- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
Barmı belirtilerin? Nasıl gidiyor.. 5. Gün embriyosumı? Brnim 5. Gün embriyosu test günüm 9 şubat. Allahım yüzümüzü güldürür inşallahhBenim 3.günümde.2.deneyişim
Bu ne için canım ilk defa duydumCanim havuc suyuna zeytinyagida damlatacaz.transferden ilk bir hafta sabah aksam birer bardak.sonrasnda gunde bir bardak
onu bilmyrdm ne işi yariyo pekiCanim havuc suyuna zeytinyagida damlatacaz.transferden ilk bir hafta sabah aksam birer bardak.sonrasnda gunde bir bardak
Saracoglunun tavsiyesi.tutunmasina yardmciymişonu bilmyrdm ne işi yariyo peki
Bnmde 7 subat.hic belirtim yok ayaklarim buz tutuyo.gecenkindede böyle olmustum.transferden 4 gun sonra felan halsizlk bel agrisi olmustu.tutmustu ama düstüBarmı belirtilerin? Nasıl gidiyor.. 5. Gün embriyosumı? Brnim 5. Gün embriyosu test günüm 9 şubat. Allahım yüzümüzü güldürür inşallahh
Nasıl içilecekmiş? Bugünden sonra içsem faydası olurmu? Kaç bardak?Saracoglunun tavsiyesi.tutunmasina yardmciymiş
Saol cnm mutlaka uygulycamSaracoglunun tavsiyesi.tutunmasina yardmciymiş
7 oldu mu tamamdır canım..benım 11.5 ıdıEvet canım yarın tekrar kontrol var,rahim kalınlığına bakılacak,rahim kalınlığı nekadar olunca transfer oluyor sen bilirsin ?
öyle mi bugün 8 ölçtüler7 oldu mu tamamdır canım..benım 11.5 ıdı
harıka ne zaman gelıceksın?öyle mi bugün 8 ölçtüler
evet aynen canım darısı bize,salı gel dedi aynur hanım pazartesi olsa daha iyi olurdu bizim için ama uygun olur mu acaba sorsam mıharıka ne zaman gelıceksın?
bızım topıktekıler dogum yapıyor bırer bırer
sor ama ayarlayamazmısn?bırde ben baslasam 20 gunum kaldı.15 gunde tedavı 35 gun sonra bende alıcam mınnoslarımıevet aynen canım darısı bize,salı gel dedi aynur hanım pazartesi olsa daha iyi olurdu bizim için ama uygun olur mu acaba sorsam mı
benim de salı olacak inşallah transferim canım,verdiğin bilgiler çok kıymetli sağol ben de yapayım inşallah,hakkımız da hayırlısı olsunKızlar tabki hersy kısmet ben fazla yazamıyorum burya ama okyrm yazdklarnzii hemen hemen hepimiz Şubat da tedaviye baslyz geçen gün tüp bebek uzmanı doktr konsmasini dinledim sizlede paylaşmak istedm rahim duvar kalınlığı icin nar suyu için dedi ben bugun baslycm allah n izni ile bide havuc suyu ama ihmal etmeyin her aksm mutlaka için bebek daha rahat tutunurmus Ben 2 ay boyunca içecem allah izin verirse yine de doktr ya hemşirenize Danışn ve bide ananas kabak çekirdeği transferdn sonra yiyin bunlarda iyi gelyo Rabbim inşallah nasip.eder bu arada benm ilk tüp bebk denememdi aralık da tuttu ama kimyasal gebelik yaşdm şükür kendimi toparldm şimdi tkrar adet olcm. Bugün yarn yada en gec salı günü dondurlmslari denycem ben elimden geldigi kadr size dua edyrm sizde aklnza geldikce bana edin unutmayn dünya DUA ÜZERİNE KURULU
Canimmm banada artik bu tek dondurulmusum son sansim gibi geliyor bazen cok umutsuzluga kapiliyorum seni okadar iyi anliyorumki ama bunlari hissetmemiz cok normal cok zorlu sureclerden geciyoruz bende zaman gectikce korkuyorum bol bol dua edelim insallah rabbim bu yolda herkese yardimci olucak oyalanacak ugraslar bulmaya calisiyorum bendr kafami dagitcak seylerarkadaşlar ilk tedavimde bebeğimin kalbi durmuştu ondan sonra da dış gebelik geçirdim şimdi dondurulmuşlar sanki son şansım gibi geliyor çok tedirginim kendimi bir türlü rahatlatamıyorum bugün cuma bana da dua edin lütfen Allah bu uğurda çabalayan kardeşlerime hayırlı haberler ve kucaklarına almalarını nasip etsin
Ayni belirtileri bende yasadim ayaklarim hic isinmiyodu.. hadi insaAllah bu defa saglikli gebelik olsunlar ☺Bnmde 7 subat.hic belirtim yok ayaklarim buz tutuyo.gecenkindede böyle olmustum.transferden 4 gun sonra felan halsizlk bel agrisi olmustu.tutmustu ama düstü
Kaçıncı gün embriyosu için geçerli canım bu?Kizlar transferden sonraki 4 5 ve 6.gunler tutunmanin olacagi gunler diye duymustum mutlaka o gunler mumkunse hic kalkmayin ve kesinlikle ananas bikac dilim ve kabak cekirdegi yiyin gercekten ise yariyor portakal suyuda... insallah bu topikten sonra hepbirlikte kasimda dogum yapacak anneler diye bir topik acariz :)
Kacinci gun embriyosu oldugu onemli degil canim genelde embriyo once tuplerde olusup sonra rahime yerlesiyor ya buda 4 5 6 gunlere denk geliyo bizin bu islem disarda olup rahime transfer edildigi icin ayni sey gecerli rahime tutunma suresiKaçıncı gün embriyosu için geçerli canım bu?
Evet icin .ilk bir hafts sabah aksam birer bardak. Sonra gunde bir bardak .ne kadar süre bilmyrmNasıl içilecekmiş? Bugünden sonra içsem faydası olurmu? Kaç bardak?
Amin cnm aminbenim de salı olacak inşallah transferim canım,verdiğin bilgiler çok kıymetli sağol ben de yapayım inşallah,hakkımız da hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?