dondurulmuş embriyo transferi

Evet canim allaha sukur iyi gıdıyor yanlız hıc bır belirti yok sadece ara az belım agrıyor .gecıyor dunde Basım agrdı hepsı bu sende varmi birşeyy:)
Benim biraz kasıgım agridi 2gun bide dedigin gibi dunde basim agridi okadar baskada bisey yok belimde agrimadi bak benim :) idrar testi yapicakmisin peki

Benim biraz kasıgım agridi 2gun bide dedigin gibi dunde basim agridi okadar baskada bisey yok belimde agrimadi bak benim :) idrar testi yapicakmisin peki
Hmm bilmiyorum diger 2 sınde yapmiştım negatif cıkmıstı bunda yapmayacağım kan tahlilde ogrencem bu sfersen yatıyormusun

Sagol canim disari cikicaktik arabayla cikmiyim ozaman solediklerini dikkate alicam
Ama doktorlar normal hayatiniza donun diyor bana gore cok fazla kasmakda zararli hareket etmedigin zamanda kan dolasimin calismiyor hava cok guzel bence cik hava al eve kapanma

Dikkat edin. Yolculuk yapmayın. Araba sallama yaparsa tehlikeli
ben transferimin yapıldığı gün kötü hava şartları yüzünden 4 saatte geldim eve... tabiki dikkat edin.. ama tutunacaksa hiçbirşey engel olamıyormuş onu yaşadım gördüm o süreçte..

RABBİM TEZ ZAMANDA GÜZEL HABERLER ALDIRSIN
BEBİŞLERİNİZ SİZLERE SIKI SIKI TUTUNSUN İNŞAALLAH

Canim ya ben test yaptim dayanamadim az once ama cikmadi hicte belirtim yok bi kasık agrisi sen nasilsin sende varmi biseyler
Hadı ya üzüldüm şimdi olsun sen gıne panik yapma benm 2 tedavimde test yapmiştım cıkma mıs tı kanda cıktı .gec tutunmus olabılır sakın uzulup kendını uzme gunu bekle canm.
bende de hıc belirti yok belım ara ara agrıyor bıde bu sabah ucuk pembe akıntı desem degıl su gibi bırsey geldı daha da yok .bn yapmadım test

Canım sen 6 nisanda transfer olma din mi ?henüz daha çok erken birde idrar testi üstelik.sıkma canini lutfen günlerini telaşsız geçir.
Evet canim bugun 5.gun daha ama blast embriyolar erken belli oluyomus diye deniyim dedim cikmadi insallah dedigin gibi erkendir

Aaaa canim ozaman senin yerlesme kanamasimi ne öyle bisey olabilir hadi insallah tutunmustur bebislerin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…