- 6 Temmuz 2008
- 258
- 21
- 118
- 39
- Konu Sahibi unutmabirgun
-
Bana kalırsa bende dondurulmuşlar deneyip olmazsa 2.tüp bebek denememi öyle yaptırmak istiyorum.Doktorum neden böyle düşündü anlamadım.Dondurulmuşlarla başarı düşükse neden dondurttular değilmi?Ona masraflar ettik.Embriyo transferi bildiğim kadarıyla tüp bebek hakkını yok etmiyormuş.Bu sefer bildiğim gibi yapacağım.Allahım belki yüzümüzü dondurulmuşlarla güldürür ve bizlerde tüpbebek'de çekilen zahmetleri çekmemiş oluruz.
Unutmabirgün cnm ...
Ben dondurulmus ebriyolarla daha düsük hamilelik gerceklesebilecegine inamiyorum.
Cünkü ben ilk dondurulmus ebriyolarimi kullanisimda hamile kaldim . Fakat daha
sonradan kaybettim . Kan pihtilasmasi nedeniylee ..
Ben de pek fazla bu yönteme güvenmiyordum. Eger canliysa ebriyolar neden tutunmasin
ki ? Degil mi ?
Doktorunun cevabina gelince ; ben ce hakli ...
Cünkü tüp bebek islemi gercekten hem zorlu , hem de masrafli . Daha cok ilac kullanmak
gerekiyor .
Sen ssk ödüyorsa hakkini taze ebriyolari deneyerek degerlendir . Digerleri beklese de
bisey olmuyor nasilsa .
Bu benim görüsüm tabiki ..
Hangi yöntemi denersen dene insallah sonucu hayirli olur vee bebisine yada bebislerine
sahip olursun cnm . :teselli:
Kendim 1.tüpbebek tedavimde negatif sonuç aldım ve elimde 4 adet dondurulmuş embriyolarım var.Bu sefer bunları transfer ettirecem ancak doktoruma bunun için bir soru sordum ve doktorumdan gelen cevabı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.
Dondurma-çözme embryolarının başarısı taze sikluslara göre daha düşük olduğundan ve de şuan hükümet tüp bebek sayısını indirmek istediğinden bence önce hakkınızı kullanın olmazsa oyola başvururuz..
Siz doktorumun bu görüşünü nasıl buluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?