dondurulmuş embriyo transferi

Kizlar degerim 30 cikti 10.gun sizce nasil dr tebrik etti ama pazartesi bida bakilcak dua edin bana boyle olup yukselen varmi cok korkuyorum

Kizlar degerim 30 cikti 10.gun sizce nasil dr tebrik etti ama pazartesi bida bakilcak dua edin bana boyle olup yukselen varmi cok korkuyorum
Yukselen kisilerin paylasimlarini okumustum canim sen umudunu kapatma olumlu dusun hep bebisinle iletisim kur ikiye katlanan da cok gordum moral cok onemli

papatyyaa123 canm tebrık ederım bak dedım sanà hiç moreli bozma dua et bol bol bebegınle konus nekadar olumlu olursa okadar ıyı olur pozıtıf dusun pozıtıf olsun
Yukselen kisilerin paylasimlarini okumustum canim sen umudunu kapatma olumlu dusun hep bebisinle iletisim kur ikiye katlanan da cok gordum moral cok onemli
Kizlar valla cok haklisiniz kesinlikle moral cok onemliymis dr a gore 10.gun deger iyi aslinda tek embriyo oldugu icin insallah pazartesi 2ye katlar ne sevinebildim ne uzulebildim arada kaldim :)

Buarada transfer olucak yada olan arkadaslara sesleniyorum kesinlikle idrar testi yapmayin ben yaptim ve kendimi cok yiprattim belki yuksek olacak testide dusurdum gidisati etkiledim uzulerek tum gece aglamistim cunku sakin idrar yapmayin cunku idrarda cikmiyor hemen kendinizi bosa uzmeyin

Aynen. Üzülmenin anca zarari var

İnşaallah yükselir benim 2.test de negatif ben ara vereceğim sonra da kuvvetim olursa yeniden denerim
Ilkini kac gun sonra yaptin ve kac cikti canim 5.gun embriyoaumuydu ne desek bos asla teselli degil ama rabbim boylesini hayirli gormus sabret sabretki tum dualarin kabul olsun allah kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis toparlan ve yeniden basla

Ilkini kac gun sonra yaptin ve kac cikti canim 5.gun embriyoaumuydu ne desek bos asla teselli degil ama rabbim boylesini hayirli gormus sabret sabretki tum dualarin kabul olsun allah kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis toparlan ve yeniden basla
İlki perşembe idi 0,100 idi sanırım bugünkü de negatifmiş değerini sormadım evet 5. Gün dondurulmuş idi geçen seferki transferde gebelik oldu ama gelişmemişti emin ol bu daha kolay sonradan üzülmektense....

Tabiiii ben hep dogcaksa sag salim tutsun diye dua ediyodum okuduysan basini ben 16 haftalikken suni sanciyla normal dogum yaptim bebeklerimi kaybettim oyuzden hic moralini bozma allah beterinden korusun

Tabiiii ben hep dogcaksa sag salim tutsun diye dua ediyodum okuduysan basini ben 16 haftalikken suni sanciyla normal dogum yaptim bebeklerimi kaybettim oyuzden hic moralini bozma allah beterinden korusun
Canım benim sağılasın ben ilk günkü Şoku atlattım ve hemen araştırmaya başladım aslında doktoruma güvenim tam ama laboratuvarları mı sıkıntılı diye düşünmeye başladım çünkü doktor sadece yaş faktörü diyor ama benden 7 yaş büyük bir arkadaşımın hamile olduğunu bugün duydum demek ki doktorum başarısızlığa bahane üretiyor bu nedenle regl olup bir dahaki ay yine deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…