dondurulmuş embriyo transferi

Valla bizim denemedigimiz sey kalmadi proxeed plus klomen keci boynuzu kuru pekmezi yeni cikan bir kahve vardi onu hatirlamayadim organik onu denedik sadecr sayi cok az yukseldi hizi ayni 0 olmayinca olmuyor :)

Valla bizim denemedigimiz sey kalmadi proxeed plus klomen keci boynuzu kuru pekmezi yeni cikan bir kahve vardi onu hatirlamayadim organik onu denedik sadecr sayi cok az yukseldi hizi ayni 0 olmayinca olmuyor :)
bizimde sorun erkekte,eşim azosperm hiç sperm yoktu bizde 2 yıl tedavi gördü çok az sperm çıkıyor şimdi,ilk çıkanlarla ilk denemeyi yapmıştık biz de,bakalım Allahım nasip etmiş olsun inşallah bu sefer

Aynen cnm olmayınca olmuyo bizde şimdi bal li karışım var aktardan aldık onu yiyor .ya ben sadece bu yolda Rabbim den izin gelmedik ce hiç bişeyi n faydası yok bunu anladim

Aynen cnm olmayınca olmuyo bizde şimdi bal li karışım var aktardan aldık onu yiyor .ya ben sadece bu yolda Rabbim den izin gelmedik ce hiç bişeyi n faydası yok bunu anladim
Bunu bende yasadikca anladim kesinlikle cok haklisin canim butun tıp denemelerinide yapsan rabbim istemedikce olmuyor insallah bu zorlu sinavi atlatirizda bizde evlatlarimiza kavusuruz bu surecte bol bol dua edelim meryem suresi cok iyi geliyor allahin izniyle yine baslicam ben

Guzel haberini bekliyoruz canim tedavin guzel sonuclanirda bizede umut olursun ama erkek infertilitesi daha kolay cozuluyormus yani tup bebek dondurulmusta daha iyi sonuclar oluyormus her halimize sukur allah beterinden korusun moralimizi yuksek tutalim canim

Aynen cnm okumaya devam edelim. Sen adet te mi gitcen doktora

tabi çok şükür her halimize canım,Mevlam hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı etsin,gönlümüzün razı olduğunu hakkımızda hayırlı etsin inşallah..

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim kimseyle paylasamadigim icin hep icime atardim ve oyle bir zamanda bunlar yazildiki hizir gibi yetistiniz sizinle konusmak bana nasil iyi geldi anlatamam kelimelere dokemem tedavi oncesi sonuc ne olursa olsun bana iyi geldiniz allah hepinizden razi olup bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin artik dualarimda hep sizlerde varsiniz...
Lutfen tedavilerinizi,sonucunuzu iyi ve ya kotu(umarim hicbirimiz yasamicaz) burda yasadikca herseyi yazmanizi rica ediyorum akibetinizi merak ederim dualarim sizinle tekrar sagolun

Rabbim hepimizin dilediğini versin sende yaz canım tedaviye başlayınca transfer den sonra beraber gün sayalim inşallah

Ooo herks Şubat da gdyo ne gzl hep berbar gün saycaz desne bende 3 Şubat gbi gidecem tabi adet tarhm degsmezse
Subat bebisleri gitgide cogaliyor canim masallah masallah :) hepiniz benden once gitceksiniz ama ben subat sonuna dogru gidicem sizin testler ozamana kadar pozitif cikar :)))

Subat bebisleri gitgide cogaliyor canim masallah masallah :) hepiniz benden once gitceksiniz ama ben subat sonuna dogru gidicem sizin testler ozamana kadar pozitif cikar :)))
Amin amin ama artk pozitif ble sevnemyrm bi kayptan sonra Rabbim hepimize hayrli evlatlar nasip etsn ve kucağımza almayi nasip etsn

bana dua edin canlar hafta sonu aöf sınavım var on tane ders var kafamda çocuk fikri bir yerden de okulu bitirmek istiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum sınav için çalışıyorum ama çocuk için tamamıyle takdir cümleye bizede nasip eder inşaallah

kızlar bu günde evde test yaptım ve yine negatif transferle 10. günüm ama çıkmadı yine kocaman bi hayal kırıklıgı beni bekliyor sanırım

allah zihin açıklıgı versin ve gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…