dondurulmuş embriyo transferi

Hosbuldumm..Ayy ne güzel cümleler bunlarr gece gece pek iyi geldi papatyacim saolasinn..
Nedemek canim benim insallah pozitifi gorursun burda hepimizin morale destege cok ihtiyaci var cunku psikoloji bu isin basi :) ayrica bu konuyla ilgili tvde haber cikmiasti denk geldimi bilmiyorum ayni seninki gibi ilk cocugu 5 yasinda dondurulmusla hamileydi ikiz gibi ama cocugunun biri 5 yasinda digeri daha anne karninda :)

Evet olursa oğlumun ikizini 5 yil sonra dünyaya getiricem ..kısmet .. cozulurkende kaybetme riski var..doktorum herseyi anlattı. .eğer öyle olursa en başa dönüp tekrar tüp bebek yapıcaz. .bakalım. .

Senin Son durum ne papatyacim. .transferin ne zaman..
Herseyin hayirlisi canim valla rabbim yuzumuze gulsun benim isler karisti dondurulmus embriyomu subat ortasi gibi tedaviye baslicaktim amaa ara kanama yasadigim icin muhtemelen mart basi gibi olacak tabi degisiklik olmazsa duzensizlik yasiyorum benimdr tek embriyom var bakalim

Olsun..Tek embrio olsun sağlam olsun...ins seninkide tutar..insan bu yola girince önüne çıkan engeller sinirini bozuyor biliyorum..ama sabret vardır bunda da bi hayır ..

Olsun..Tek embrio olsun sağlam olsun...ins seninkide tutar..insan bu yola girince önüne çıkan engeller sinirini bozuyor biliyorum..ama sabret vardır bunda da bi hayır ..
Destegin icin cok tesekkur ederim canim oyle dusunmeye calisiyorum gec olsun ama olsun diyorum artik hayirlisiyla senin transferin ne zaman bellimi

tanem87 canim transferin bugunmuydu yarinmiydi heyecan varmi bebisini alip geliceksin :)
transfer yarın inşallah canım sağol hatırladın beni mutlu oldum,heyecan var tabi de çaktırmıyorum:)
sizce transferi anestezili mi alayım?ilki anestezili olmuştu çok rahattı,nasıl zor bir işlem mi,anestezi için 300 küsür daha alıyorlar

Kesinlikle
Kesinlikle anastezi alma hssetmyrsn bile benm canm kymetlidr mesela acıya dayanamam ben ama 5 dk bile sürMedi alltan muayen gibi aynı oldu bitti ye geldi hatta ben ne zmn btcek dye yanmda piskiyatriste konsurken bitti dediler düşün yani parana yazk olur

yaa öylemi gerçekten,neyle giriyolar içeri ben kasıyorum biraz normal muayenede de ama bilemedm şimdi tam anlatır mısın

yaa öylemi gerçekten,neyle giriyolar içeri ben kasıyorum biraz normal muayenede de ama bilemedm şimdi tam anlatır mısın
smear testi gibi sadece vajina ağzını açmak için bişey yerleştiriyorlar oraya ve ağrı sıfır,anesteziye hiç gerek yok,şimdiden bol şans..

Canm rahim açmak için sadce bi alet takiyolar snra işlem yaparken hissetmiyorsun bile o alet de hiç actmiyor korkma inan korkulacak bişey yok

sıkışık olunca zorlanmam değil mi,
Yok cnm hatta ben napym bilyrmsn Kasım ayındaki transfere gttigmde sabah kalktm wc gtmedim su falanda icmedm hiç hafif sıkısktm öyle gttm transfer yapldiktiktan tam 4 saat sonra gittim wc ye işimi garantiye aldm zaten hemşire çok sıkışık gelme dedi bna lavaboya cikcak kdr olsa yetr dedi öyle yaptm anlamdilar bile eltim de tuvalet yapıp gttmis di saat 7 de yapms 10 da transfer yapmışlar onda da hic anlamamislar yani düşün su bile ismemis he bide nasl bişey bilmym ama sabah ki idrar adamı hiç sıkmyo 4 saat tuttum düşün artk

Canim hic korkma bende anestezi almadan oldum sıkısık oldugun icin o aleti cok hissetmiyosun benim huyumda boyledir cok kasilirim dr spekulum taktim hissettinmi dedi onu bile hissetmedim inanki gulduk hatta :) bilmiyorum diger atkadaslarda oldumu ama bana zorla bak demislerdi ekranda banada transferi gosterdiler bi ısık suzulup rahime yerlesti cok tuhaf bir duygudu ve hayatim boyunca unutamam harika bir goruntuydu bunu kacirmamalisin :)

şimdi konuştuk hemşireyle anestezi almıcam dedim:)şimdi daha bi heyecanlandım ya,o an rahat olmam lazım dimi

şimdi konuştuk hemşireyle anestezi almıcam dedim:)şimdi daha bi heyecanlandım ya,o an rahat olmam lazım dimi
Valla rahat olman lazim ama hic olamiyosun rahat olcam diye strese girme ama tadini cikar anin ve bol bol dua et dualarla gelsin tutunsun bebisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…