- 31 Temmuz 2015
- 635
- 627
- 103
- 42
- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.161
Hayırlısı olsun inş emekleriniz boşa çıkmaz sımsıkı tutunurlarSlm bayanlar. Bugün kontrolum vardı. Rahim kalinligim uygun olmadığı için transferim ertelendi. Adet sonrası histeroskopi olup ardından yeniden yumurta toplama işlemi ve opu. Sonrasında ise taze embriyo ve dondurulmus embriyolarim birlikte transfer edilecek.
Allah allah neden sifirdan baslatiliyorlar dondurulmuslarla tekrardan denemedilerSlm bayanlar. Bugün kontrolum vardı. Rahim kalinligim uygun olmadığı için transferim ertelendi. Adet sonrası histeroskopi olup ardından yeniden yumurta toplama işlemi ve opu. Sonrasında ise taze embriyo ve dondurulmus embriyolarim birlikte transfer edilecek.
Cnm hem dondurulmus hem de taze embriyo ayni anda transfer olacak.Allah allah neden sifirdan baslatiliyorlar dondurulmuslarla tekrardan denemediler
Teşekkür ederim cnmHayırlısı olsun inş emekleriniz boşa çıkmaz sımsıkı tutunurlar
Tedavin hayirlisi olsun hic uzulme bundada bi hayir vardir gec olsun ama saglikla bebeklerin tutunsun canim ama dr kendimi boyle istedi senmi bu sekilde istedin tekrar tedavi asamasina girmekCnm hem dondurulmus hem de taze embriyo ayni anda transfer olacak.
Cnm ben doğal yoldan hamile kalabiliyorum. 7 kez hamile kaldım. 6 düşüğüm var. Bir kizim var. Dusuge engel olmak için planlı bir hamilelik öneriyor drlar. Bu nedenle dondurulmusla taze embriyo bir arada yapmayı düşünüyor dr.Tedavin hayirlisi olsun hic uzulme bundada bi hayir vardir gec olsun ama saglikla bebeklerin tutunsun canim ama dr kendimi boyle istedi senmi bu sekilde istedin tekrar tedavi asamasina girmek
İlk denememde ben de ananas yemiştim. İlk denemem negatif oldu.Şimdi ki tedavimde de doktor yine ananas ye dedi. Arada bir yiyorum.Benim transferimin 6. Günü ben 3 günü içtim miğdemi çok ekşitti içemedim estorfem kullanıyorum diye devam etmedim transfere rahim kalınlığım 12 ile gittim ilkinde ananas yemişdim tutunmayı sağlıyor diye wc çıkmayı kolaylaştırmaktan başka bir işe yaramadı bunda onuda kullanmıyorum Dua ediyorum Rabbim kabul etsin inş can versin kan versin
Tetra olası enfeksiyonu önlemek için,prednol adeti engellemek ve düzene sokmak için ve coraspin kanı sulandırmak için.Bu içtiğimiz tetra (antibiyotik) prednol ve coraspin ne işe yarıyo bilen var mı
Amin hepimizinkinlere Rabbim can versin inşallahHayırlısı olsun arkadaşım rahim kalınlığın iyi maşallah embrioların sımsıkı tutunsunlar Rabbim can versin inş
Kızlar benim negatifBenim ilki tuttuğu için ordan biliyorum kanda çıktığı gün idrarda da çıkmıştı daha erken 1 gün bile farkediyo sakın umutsuzluğa kapılma, daha gerçekten erken papatya iyi düşün iyi olsun
Kısmet bu işler sakın yılma , negatif olmasında bile bi hayır vardır. Benim ilki düştüğünde doktor bana doğal eleme bu dedi senin bi suçun yok sağlıklı olsaydı devam ederdi dedi. Gerçekten bi hayır var hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. Üzülme demek kolay başıma geldi biliyorum ki ben herşeyi tak başıma yaşıyorum transferime eşim bile gelemedi. Kendim gittim kendim döndüm. Sağlıklısı hayırlısı ne zamansa o zaman olsun sakın yılma devam ne olursa olsun hep devam sonunda hepimizin yüzü gülecek bak gör, ne hikayeler okudum ben bu işe başlarken 10. Deneme 9. Deneme hatta 13-14 bile gördüm hepsinin içindeki umudu gördüm hepsinin mutlu anlarını gördüm sakın yılma mutlaka bi zamanı var. Hepimiz için söylüyorum arkadaşlar kimin ne zaman ne olacağı belli diil bu benim eski yıllar önce denememle birlikte toplam 4. Denemem olacak nerelerden nerelere geldim o yüzden umudumuzu kaybetmeyelimKızlar benim negatifinşallah sizin pozitiftir
evet canım dündü ama negatif. Ancak kanamam yok, bu nedenle yarın tekrarlanacak ama ümidim yok olsaydı çıkardı zaten diyorum zira dondurulmuşlarda geç tutunma olmaz diye düşünüyorumEbru bugün test günün muydu canim
bir de hemşireler sordum negatif olup da artan gördünüz mü diye? hayır dediler. Doktor emin olmak istiyor ama adet gecikmesinin nedeni sanırım progestan ilacı. siz ne dersiniz?evet canım dündü ama negatif. Ancak kanamam yok, bu nedenle yarın tekrarlanacak ama ümidim yok olsaydı çıkardı zaten diyorum zira dondurulmuşlarda geç tutunma olmaz diye düşünüyorum
Canim brn arastirdim progestan geciktirme yapmazmis ama estrofem kullaniyosan o rahmi kalinlastirdigi icin o yaparmis malesef benimde negatif yarin kan testi icin gitcem ama idrarda hic cikmadi olsaydi cikardibir de hemşireler sordum negatif olup da artan gördünüz mü diye? hayır dediler. Doktor emin olmak istiyor ama adet gecikmesinin nedeni sanırım progestan ilacı. siz ne dersiniz?
Evet kanama olmamasının sebebi ilaçlar. Bende ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra regl olmuştum.bir de hemşireler sordum negatif olup da artan gördünüz mü diye? hayır dediler. Doktor emin olmak istiyor ama adet gecikmesinin nedeni sanırım progestan ilacı. siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?