- Konu Sahibi papatyyaa123
-
- #1.421
hayirli olsun canim allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin. hangi ilaclara basladin? transfer günün belli mi?Kızlar bende cuma gunu ilaçlara başladım dondurulmus embriyom var 4 tane onlarla denicem ilk denememde tuttu fakat 8 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum. Pıhtılaşma varmış bende O yüzden bakalım şimdi nler olacakk
hayirli olsun canim allah bu sefer kucağına almayı nasip etsin. hangi ilaclara basladin? transfer günün belli mi?
Hayirlisi olsun insallah.sizde pıhtılasma testi yapmamislarmiydi?kan sulandirici iğne ve coraspin kullandirtmadilar mi?kaybın sebebi belli mi bari,bundan sonraki için önlem alınsın.Kızlar bende cuma gunu ilaçlara başladım dondurulmus embriyom var 4 tane onlarla denicem ilk denememde tuttu fakat 8 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum. Pıhtılaşma varmış bende O yüzden bakalım şimdi nler olacakk
hayırlı olsun. bende cuma günü kontrole gidicem ilaclara baslatcak dondurulmuş transferi için.Estrofem ve prednol kullanıyorum ayrıca coraspirin ve folbiol kan sulandirici. Perşembe günü kontrole gidecem öbür hafta olacak transfer inşallah
Hayirlisi olsun insallah.sizde pıhtılasma testi yapmamislarmiydi?kan sulandirici iğne ve coraspin kullandirtmadilar mi?kaybın sebebi belli mi bari,bundan sonraki için önlem alınsın.
Canım bundan sonraki tedaviniz için bunu doktorunuz a soyleyinde ona göre ignenizi hapinizi versin mutlaka.bildigim kadarıyla kişide pıhtılasma varsa doguma kadar kan sulandirici kullanmak zorunda.insallah bu sefer bebeginize kavusursunuz.Yapmadılar canım sebebi buymus bu sefer hersey daha güzel olur umarım
arkadasim ben kendimi anlatayım sana. 10 haziranda opu oldum ve donduruldu. ilaçları bıraktığım için 5 gün sonra adet oldum ve 2 günü kontrole gittim. dogum kontrol hapina başladım. hal bittikten 5 gün sonra adet oldum ve bugün 2 günü yarin kontrolum var herşey yolundaysa transfer hazırlığı başlayacak ve temmuz sonu nasipse transferim olacak. yardımcı olabildiysem ne mutlu. hayırlısı olsun senin icindeArkadaslar sormak istedigim birsey var bu tedaviyi ilkkez olcagim icin bilmiyorum.temmuz sonu gibi opu olcak ve dr 1ay dondurcak embriyolar benim sorum su temmuzda opu agustos adetiyle tekrar rahim kalinlastirmaya baslarmi tam 1 aya denk geliyor yoksa 1 adet beklermi eyluldemi olur bilgisi olan varsa cok sevinirim dr heyecandan sormayi unutmusum acikcasi :)
Canım temmuzda o p u olduktan sonra yumurtalarını dondururlar, ağustos ayında tabiki rahim kalinligini takip edip uygun zamanda yumurtaları cozdurup transferini yaparlar.bir adet beklemez zaten bunun için yumurta baskilayici ilac da vereceği için adet falan olmaz.Arkadaslar sormak istedigim birsey var bu tedaviyi ilkkez olcagim icin bilmiyorum.temmuz sonu gibi opu olcak ve dr 1ay dondurcak embriyolar benim sorum su temmuzda opu agustos adetiyle tekrar rahim kalinlastirmaya baslarmi tam 1 aya denk geliyor yoksa 1 adet beklermi eyluldemi olur bilgisi olan varsa cok sevinirim dr heyecandan sormayi unutmusum acikcasi :)
Ayyy olmazmisin allah razi olsun canim insallah rabbim pozitifi gorup kucagina almayi nasip eder ilk denemenmiarkadasim ben kendimi anlatayım sana. 10 haziranda opu oldum ve donduruldu. ilaçları bıraktığım için 5 gün sonra adet oldum ve 2 günü kontrole gittim. dogum kontrol hapina başladım. hal bittikten 5 gün sonra adet oldum ve bugün 2 günü yarin kontrolum var herşey yolundaysa transfer hazırlığı başlayacak ve temmuz sonu nasipse transferim olacak. yardımcı olabildiysem ne mutlu. hayırlısı olsun senin icinde
Cok cok tesekkur ederim bende ona gore bi plan yaparim insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz tedaviyr basladiktan sonra devami hizla geliyor galibaCanım temmuzda o p u olduktan sonra yumurtalarını dondururlar, ağustos ayında tabiki rahim kalinligini takip edip uygun zamanda yumurtaları cozdurup transferini yaparlar.bir adet beklemez zaten bunun için yumurta baskilayici ilac da vereceği için adet falan olmaz.
sagol canim ins hepimiz görürüz pozitifi. benim 3 transferim olucak.Ayyy olmazmisin allah razi olsun canim insallah rabbim pozitifi gorup kucagina almayi nasip eder ilk denemenmi
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.evet tedaviye başladın mi zaman çabucak geçiyor.sende uzun zamandır buradasın konusmaľarimiz olmuştu, emeklerin karşılığını bulsun insallah.gelişmeleri bizimle paylasirsinCok cok tesekkur ederim bende ona gore bi plan yaparim insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz tedaviyr basladiktan sonra devami hizla geliyor galiba
Hayirlisi olsun.çok belirti aramayın herkeste aynı olmuyor.olumsuz düşünmeyin pozitif olun.kızlar bende doondurulmuş emriyo transferi oldum bugün 9. gün rabbim inş.herkesin yüzünü güldürür sanki hiç belirti yk yine olumsuz gibi dualarınıza ihtiyacım var ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?