- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
BITERAL VE TARIVID biri antibiyotik diğeri de mikrop enfeksiyon olmasın diye.tedavi sırasında hangi ilaçları kullandım ben jel iğne coraspin ve vitaminler kullandım.herkese farklı ilaç verilmesi çok normal ama tamamen farklı olmasi da bana yalnış gibi geliyo.C calikusu2912 canım kürtajdan sonra sana kullanman için hangi ilaçları verdi ?
Seve seve okuruz sen dağıt biz peşinden geliriz..ilk denememde hamileyken bilmeden suda bekletip içmiştim yanlış bilgi yüzünden,doğru diyorsun ben yapmayım şimdi,kenzülarş duasını,meryemi ilkinde çok okumuştum ama şimdi yalan olmasın okumadım okuyayım inşallah,günlük tefriciye okuyoruz arkadaşlarla.aslında 41 meryem suresi dağıtsam çok iyi olur aklımda burda dağıtabilir miyimki grupta kaç kişi olduk dileyen okusa çok iyi olur..
Tamam canim haklısın sağol hatırlattığın içinBirde dualarinin basinda ve sonunda salavat getirmeni tavsiye ederim canim bende dualarimi hep oyle ediyorum.. Rabbim bu dunyayi Habibi Peygamber Efendimiz sav hürmetine yaratmis Onun sav hurmetine istenen dualarin daha kiymetli olacagini duymustum o yuzden eksik etme insaAllah Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin
Ozelden atamadim mesaj ama... Bende 1 tane okurumbenim için meryem suresi okumak isteyen veya okutabilecek arkadaşlar varsa özelden sayısıyla mesaj yazarsa sevinirim arkadaşlar.41 e tamamlayayım..
Bende kullandım antibiyotik, fitil birde duphaston kullandım bunun yanında Estofem e devam ettim. Cnm bende ilaç kullandım. Bende birçok ilaç kullandım. Tabi cnm herkese göre farklı uygulama oluyor. Rabbim hepimize şifa versin.BITERAL VE TARIVID biri antibiyotik diğeri de mikrop enfeksiyon olmasın diye.tedavi sırasında hangi ilaçları kullandım ben jel iğne coraspin ve vitaminler kullandım.herkese farklı ilaç verilmesi çok normal ama tamamen farklı olmasi da bana yalnış gibi geliyo.
Cnm çok geçmiş olsun sözün bittiği yer ne diyeceğimi bilemedim Rabbim sabır versin.. senin sağlığın daha önemli bunu unutma..umudunu kaybetme.. ben trasfer olmadan önce doktorum histeroskopi önlem amaçlı yapmıştı... doktora nerde gidiyorsunuz? Ben izmir irenbe tüp bebek merkezi kaan beyin hastasıyım.. tekrar geçmiş olsunHisteroskopi yaptiran var mi bununla ilgili onerebileceginiz bir sey var mi yada faydasini gören var mi arkadaşlar?
inşallah aynur hanımla devam edıyorsun değilmi?merkez kalabalık mı?17-18. gün gibi oluyor canım,ban da pazartesi ya da salı olur dedi doktor ama bakalım
Sağol canim hepimize...Bende bursadayim eurofertil e gidiyorum ama histeroskopi işlemi icin doktor degistirebilirim henuz karar vermedimCnm çok geçmiş olsun sözün bittiği yer ne diyeceğimi bilemedim Rabbim sabır versin.. senin sağlığın daha önemli bunu unutma..umudunu kaybetme.. ben trasfer olmadan önce doktorum histeroskopi önlem amaçlı yapmıştı... doktora nerde gidiyorsunuz? Ben izmir irenbe tüp bebek merkezi kaan beyin hastasıyım.. tekrar geçmiş olsun
Anestezi altinda yapıldığını söyledi bana doktorum bende olucam insallah faydasini görürüzArkadaslar mrb subat ayi bana da trasfer yapacaklar oncesi histereskopi yapilacak nasil agrili bir islem mi bayiltiyorlar mi
Arkadasim hic korkmana gerek yok bana yapildi inan gozunde buyuttugun kadad agrili bir islem degil bana anestezi uygulamislardir normal yapilinca agrili olabiliyormus uyudum uyandim ve bitmisti sonrasindada cok hafif adet agrisi gibi oldu 1 2 saat okadarArkadaslar mrb subat ayi bana da trasfer yapacaklar oncesi histereskopi yapilacak nasil agrili bir islem mi bayiltiyorlar mi
Siz nerede yaptirdiniz bu işlemi? Panik oldum ben deneyimli doktor mu olsa diyirum bursadayim istanbul ve konya da iki doktor var onlara mi gitsem diyorum ama hem maddi hemde zaman açısından zorluk cikacak gidersem. Bursada bi yerde mi yaptirsam cok karisigimArkadasim hic korkmana gerek yok bana yapildi inan gozunde buyuttugun kadad agrili bir islem degil bana anestezi uygulamislardir normal yapilinca agrili olabiliyormus uyudum uyandim ve bitmisti sonrasindada cok hafif adet agrisi gibi oldu 1 2 saat okadar
Canim seni cok iyi anliyorum bende olmadan once baya paniktim ama hic oyle korktugum gibi cikmadi 20 30 dk falan surdu oda anestezi alma ve uyanma islemide icinde cok kisa bir islem anestezi olmadan yaptirma derim konusursun doktorunla ben izmirdeyim inan o sehirlerde hic doktor bilmiyorum ama bursada merkezler yapar diye dusunuyorum yinede arastir senin kararin zaten tup bebek tedavisi maliyetli oluyor ama panik olcak hicbirsey yok islem bitince anlicaksin demek istedigimiSiz nerede yaptirdiniz bu işlemi? Panik oldum ben deneyimli doktor mu olsa diyirum bursadayim istanbul ve konya da iki doktor var onlara mi gitsem diyorum ama hem maddi hemde zaman açısından zorluk cikacak gidersem. Bursada bi yerde mi yaptirsam cok karisigim
canım sen konyada mısın bende konyadayım ben necati beye yaptırmıştım sonra onunla tedaviye başlayacakken meram araştırmada dondurulmuş embriyoları deneyelim dedik bakalım hayırlısıSiz nerede yaptirdiniz bu işlemi? Panik oldum ben deneyimli doktor mu olsa diyirum bursadayim istanbul ve konya da iki doktor var onlara mi gitsem diyorum ama hem maddi hemde zaman açısından zorluk cikacak gidersem. Bursada bi yerde mi yaptirsam cok karisigim
benim histeroskopim anestezi altında oldu doktorum rahime çizikler attığını söyledi bakalım hayırlısıAnestezi altinda yapıldığını söyledi bana doktorum bende olucam insallah faydasini görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?