dondurulmuş embriyo transferi

Barmı belirtilerin? Nasıl gidiyor.. 5. Gün embriyosumı? Brnim 5. Gün embriyosu test günüm 9 şubat. Allahım yüzümüzü güldürür inşallahh
Bnmde 7 subat.hic belirtim yok ayaklarim buz tutuyo.gecenkindede böyle olmustum.transferden 4 gun sonra felan halsizlk bel agrisi olmustu.tutmustu ama düstü

benim de salı olacak inşallah transferim canım,verdiğin bilgiler çok kıymetli sağol ben de yapayım inşallah,hakkımız da hayırlısı olsun

Canimmm banada artik bu tek dondurulmusum son sansim gibi geliyor bazen cok umutsuzluga kapiliyorum seni okadar iyi anliyorumki ama bunlari hissetmemiz cok normal cok zorlu sureclerden geciyoruz bende zaman gectikce korkuyorum bol bol dua edelim insallah rabbim bu yolda herkese yardimci olucak oyalanacak ugraslar bulmaya calisiyorum bendr kafami dagitcak seyler

Kizlar transferden sonraki 4 5 ve 6.gunler tutunmanin olacagi gunler diye duymustum mutlaka o gunler mumkunse hic kalkmayin ve kesinlikle ananas bikac dilim ve kabak cekirdegi yiyin gercekten ise yariyor portakal suyuda... insallah bu topikten sonra hepbirlikte kasimda dogum yapacak anneler diye bir topik acariz :)

Son düzenleme:
Bnmde 7 subat.hic belirtim yok ayaklarim buz tutuyo.gecenkindede böyle olmustum.transferden 4 gun sonra felan halsizlk bel agrisi olmustu.tutmustu ama düstü
Ayni belirtileri bende yasadim ayaklarim hic isinmiyodu.. hadi insaAllah bu defa saglikli gebelik olsunlar ☺

Kaçıncı gün embriyosu için geçerli canım bu?

Kaçıncı gün embriyosu için geçerli canım bu?
Kacinci gun embriyosu oldugu onemli degil canim genelde embriyo once tuplerde olusup sonra rahime yerlesiyor ya buda 4 5 6 gunlere denk geliyo bizin bu islem disarda olup rahime transfer edildigi icin ayni sey gecerli rahime tutunma suresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…