- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.101
rabbım Saglıcakla kucagına almayı nasıp eder inş hayırlı haber alırız dualrını eksık etme hamılelerın duaları tUtarmiş ☺☺☺ıns hayırlı sonuc alırızAminn insaAllah canim benim hic test yapmadim 12. Gunu bekledim test gunune kadar adet olucak gibi agrilarim oldu hep bide su gibi akintim.. ayaklarim hep cok usurdu.. keseleri gordugumuz gunun aksami lekelenmem oldu cok az .. zaten igne oluyodum progestan .. bide pruluton oldum aralarda sonrasinda kahverengi akinti ve lekelenmem oldu yine ve bir defa asiri olmasada kanamam.. her defasinda dusuyomu korkusu vardi ama dr. Normal tup bebek gebelerinde demisti.. simdi cok sukur insaAllah da olmaz.. bugune nasil geldim bazen ruya gibi geliyo .. sizinde guzel haberlerinizi duyacagiz nasipse☺
Aramiza hosgeldin canimmmm bizimde 7.gunumuz Z zenan6161 ile gun sayiyoruz :) valla bizdede oyle bariz bi belirti yok kasık agrisida herkese gore degisiyor sanirim daha cok erken belirtiler icin sakin kendini dinleme ben dinledim hic guzel olmuyor gunler gecmiyor malesef :) kacinci denemen kac tane embriyo transferin oldu ve test gunun ne zaman canim benim cumartesi test gunum :)Kızlar merhaba benimde 5 gün dondurulmuş embrio transferim yapıldı bugün 4 gün ne ağrım var ne sızım var normalmi İlk transferimde bel ağrısı kasık ağrısı olmuşdu progestan iğne kullanıyordu. Bunda crinone jel kullanıyorum ondanmı yoksa ilkinde estorfem kullanmadım rahim inceydi ağrım oluyordu bunda günde 3 defa alıyorum kalınlaşdı ondanmı Rabbim sımsıkı tutunmayı nasip etsin inş hepimize
Benim cuma transfer oldu 1 tane test günüm 22 si ikinci denemem geçen ay ilk denememdi ara vermeden 2. Yaptık inş tutunurAramiza hosgeldin canimmmm bizimde 7.gunumuz Z zenan6161 ile gun sayiyoruz :) valla bizdede oyle bariz bi belirti yok kasık agrisida herkese gore degisiyor sanirim daha cok erken belirtiler icin sakin kendini dinleme ben dinledim hic guzel olmuyor gunler gecmiyor malesef :) kacinci denemen kac tane embriyo transferin oldu ve test gunun ne zaman canim benim cumartesi test gunum :)
Insallah canim guzel haberleri veririz birbirimize ilk test benim ozaman :) benimde tek 5.gun embriyosu insallah tutunmustur hepimizin nisan ayi ugurlu gelirBenim cuma transfer oldu 1 tane test günüm 22 si ikinci denemem geçen ay ilk denememdi ara vermeden 2. Yaptık inş tutunur
İnş canım Rabbim can versin sımsıkı tutunsunlarInsallah canim guzel haberleri veririz birbirimize ilk test benim ozaman :) benimde tek 5.gun embriyosu insallah tutunmustur hepimizin nisan ayi ugurlu gelir
rabbım Saglıcakla kucagına almayı nasıp eder inş hayırlı haber alırız dualrını eksık etme hamılelerın duaları tUtarmiş ☺☺☺ıns hayırlı sonuc alırız
Dualarimiz seninle canim sag salim al bebisini dondurulmus embriyomu transfer ve kacinci gunu canim seninki
Geç olsun sağlam olsun vardır dr un bir bildiği.inşallah hayırlısıyla transferini olur çıkarsın.Benimde bugün test gunumdu 1142 çıktı .Bugün kontrole gittim ctesiyi pazartesiye aldılar daha kalınlaşsın daha iyi olur dediler dondurulmuş 2. Denemem 5. Gün embriyosu ctesiye az kaldı derken pazartesiyi beklicez şimdi her işte bi hayır vardır
En zoruda su beklemek degilmi zaten gunler saatler uzadikca uzuyo bizim icin ama herseyde bi hayir vardir canim eger senin icin oyle uygun gordulerse 2 gun gelip gecer insallah ve guzel sonucu alirsin lutfen transfer oncesi moralini bozma moral cok onemli benim 1 ay ertelenmisti oyuzde 2 gun nedirki :)Bugün kontrole gittim ctesiyi pazartesiye aldılar daha kalınlaşsın daha iyi olur dediler dondurulmuş 2. Denemem 5. Gün embriyosu ctesiye az kaldı derken pazartesiyi beklicez şimdi her işte bi hayır vardır
Ayyy canim hayirlisi olsun cok sevindim 5.gun embriyosumuydu 2 tanemi transfer ayy yemin ediyorum umut oldun suan bana oncesinde idrar testi yaptinmiGeç olsun sağlam olsun vardır dr un bir bildiği.inşallah hayırlısıyla transferini olur çıkarsın.Benimde bugün test gunumdu 1142 çıktı .
