dondurulmuş embriyo transferi

Kizlar moralim cok bozuk 15 gun sonra olacak regl simdi geldi neden boyle oldu anlamadim tedavim marta sarkicak boyle giderse ilkkez arada oldu boyle :'(

Kizlar moralim cok bozuk 15 gun sonra olacak regl simdi geldi neden boyle oldu anlamadim tedavim marta sarkicak boyle giderse ilkkez arada oldu boyle :'(
Neden acaba canim bitkisel birseyler yiyip iciyomusun belki etkilemistir .. yada strestenmi acaba.. bozma moralini canim benim

Neden acaba canim bitkisel birseyler yiyip iciyomusun belki etkilemistir .. yada strestenmi acaba.. bozma moralini canim benim
Yok tedaviye baslicam diye agri kesici bile icmiyorum daha 3 ay dolmadi ondanmi acaba duzensiz oldu bilemedimki kendimi subata hazirlamistim moralim bozuldu

Ondan olabilir benimde ilk tedavi sonrasi duzensizlesmisti bikac ay normal demisti dr .... bozma moralini vardir bi hayir

Adetlerin düzene girdikten sonra ,şimdi ilk defa iki regl arası hastalandiysan eğer bu belli bir yaştan sonra olabiliyormuş.bende iki ay onbeş günde bir olmuştu dr um normal bazen böyle olur demişti.

Adetlerin düzene girdikten sonra ,şimdi ilk defa iki regl arası hastalandiysan eğer bu belli bir yaştan sonra olabiliyormuş.bende iki ay onbeş günde bir olmuştu dr um normal bazen böyle olur demişti.
Canim ya icimi rahatlattin ilkez olunca moralim bozuldu cok sagol

Canim ya icimi rahatlattin ilkez olunca moralim bozuldu cok sagol
Bunlar çok küçük şeyler moralini bozma .15 gün önce 15 gün sonra farketmez..yeterki hayırlısı olsun canım.benim düşüğümden sonra kromozom testi yapılmıştı sonuç çıkmış temiz normal dediler.içerdeki dondurulmuş embriyolarima cgh testi yapalım mı kararınızı verin dediler.hazır olunca direk transfer yapılmasını isticem....cgh testinden temiz çıksa bile gebelik garanti değil.temiz cikamazlarsa imha...

Canim ben onu bilmiyorum cgh testi genetik tani gibi birseymi ayrintili bilgi verebilirmisin yapilirken embriyonun bozulma olasiligi varmi yada

Canim ben onu bilmiyorum cgh testi genetik tani gibi birseymi ayrintili bilgi verebilirmisin yapilirken embriyonun bozulma olasiligi varmi yada
Evet canım kapsamlı kromozom testi.yapılırken embriyo bozuluyor mu cok iyi bilmiyorum oda başka bir soru işareti.ama embriyolar testten temiz sonuçla çıksa bile gebelik kesin olmuyormuş.hatta bebeğin sağlıklı olacağının garantisi yok.çünķü sadece kapsamlı bir test ..bütün genlere bakılabilen bir test değil.

Merhaba bende 5 yil önce dondurulmus embriolarım kısmetse 1 hafta sonra transfer ettiricm 8 embriom vardi 1 tane transfer yapildi 4 yasinnda bi oglum var ama çok tedirginim acaba benim gibi uzun zaman bekletip hamile kalan varmidir

Merhaba bende 5 yil önce dondurulmus embriolarım kısmetse 1 hafta sonra transfer ettiricm 8 embriom vardi 1 tane transfer yapildi 4 yasinnda bi oglum var ama çok tedirginim acaba benim gibi uzun zaman bekletip hamile kalan varmidir
Allah bağışlasın evladınızı..transferinizde Hayırlı olsun gönlümüzü ferah tutun..ben kendi adıma henüz 5 yıllık bir dondurma yaşamadım.

Henüz transferim yapılmadı estrofem kullanıyorum suan kısmetse 1 hafta sonra...ama saniyorum çok umitlenmemeliyim..yinede cvp için saolun..bu arada bu süre zarfında buralardayim merakla takip edicem hepinizi..ins her isteyen meleklerin kavuşur. ..

Anladim canim tesekkur ederim aslinda dedigin gibi allahin takdiri biz ne kadar test yapsakta olacagi varsa olur bu kadar sorgulamamak gerekir bazen bende yaptirmam rabbim saglikli sihatli bebeklerimizin tutunmasini nasip etsin

Aramiza hosgeldin :) dondurulmus oldugu icin 1 ayda 5 yilda farketmez demisti benim doktorum lutfen umutsuzluga kapilma insallah 2.bebeginede hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…