetım ıyıce düznsızleştii..dktrumu aradım tarlusal verdı iç dedı..ama korkuorm ilaç kullanmalımıyım tranferden önce

slm kızlar dondurulmuş embrıo için adet olmayı beklıorm 13 gun geçtı haala adet olamadım histerskopi oldum ondan öncekı ay kürtaj falan derken adetım ıyıce düznsızleştii..dktrumu aradım tarlusal verdı iç dedı..ama korkuorm ilaç kullanmalımıyım tranferden önce
CVP?????

İç canım bişey olmaz ben tüm tedavilerimde içtim hiçtebişet olmadı hamilede kaldım sağlıklı doğum yaptım

Kizlar merhaba bnmde ikinci tup bebek denemem ikincisi dondurulmus embryo cumartesi transferim oldu ve ara ara sancim oluyo kasiklarimda normalmi yada bunun digerinden farki ney bilgilendiriseniz sevinirim arkadaslar simdid3n tesekkurler

Kizlar merhaba bnmde ikinci tup bebek denemem ikincisi dondurulmus embryo cumartesi transferim oldu ve ara ara sancim oluyo kasiklarimda normalmi yada bunun digerinden farki ney bilgilendiriseniz sevinirim arkadaslar simdid3n tesekkurler

selam canim. Bende daha dun dondurilmus ikinci transferimin olumsuz sonucunu aldim. Ben okadar cok kiyasladimki ilkiyle ikincisini. Ilkinde tedaviden dolayi igneler ilaclar derken haliyle bi tuhaflik oluodu.hatta sanci olsa bile igneden ilacddan dediler. Ama ikinci tranferimde igne ilacida birakmistik sadece fitil kullaniodum. Ama kendimi cok dinledim yok bel agrisi cok kasik agrisi diye. Ama sonuc yine olumsuzdu. Bence sana tabsiyem sen cok takilma agrilara sancilara.bu sefer belirtimi diyip umutlaniosun yada kotu biseymi diyip moral bozuyosun.kasiklarda sanci olmasi gayet normal fazla takma onlari bence. Sen rahatina bak keyfini cikar bu gunlerin.hamile sayilirsin sonucu alana kadar.bide sana tavsiyem kendini cok dinleme.hadi insallah sen guzel sonuclar alirsin

selam canim. Bende daha dun dondurilmus ikinci transferimin olumsuz sonucunu aldim. Ben okadar cok kiyasladimki ilkiyle ikincisini. Ilkinde tedaviden dolayi igneler ilaclar derken haliyle bi tuhaflik oluodu.hatta sanci olsa bile igneden ilacddan dediler. Ama ikinci tranferimde igne ilacida birakmistik sadece fitil kullaniodum. Ama kendimi cok dinledim yok bel agrisi cok kasik agrisi diye. Ama sonuc yine olumsuzdu. Bence sana tabsiyem sen cok takilma agrilara sancilara.bu sefer belirtimi diyip umutlaniosun yada kotu biseymi diyip moral bozuyosun.kasiklarda sanci olmasi gayet normal fazla takma onlari bence. Sen rahatina bak keyfini cikar bu gunlerin.hamile sayilirsin sonucu alana kadar.bide sana tavsiyem kendini cok dinleme.hadi insallah sen guzel sonuclar alirsin
Saol canim tesekkur ederim dinlememye calisiyorum ama sende bilirsin bazen kafana takilan seyler oliyo ve bi belirti bi umit ariyorsun iste nedim hayirlisi insallah hepimiz bebisleniriz hayirlisiyla

Saol canim tesekkur ederim dinlememye calisiyorum ama sende bilirsin bazen kafana takilan seyler oliyo ve bi belirti bi umit ariyorsun iste nedim hayirlisi insallah hepimiz bebisleniriz hayirlisiyla

Evet bende oyleydim. 5. Gun benim bel agrim oldu ayni gece terlemelerom oldu ara ara kasik batmalarim oldu hepsine umut bagladim hamilelik belirtisi dedim.hatta duramadim test gunumden 1 gun once idrar testi yaptim ikinci cizgiyi cook silikte olsa gordum. Artik bu kadar seyden sonra ben hamileyim dedim cunku 3 tanede embriyom transfer edilmisti. Biirisinden biri olmustur dedim. Ama sonuc olumsuzdu. olumsu dusunme ama her belirtiyede benim gibi umut baglama. Ama.insallah ssendeki her agri her sanci hamilelik belirtileri olur insallah. gecenin bi vakti ismini bilmiyorum ama sana dua edicem. Insallahh sen bu sefer olumlu sonucu alirsin.hakkinda hayirlisi olsun

Back
X