Dondurulmuş embriyo transferi için gün sayan lar,hadi bir araya toplanalim

günaydın kızlar pko hastasıyım benim 1 tüp bebek negatif...dondurulmuşum 3 tane var onlarla yola çıkıcam haziran ayında .geçen doktor kontrolüne gittim kist oluşmuş dedi.adette yumurtayı atamamışsın dedi.haziran ayında geçmez ise beklicez dedi ...bende soğan suyu yapıyım dedim.4 gün içtim ve azda olsa kanamam başladı arada geliyor.endişelendim ve sonra bıraktım...nedir bu durum fikri olan varmı????

Evet bende oyleydim. 5. Gun benim bel agrim oldu ayni gece terlemelerom oldu ara ara kasik batmalarim oldu hepsine umut bagladim hamilelik belirtisi dedim.hatta duramadim test gunumden 1 gun once idrar testi yaptim ikinci cizgiyi cook silikte olsa gordum. Artik bu kadar seyden sonra ben hamileyim dedim cunku 3 tanede embriyom transfer edilmisti. Biirisinden biri olmustur dedim. Ama sonuc olumsuzdu. olumsu dusunme ama her belirtiyede benim gibi umut baglama. Ama.insallah ssendeki her agri her sanci hamilelik belirtileri olur insallah. gecenin bi vakti ismini bilmiyorum ama sana dua edicem. Insallahh sen bu sefer olumlu sonucu alirsin.hakkinda hayirlisi olsun
Cok tesekkur ederim Allah razi olsun insallah rabbim dualari kabul olanlardan eyler bizleride hepimizin kucagi dolar canim rabbim aratmasin cok zor bi umut beklemek ve hezeyana ugramak :(

Benim 16 tane dollenmis embriyolarimin hepsini dondurdur doktorum. Almanyada yasal olarak dollenen yumurtalik artik bir Can diye gecio. Kafasina gore size sormadan imza almadan onlari atamazlar. Turkiyede o embriyolarin yasal hakki varmi bilmiorum ama burda oyle birsey yapsa doktor ben gider sikayet ederdim. ama is isten gecmisse artik Bundan sonraki tedavilerinize bakicaksiniz. mumkun oldugu zamanda doktorunu degistor bence
Doktorum hiç bir sonucumu kağıt olarak vermiyor bizim dosyamızda durcak alıp napcaksn diyor şuan dondurulmuş embriyolarımda onda son kez deneyp eğer gene dusuk yaptrır yada tutmazsa doktor değiştircem dosyamı kağaıtlarımk verin diycem

Yok xanım kımyasal olmuyor benimde değerim 2,68 di olmadi tutmamıs oluyor.
nereye gidiyorsun merkez olarqk?nasıl atar 5.gün embiriyolarını ya kötüsü bile olsa donduruyorlar
Genart Ankara da ama doktorun çalıştığı merkezlerden sadece biri tobb etu de güven hastanesinde daha bir kaç hastane ile çalışıyor turkiyedeki en iyi doktorlardanmış şenol kalyoncu ismi de

günaydın kızlar pko hastasıyım benim 1 tüp bebek negatif...dondurulmuşum 3 tane var onlarla yola çıkıcam haziran ayında .geçen doktor kontrolüne gittim kist oluşmuş dedi.adette yumurtayı atamamışsın dedi.haziran ayında geçmez ise beklicez dedi ...bende soğan suyu yapıyım dedim.4 gün içtim ve azda olsa kanamam başladı arada geliyor.endişelendim ve sonra bıraktım...nedir bu durum fikri olan varmı????
bende seninle hemen hemen aynı durumdayım canım pko hastasıyım ve ilk tüp bebek deneyimim negatif soğan suyuna gelince ben ısrarlar üzerine geçmişte yapmıştım herkese ne kadar iyi gelmişse de bana ters tepti varolan kistim patlayıp karın içine kanama yapmıştı kafanı karıştırmak istemem ama ben bitkisel kürlerinde tıpkı ilaçlar gibi herkeste farklılık göstereceğine inanıyorum o yüzden doktorun ne diyorsa onu yap bence çokta kurcalamamak gerekiyor bazen :KK51:

