dondurulmuş embriyo transferi

Evet canim bugun 5.gun daha ama blast embriyolar erken belli oluyomus diye deniyim dedim cikmadi insallah dedigin gibi erkendir

@Papatya beni hatirladinmi canim?

Sana kizmak icin geldim henuz cok erken 5.gunde hicbisey cikmaz lutfen umitsizlige kapilma.. ve test yapma 12.gunu bekle.. Rabbim hayirli.haberler aldirsin insaAllah
Guzel haberler vericeksin inaniyorum ben☺

Evet canim bugun 5.gun daha ama blast embriyolar erken belli oluyomus diye deniyim dedim cikmadi insallah dedigin gibi erkendir
Bende ilk defa 5.gun test yapmıştım hcbrsy çıkmamıştı..dr mu bile aradim ,benim ki gününden dolayi mi çıkmadı diye sormuştum,alakası yok kaçıncı gün embriyosu olursa olsun 5.gun çok erken ne kadar sabirsizsin demişti....bu yüzden hiç boşuna uzulme sabret lutfen bebeginide etkileme.

Aynen arkadaslarima katiliyorum besinci gun cok etken on olsa neyse doktor ne Zaman demisse oZaman yap aaaa soz dinle bakim

@Papatya beni hatirladinmi canim?

Sana kizmak icin geldim henuz cok erken 5.gunde hicbisey cikmaz lutfen umitsizlige kapilma.. ve test yapma 12.gunu bekle.. Rabbim hayirli.haberler aldirsin insaAllah
Guzel haberler vericeksin inaniyorum ben☺
Tabiki biliyorum seni canim benim nasilsin benim 10.gun test gunude bi umit yapim dedim cikmadi tamam tamam kizma moralim yuksek tutcam cumartesiye kadar :)

Ayyy icime su serptin valla cok sagol canim benim insallah tutunmustur ya bende cok sabirsizim valla gunleri geciremedim biturlu

Tabiki biliyorum seni canim benim nasilsin benim 10.gun test gunude bi umit yapim dedim cikmadi tamam tamam kizma moralim yuksek tutcam cumartesiye kadar :)

Cok sukur canim ruya gibi geldik bugune .. bi kizim bi oglum olacak insaAllah .. yeni ogrendim cinsiyetlerini.. saglikla kucagima alirim insaAllah.. sonuc pozitif olunca dert tasa bitmiyomus hergunum bebeklerim iyimi diye dusunmekle geciyo nerdeyse.. lutfen sende iyi dusun ve bol bol dua et.. Rabbim guzel haberler aldirsin insaAllah
Hep dualarimdasiniz canimm

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin.Rabbim bizlerede yaşatsın.sen dondurulmuş larmı kaldın.şuan kaç aylıklar?

Ayyy masallah Rabbim sizi korusun nasil sevindim anlatamam en zorlu gunlerde dertlesmistik seninle okadar sevindimki allahim kucagina almayi nasip etsin ne mutlu bu kiz bi oglan allah sabredenlerle beraberdir gercekten dogru kac haftalik oldunuz

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin.Rabbim bizlerede yaşatsın.sen dondurulmuş larmı kaldın.şuan kaç aylıklar?

Aminn canim en kisa zamanda bebislerinizin guzel haberlerini alin insaAllah☺ Allah razi olsun canim evet dondurulmus 2 adet embriyomlarimla hamile kaldim sukurler olsun. 17+1 im bugun 4 ayim yeni bitti sayilir .. sizlerde geliyosunuz insaAllah arkamizdan bekliyoruz☺

Ayyy masallah Rabbim sizi korusun nasil sevindim anlatamam en zorlu gunlerde dertlesmistik seninle okadar sevindimki allahim kucagina almayi nasip etsin ne mutlu bu kiz bi oglan allah sabredenlerle beraberdir gercekten dogru kac haftalik oldunuz

Aminn canimm aynen burda ne cok dertlestik hep bi korku oldumu olmadimi sizi cok iyi anliyorum hamile kaldigimi ogrendikten sonra kanamam lekelenmelerim oldu simdi bi problem yok gibi ama korkularim hala hadsafada sanirim dogurana kadar yavrularimi saglikla kcuagima alana kadar devam.edicek boyle.. 4ayimiz bitti sukurler olsun bugune.. insaAllah sizlerde guzel haberler vericeksiniz tatli heyecanlarinizi konusucaz☺

Canim korkma bak artik masallah yolun yarisinida gecmissiniz kendini yorma agir isler yapma yeter bebeklerin hep seninle allahim korusun hic merak etme kizini oglunu sag salim kucagina alicaksin ben inaniyorum sende bize dogum haberini ver ama birakma bizi

Ne kadar güzel bir kız bir oglanhep istemişimdir.Allah bebeklerinizi kucaginiza almayınca nasip etsin inşallah.

maşallah ne güzel bi mutluluk inş yavrularını sag salim kucagına alırsın .sen gebelık testı yapmişmıydin lekelenmen oldumu pekı transferden sınra ?? papatyyaa123 canım ben hep du ediyorum sana ve ozellikle bu yolda ugras veren arkadaslrıma sabret az kaldı moreli nı yuksek tut ben ınanıyrum olacgına bol dua ve sabırla olacgı umuduyla beklemelıyİz. Hıc uzulme

Amiiinnn canim benim ALLAHIM hepimizin yuzunu guldursun ama ben senden eminim canim senin yerlesme lekelenmen olmus allahin izniyle guzel haberini alicaz

InsaAllah canim Aminnnn is guc yapmayi unuttum nerdeysr hep yavas yavas yapiyorum isi.gucu.. disari cikmaya yeni yeni basladim surda bikac haftadir.. ben dogum haberini vermeden siz guzel.haberler vericeksiniz insaAllah hadi bekliyorum☺

Aminn insaAllah canim benim hic test yapmadim 12. Gunu bekledim test gunune kadar adet olucak gibi agrilarim oldu hep bide su gibi akintim.. ayaklarim hep cok usurdu.. keseleri gordugumuz gunun aksami lekelenmem oldu cok az .. zaten igne oluyodum progestan .. bide pruluton oldum aralarda sonrasinda kahverengi akinti ve lekelenmem oldu yine ve bir defa asiri olmasada kanamam.. her defasinda dusuyomu korkusu vardi ama dr. Normal tup bebek gebelerinde demisti.. simdi cok sukur insaAllah da olmaz.. bugune nasil geldim bazen ruya gibi geliyo .. sizinde guzel haberlerinizi duyacagiz nasipse☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…