dondurulmuş embriyo transferi

Hayırlısı olsun inş emekleriniz boşa çıkmaz sımsıkı tutunurlar

Allah allah neden sifirdan baslatiliyorlar dondurulmuslarla tekrardan denemediler

Cnm hem dondurulmus hem de taze embriyo ayni anda transfer olacak.
Tedavin hayirlisi olsun hic uzulme bundada bi hayir vardir gec olsun ama saglikla bebeklerin tutunsun canim ama dr kendimi boyle istedi senmi bu sekilde istedin tekrar tedavi asamasina girmek

Tedavin hayirlisi olsun hic uzulme bundada bi hayir vardir gec olsun ama saglikla bebeklerin tutunsun canim ama dr kendimi boyle istedi senmi bu sekilde istedin tekrar tedavi asamasina girmek
Cnm ben doğal yoldan hamile kalabiliyorum. 7 kez hamile kaldım. 6 düşüğüm var. Bir kizim var. Dusuge engel olmak için planlı bir hamilelik öneriyor drlar. Bu nedenle dondurulmusla taze embriyo bir arada yapmayı düşünüyor dr.

İlk denememde ben de ananas yemiştim. İlk denemem negatif oldu.Şimdi ki tedavimde de doktor yine ananas ye dedi. Arada bir yiyorum.

Slm kızlar benım 6 gunden beri leke leke peceteye gelıyor.bugun 9 gunum 7 gun gebelık testi yaptım bu lekeler için acaba tutunmadimi dıye cift cizgi cıktı.bugun doktora gttım gecme yine doktor bısey olmaz kendılerıne yer yapıyorlar korkma dedı cok erken gebelık testi için ama gıne beta hcg yapalm dedı.9 gun deger 132 cıktı doktor tebrık ettı hamile sın dedı ama 2 gun sonra katlanmasí lazım dedı.gunde 3 adet progestan fıtıl kullanyrdum sımdı 1tane da ıgne verdı progestan.igneden sora kesıldı .bu vakte kadar gelmedi..ayın 20 sınde kendı gunumde gidecegım benım için dua edermisin

Cok kotuyum erken gebelik testi yaptim tek cizgi aglamaktan gozumde yas kalmadi artik dayanicak vucum kalmadi

Papatya canım test günün cumartesiydi degilmi.kanda bakmadan hemen umutsuzluğa kapılma ne olur kiyamam sana ..benim de idrarda çıkmamıştı yapma uzme kendini test gününü bekle

Benim ilki tuttuğu için ordan biliyorum kanda çıktığı gün idrarda da çıkmıştı daha erken 1 gün bile farkediyo sakın umutsuzluğa kapılma, daha gerçekten erken papatya iyi düşün iyi olsun

Kızlar benim negatif inşallah sizin pozitiftir
Kısmet bu işler sakın yılma , negatif olmasında bile bi hayır vardır. Benim ilki düştüğünde doktor bana doğal eleme bu dedi senin bi suçun yok sağlıklı olsaydı devam ederdi dedi. Gerçekten bi hayır var hayırlısı ne zamansa o zaman olsun. Üzülme demek kolay başıma geldi biliyorum ki ben herşeyi tak başıma yaşıyorum transferime eşim bile gelemedi. Kendim gittim kendim döndüm. Sağlıklısı hayırlısı ne zamansa o zaman olsun sakın yılma devam ne olursa olsun hep devam sonunda hepimizin yüzü gülecek bak gör, ne hikayeler okudum ben bu işe başlarken 10. Deneme 9. Deneme hatta 13-14 bile gördüm hepsinin içindeki umudu gördüm hepsinin mutlu anlarını gördüm sakın yılma mutlaka bi zamanı var. Hepimiz için söylüyorum arkadaşlar kimin ne zaman ne olacağı belli diil bu benim eski yıllar önce denememle birlikte toplam 4. Denemem olacak nerelerden nerelere geldim o yüzden umudumuzu kaybetmeyelim

evet canım dündü ama negatif. Ancak kanamam yok, bu nedenle yarın tekrarlanacak ama ümidim yok olsaydı çıkardı zaten diyorum zira dondurulmuşlarda geç tutunma olmaz diye düşünüyorum
bir de hemşireler sordum negatif olup da artan gördünüz mü diye? hayır dediler. Doktor emin olmak istiyor ama adet gecikmesinin nedeni sanırım progestan ilacı. siz ne dersiniz?

bir de hemşireler sordum negatif olup da artan gördünüz mü diye? hayır dediler. Doktor emin olmak istiyor ama adet gecikmesinin nedeni sanırım progestan ilacı. siz ne dersiniz?
Canim brn arastirdim progestan geciktirme yapmazmis ama estrofem kullaniyosan o rahmi kalinlastirdigi icin o yaparmis malesef benimde negatif yarin kan testi icin gitcem ama idrarda hic cikmadi olsaydi cikardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…