Geç olsun sağlam olsun vardır dr un bir bildiği.inşallah hayırlısıyla transferini olur çıkarsın.Benimde bugün test gunumdu 1142 çıktı .
Gerçekten bazen zamanlar geçmiyo ama sabır allahtan hayırlısıysa olsun inşallah transferden sonrası daha zor şimdi öyle böyle geçiyo benim ilki tutmuştu sonra gelişmedi düşük yaptım inşallah bununla sağlıklı bi bebeğe kavuşurumEn zoruda su beklemek degilmi zaten gunler saatler uzadikca uzuyo bizim icin ama herseyde bi hayir vardir canim eger senin icin oyle uygun gordulerse 2 gun gelip gecer insallah ve guzel sonucu alirsin lutfen transfer oncesi moralini bozma moral cok onemli benim 1 ay ertelenmisti oyuzde 2 gun nedirki :)
2.gun embriyosu du.iki adet transfer oldu test tarihi de bundan dolayı 15 gun sonraya verilmiş di.idrar testini bende erken yaptim çıkmamıştı,iki gun once yine yaptim silik cikmisti.eminim seninkide tutunmustur dualarim hepiniz icin.Ayyy canim hayirlisi olsun cok sevindim 5.gun embriyosumuydu 2 tanemi transfer ayy yemin ediyorum umut oldun suan bana oncesinde idrar testi yaptinmi
Bana da cumartesi demişlerdi. Geçen cuma kontrolde kalınlığı iyi bulmadı herhalde doktor Tebokan verdi. Yarın yine kontrolüm var. Senin kalınlık kaç çıktı canım?Bugün kontrole gittim ctesiyi pazartesiye aldılar daha kalınlaşsın daha iyi olur dediler dondurulmuş 2. Denemem 5. Gün embriyosu ctesiye az kaldı derken pazartesiyi beklicez şimdi her işte bi hayır vardır
Okumussundur bende boyle talihsiz bi olay yasadim oyuzden saglikla kucagima alicaksam dogucaksa tutsun diye dua ediyorum ama kalp illaki pozitifi istiyorGerçekten bazen zamanlar geçmiyo ama sabır allahtan hayırlısıysa olsun inşallah transferden sonrası daha zor şimdi öyle böyle geçiyo benim ilki tutmuştu sonra gelişmedi düşük yaptım inşallah bununla sağlıklı bi bebeğe kavuşurum
Sağol canım evet 2 embriyo ...darısı başınıza inşallah.Çok sevindim tebrikler 2 embriyo mu, darısı başımıza
Canimmm beklemek enbuyuk erdemmis valla biz bu konuda nirvanaya ulastik hepbirlikteKızlar ne olacak bu bekleme? Ne kadar stresli ! Benim 11. Günüm transfer günü dahil perşembe test günüm ama hiç geçmiyor Co culture ile dondurulmuş 3 embriyo transfer edildi belirtiler hemen hemen aynı su gibi akıntı ayak üşümesi ama bilmiyorum......
Evet var bel agrısı da var az kalınca beklemek daha zor inan kiCanimmm beklemek enbuyuk erdemmis valla biz bu konuda nirvanaya ulastik hepbirliktekasık agrin varmi bende bi kasık agrisi bide hep usuyorum okadar senin az kalmis allahtan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?