selam canim. Bende daha dun dondurilmus ikinci transferimin olumsuz sonucunu aldim. Ben okadar cok kiyasladimki ilkiyle ikincisini. Ilkinde tedaviden dolayi igneler ilaclar derken haliyle bi tuhaflik oluodu.hatta sanci olsa bile igneden ilacddan dediler. Ama ikinci tranferimde igne ilacida birakmistik sadece fitil kullaniodum. Ama kendimi cok dinledim yok bel agrisi cok kasik agrisi diye. Ama sonuc yine olumsuzdu. Bence sana tabsiyem sen cok takilma agrilara sancilara.bu sefer belirtimi diyip umutlaniosun yada kotu biseymi diyip moral bozuyosun.kasiklarda sanci olmasi gayet normal fazla takma onlari bence. Sen rahatina bak keyfini cikar bu gunlerin.hamile sayilirsin sonucu alana kadar.bide sana tavsiyem kendini cok dinleme.hadi insallah sen guzel sonuclar alirsin
canım yazını şimdi okudum sonucun negatifmiş çok üzüldüm Allahım bol sabır versin bence yatsanda kalksanda ne yaparsan yap yazgıdan ötesi yok iki denemende de farklı yollar izledin diye hatırlıyorum kaderimizde ne varsa o çünkü bu noktadan sonra doktorlar bile açıklama yapamıyorlar Rabbim hepimizin kucağını doldursun kimseye aratmasın inşallah umarım son negatifin olur

Soğan suyundan canım o kanaman,annem regli si gelmediği zaman onu uyguluyor hemen geliyor

Merhaba arkadaslar yavas yavas transfere yaklasıyorum hazıranda kısmetse transferım olucak suanda estepfem ve bant kullanıyorum gönüşüme saglı sollu yapıstırıyorum rahim duvarımı kalınlastırıyorz benim gibi olan varmı ??transferi gerceklesmiş melek anneler size soruyorum gidişhatım iyimi:KK54:

merhabalar ben on yıl önce ilk tüp bebek denemesinde hiç bir sorun yaşamadan çok şükür bir evlat sahibi oldum bir kızım var on yaşında benim çikolata kistim çıktığı için doktorum tekrar tüp bebek önerdi geçen yaz istanbulda doktoruma yaptırdım ilk sonuç pozitifti çok sevindik kızımda kardeşi olsun çok istiyordu ama kısmet değilmiş doktorum sağolsun 3 embriyo ayırmış dondurucuda her ihtimale karşı ayırmış sağolsun okullar kapanınca gidip tekrar deneyeceğim kısmet bakalım
:KK46:

merhabalar ben on yıl önce ilk tüp bebek denemesinde hiç bir sorun yaşamadan çok şükür bir evlat sahibi oldum bir kızım var on yaşında benim çikolata kistim çıktığı için doktorum tekrar tüp bebek önerdi geçen yaz istanbulda doktoruma yaptırdım ilk sonuç pozitifti çok sevindik kızımda kardeşi olsun çok istiyordu ama kısmet değilmiş sonraki sonuç negatif çıktı değerler düştü olmadı doktorum sağolsun 3 embriyo ayırmış dondurucuda her ihtimale karşı ayırmış sağolsun okullar kapanınca gidip tekrar deneyeceğim kısmet bakalım

merhabalar ben on yıl önce ilk tüp bebek denemesinde hiç bir sorun yaşamadan çok şükür bir evlat sahibi oldum bir kızım var on yaşında benim çikolata kistim çıktığı için doktorum tekrar tüp bebek önerdi geçen yaz istanbulda doktoruma yaptırdım ilk sonuç pozitifti çok sevindik kızımda kardeşi olsun çok istiyordu ama kısmet değilmiş doktorum sağolsun 3 embriyo ayırmış dondurucuda her ihtimale karşı ayırmış sağolsun okullar kapanınca gidip tekrar deneyeceğim kısmet bakalım
Insallah kizina bi de erkek kardes gelir.

arkadaşlar adetten kaç gün sonra trasnfer gerçekleşti

Benim 7 mayis ilk adet tarihimdi 27 si transfer oldu gece bir gibi. Dondurulmuslarla... ama kafana takilan cok buyuk bir sey var malesef

27sinde oldum daha doğrusu 26 sıydı gece 11 bucuk ancak hoca yurt dışından gecikmeli geldiği için 27 si gece bir buçuk gibi oldu 2.denemem bu sefer dondururlmuşlarla.... ama transfer esnasında tuhaf seyler oldu yani karından ultrasonla bakmadn hoca yerleştirdi embriyoları anlamadım. bu yüzden korkuyorum

Back
X