- 11 Şubat 2009
- 49
- 15
- 88
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.121
Evet var bel agrısı da var az kalınca beklemek daha zor inan ki
Canimmm beklemek enbuyuk erdemmis valla biz bu konuda nirvanaya ulastik hepbirliktekasık agrin varmi bende bi kasık agrisi bide hep usuyorum okadar senin az kalmis allahtan :)
Iki gunun kalmış az daha sabret ben 16 gun bekledimKızlar ne olacak bu bekleme? Ne kadar stresli ! Benim 11. Günüm transfer günü dahil perşembe test günüm ama hiç geçmiyor Co culture ile dondurulmuş 3 embriyo transfer edildi belirtiler hemen hemen aynı su gibi akıntı ayak üşümesi ama bilmiyorum......
Neden 16 gün Can'ım?Iki gunun kalmış az daha sabret ben 16 gun bekledim
Kızlar kimse yok mu???Neden 16 gün Can'ım?
Canim bu dondurulmusla ilk denemem 5.gun tek bebisimi aldim benim test gunum cumartesi :)Senin kaçıncı denemen ? Test günün ne zaman?
Hayırlı ugurlu olsun canm.peki hıc lekelenmen bel agrı oldumu sendeGeç olsun sağlam olsun vardır dr un bir bildiği.inşallah hayırlısıyla transferini olur çıkarsın.Benimde bugün test gunumdu 1142 çıktı .
Nar suyu ic bol bol kalinlassinBugün kontrole gittim ctesiyi pazartesiye aldılar daha kalınlaşsın daha iyi olur dediler dondurulmuş 2. Denemem 5. Gün embriyosu ctesiye az kaldı derken pazartesiyi beklicez şimdi her işte bi hayır vardır
Aynı konu benimde aklıma takıldı, riske atmamak için kestik biz.Kizlar aklima ne takildi ben suan transfer oncesi tedavideyim yaa ensrofem hapi kullaniyorum doktor iliski yasakda demedi bana o konuya hic deyinmedi hatta bende sormadim 21inde kontrolum olacak size iliski yasak dediler mi transfer oncesi aklima takildi yanlis bir is yapmamak icin sizlere danisayim dedim
Banada demedı .transferden sonra demıstı.ilişkı yasak dıyeKizlar aklima ne takildi ben suan transfer oncesi tedavideyim yaa ensrofem hapi kullaniyorum doktor iliski yasakda demedi bana o konuya hic deyinmedi hatta bende sormadim 21inde kontrolum olacak size iliski yasak dediler mi transfer oncesi aklima takildi yanlis bir is yapmamak icin sizlere danisayim dedim
Kesmek mi faydali kesmemek mi bilemedim valla bende mi kessem aceba 21inde kontrolum olacak ona gore tranafer gunu verecekler doktorda birsey demediAynı konu benimde aklıma takıldı, riske atmamak için kestik biz.
Senin transferin olumlu uNar suyu ic bol bol kalinlassin
Transfer hazirligindaysan eger, iliski yasak deniyo...eger sana soylemedilerse de yalnis oldugunu bildigini dusunmuslerdir bence...bu surecte bir iliski olmasi tedaviyi olumsuz yönde etkiler gibi geliyor bana.
Transfere kadar da transferden gebelik testine kadar da ilişki yasaklanıyorSenin transferin olumlu u
Benim kontrolüm 18inde, soracaktım ama eşim sorma dedi. Ben yinede sorarım :)Kesmek mi faydali kesmemek mi bilemedim valla bende mi kessem aceba 21inde kontrolum olacak ona gore tranafer gunu verecekler doktorda birsey demedi
Benim kontrolüm 18inde, soracaktım ama eşim sorma dedi. Ben yinede sorarım :)
Dondurulmus embriyolar tranafer oncesinde demiyasak yunurta falan buyutme islemi olmadigi icin int arastiriyorum birsey bulamdim yahuAynen ebru arkadaşımızın da söylediği gibi transfer oncesi de sonrasi da yasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?