- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.401
Iyiyim canim bi sorun olmadigini soyledi artik geri sayim basladi ayin 26si gibi transfer olucak gibiCanim nasilsin histereskopi oldunmu dr ne dedi transfer hakkinda birsey soyledimi
Tedavin hayirli olsun oncelikle canim benimde senin gibi olucak dr bilgi aldigim kadariyla anlatayim..adetle gidiyosun 12 14 gun yumurta gelistirici tedavi oluyosun yumurta takibin oluyor 2 3 gune bir istenilen olcuye gelince opu yumurta toplami islemi gerceklesiyor dolleme islemi oluyor ve dollenen 3. Yada5.gun embriyolar donduruluyor cunku ohss olma ihtimalin var ki ben yasadim cok kotu bi durumMerhaba arkadaşlar bende ramazan sonrası bahçeçi de tüp bebek düşünüyorum dondurulmuş embriyo transferini daha başarılı dediler yumurta toplandıktan bir ay sonra transfer olacak bu süreç nasıl oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
Evet canim artik dondurulmus tedavi daha iyi yarar sagliyormus hem ohss olma riski yok hemde rahim dinlenmis oluyor donmus transferdeKızlar hepinize merhabalar , dondurulmuş embriyo tazeden daha mı yüksek başarı elde ediyor ? Yazılarınızı okudum doktorlar embriyolarınızı dondurup bekletiyormuş, hepinize hayırlı hamilelikler .
Amiiinnnn canim seninde ne duan varsa hepsi kabul olur insallah oncelikle saglik sonrada saglikli uzun omurlu bebissssKızlar mübarek Kandil'de Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşAllah.
Evet canim iki tane transfer edilecekse ikiside cozdurulur.Merhaba Arkadaşlar,
Dondurulmus embriyo konulacagi zaman mesela iki tane konulmak isteniyorsa 2 tane mi çözdürülmeli
Teşekkürler. Benim 2 ilk gün 2 tane 4. Gün embriyom var. Karar veremedim. Hangisini koydurtmaliEvet canim iki tane transfer edilecekse ikiside cozdurulur.
2 taneyi neden ilk gun dondurmuslar? Yeterli bölünme olmuş diye mi? Valla bu işlerin ınan garantisi olmuyo, embriyologun bilgi verecektir mutlaka.hangi ikisi olursa olsun Allah yüzünü gul durur insallah.hakkında hayırlısı olsun.Teşekkürler. Benim 2 ilk gün 2 tane 4. Gün embriyom var. Karar veremedim. Hangisini koydurtmali
Bilmiyorum neden böyle yaptilar. Teşekkürler. Hayirlisi inşallah amin2 taneyi neden ilk gun dondurmuslar? Yeterli bölünme olmuş diye mi? Valla bu işlerin ınan garantisi olmuyo, embriyologun bilgi verecektir mutlaka.hangi ikisi olursa olsun Allah yüzünü gul durur insallah.hakkında hayırlısı olsun.
cnm başka bi klinikte transferimi düşünüyorum, çözülürken bozulurmu diye bende cok korkuyorum..korkma canım çözülürken bozulma sanşı sadece yüzde 5 yüzde 90 95 saglıklı çıkma sansı var
canım merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sana sormak istediğim birşey varda,ben tüp bebeğimi yaptırdığım klinikten memnun kalmadım orda da 4 tane embriyom var başka bi klinikte transferimi yapsam başarı şansım falan düşer mi? bi bilgin var mı bu konuda?Cok haklisin canim bazen o hissiyat geliyo.. nasibim degilse zaten olmayacak ama nasibimse de hicbir aksilik onlari benden almayacak insaAllah
Ailede cok yakinlarim disinda birkac arkadasim var sadece tedavi surecimi ve hamile oldugu bilen... onlar gibisiniz bana ayni.. samimi icten.. onlardan aldigim teselliyi sizlerden aliyor olmak o kadar guzel ki.. burda oyle guzel dualarla birlesen yurekler var ki.. cok tesekkur ederim .. Allah razi olsun ...iyiki varsiniz
dondurulmuşlarla neden başka klinikte denemediniz?Kuzum üzülme ve hstaneni değiştir ben artık anladım kı ordan bişey cıkmaz unutlarım gitti bitti.dondurulmuslarım kalmasın diye deniyorum bende yoksa devam etmiycem.doktoru seviyorum ama iş doktorla bitmiyor.sende lütfen üzme kendini.belirtilere takılmamak lazım çünkü bende kızımda hiç belirti yasamadım
canım merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sana sormak istediğim birşey varda,ben tüp bebeğimi yaptırdığım klinikten memnun kalmadım orda da 4 tane embriyom var başka bi klinikte transferimi yapsam başarı şansım falan düşer mi? bi bilgin var mı bu konuda?
Merhaba,embriyolarinizi başka bir kliniğe tasiyabilirsiniz,zarar falan gelmez bunu yapan çok insan var.aynı şehir icinde mi başka bir sehiremi taşımak istiyorsunuz.canım merhaba öncelikle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.sana sormak istediğim birşey varda,ben tüp bebeğimi yaptırdığım klinikten memnun kalmadım orda da 4 tane embriyom var başka bi klinikte transferimi yapsam başarı şansım falan düşer mi? bi bilgin var mı bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?